|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
aaa, kako je dobar http://www.engadget.com/photos/hands...eee-pc/673196/ evo, ovaj bi mi bio taman... |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo i malo screenshota ![]() SDHC kartica, 4GB, Sandisk 292,92Kn Acquisitum Magnum ![]() ![]() ![]() ![]() Interni "disk" iz EEE-a: ![]() ![]() ![]() CPU-Z: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Ako je spam, ispričavam se: Sada baš kada si razmišljam, pa da podjelim mišljenje s vama ![]() -veći ekran -veći touchpad -brži procesor (još nije official ali se nagađa) -te dodatnih 4Gb flash prostora? Onda se čini kao dobra ponuda...naravno ako idete u Trst, ako ne idete, računajte na višu cijenu u Hrvatskoj. Ukoliko vam nije potrebna giga i proc od circa 1.2Ghz (nagađanje), opet super prolazite. Mislim da ako ste se namjerili na ovo malo čudo (ja) da ne gubite u što god odabrali. Samo je pitanje koliko ste sretni sa onim što se dobili za razliku cijena. Btw...u Europi je razlika u cijeni dvaju dotičnih modela - 750kn. Ako netko kuži švapski onda dobar tek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6VAm1...d.php?p=496072 |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
po nekim informacijama doslo je do prigovora proizvodjacu i cjena ce bit snizena sa tih 600 $ na puno manju cifru nadam se necem takvom jer bi to bila realna cijena i ne tolko velika tak sam cuo,procito,nemojte uzet 100 posto pouzdano |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
U trstu ti je E6750 176 eura...a kod nas npr. u ADM-u je 1174kn...što je 100kn jeftinije... treba u austriju...
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...pa-sd-8gb-sdhc&location=SKL&session=kFNerH1tTRHX6PlQfReI |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ovo ce biti jos bolje...samo pitaj Boga kad ce to stici kod nas ili u blizinu. I 8GB model je jako tesko pronac ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#342 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako dodje sa 9" ekranom odma cu ga uzet ![]() ![]()
![]() |
#343 |
Premium
|
![]() |
#344 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kratak komentar na 399 eura...ode lagano laptop za mase u k****......sa 330 eura odmah sljedeća generacija na 400 ojra,naravno to se pravda sa povečanim kapacitetom harda, ramom i veličinom ekrana...ma da ...kak' da ne. ....pa kolika može biti razlika u cijeni na dogovorenu količinu od 1 000 000 komada na te tri stvari? totalno karikiram, ali ipak....sigurno nije 70 eura,,prije 17 ili 27. nadam se brzom odgovoru konkurencije, koja je izgleda ostala totalno zatečena uspjehom Asusa i več su u debelom zaostatku za njima. Volim kada se proizvođači trgaju za svoj dio kolača ![]()
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma to je sve marketing. Kao nisu mogli odmah stavit nutra 1GB rama, 9" ekran, SSD od 12GB itd., nego je trebalo proć 1-2mj od toga da bi se to "razvilo" (ili satro nisu znali da će ljudima bit dosta 7" i crne plastike okolo). Je moš' mislit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
odgovor na 3e pc je najavio msi zasad poznato 10 incha ekran,1 gb ram,windows compatible... ![]() no mislim da nece bit tak jeftin ko 3e |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() malo razmišljajući, ovaj EEE je ništa drugo nego malo skuplja igračka za djecu. Za imalo veće potrebe je banana. U biti, svi noviji mobiteli nude skoro praktički što i on. ovo je igračka, 7" u onoj minijaturnoj rezi je neupotrebljivo, premalo diskovnog prostora, mene najviše podsjeća na one prijenosne DVD playere, samo što moš s njim na net.. a i sam ekran jest sa onih prijenosnih dvd playera i digitalnih okvira za fotografije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
![]() Da vidio sam ja takve mobitele kao recimo Nokia N95 i pokazao mi je kompic kako izgleda surfati na tome.... za samo 6000 kuna ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Lika u mom srcu
|
svaka novia Nokia sa S40 3rd edition softverom surfa najnormalnije netom... a da ne govorim o symbianu... gle, ovaj EEE može poslužiti samo za pročitati mail, i odigrati solitaire... ali za bilo što drugo (napisati u wordu imalo veći tekst, ili rad sa bilo kojom office aplikacijom je patnja zapravo)... velim, kad iziđe 9" model, možda će biti bolji, no cijenom onda previše odskače i ulazi u kategoriju full size laptopa koji ipak nude daleko više i snage, ekrana, ergonomije... evo jedna NOkia E51 može sve raditi skoro ko ovaj EEE, surfati netom, pričati preko Skype-a, wirelles itd itd... da ne govorim o milion drugih aplikacija zbog Symbiana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Svaki taj mobitel je za duplo skuplji nego EEE a bome na mobitelu sloziti tj. napisati nesto u Wordu, Excelu ili u bilo kojoj drugoj aplikaciji je zapravo patnja duplo veca nego na EEE-u.... Mislim da se uopce nebi trebale takve usporedbe niti vuci EEE i mobiteli....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 06.03.2008. u 15:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam svog spojio na 24" tft, sve sljaka OK, jedino je maksimum rezolucije koju malac moze dat je 1600x1200 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
i nisam mu zapravo vidio neku primjenu... jedinokao prijenosni dvd/divx/audio player i stvarčica za otić na net negdje u gradu... za drugo.. baš ništa... Pa Nokia E51 koliko znam ne košta više nego EEE... to sam uzeo samo za primjer, ne velim da je bolje. Kad dođe EEE sa 9" ekranom, onda već možemo razgovarati... no nekako mi se čini barem što sam vidio po netu, cijena skače poprilično... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
Skače za 100EUR (vidi moj post #341 i #343), ali dobiješ jači Eee u svakom pogledu.
![]() |
#360 |
Premium
|
uskoro kazu moci cemo naci u ducanima eee(nova i stara verzija) sa predinstalanim xpom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|