|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Catalyst 8.3 Sneak Peek: CrossFireX and More
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zvuči jako dobro na papiru, vidjet ćemo što će bit na kraju... taman sam preskočio zadnja dva mjeseca, sad bi bio red da upgrejdam ![]() nadam se da su poradili na hardverskoj akceleraciji HD amterijala, pa da mogu napokon koristiti svoju 2600XT kako spada kod gledanja *.mkv video materijala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni ova kombinacija odlicno radi sa .mkv filmovima.U biti nisam naletio niti na jedan format u HD-u da ne radi kako treba. ffdshow plugin za MPC.Sto posto ce ti raditi. http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ma nije da mu ne radi kak treba,nego grafa ne preuzima zauzeće HD na sebe,nego sve ostavlja procu,jel tebi grafa uzima sve na sebe dok vrtiš HD?
![]() |
![]() |
#9 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Mogu krenuti od prvotnog trzanja kompletnog 3D-a u bilo čemu, pa onda trzanja prilikom skrolanja, kasnije su ignorirali XORG-ove rezolucije (čitaj: sve više od 1280x960), verzija u posljednja dva mjeseca čini video negledljivim (više o tome pod 'known issues' na ATI -jevim stranicama) i to nisu bili u stanju promijeniti u mjesec dana, pa da ne spominjem posljednju verziju od drugog mjeseca koja instalaciju na Debian testing pretvara u čisti mazohizam.... Gore naveden section 'known issues' sadrži brdo bugova, a barem 90% ih se manifestira kod mene - slučajnost ili ne, nije bitno. Činjenica je ne da mi ne valjaju. Zato svaki mjesec čekam verziju koja će raditi bez problema, pa da se zadržim na njoj do daljnjega.
![]() |
#10 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |||||||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prvo malo info o mome sustavu: ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() kao sto vidish driver je ok (ovaj CT na screenu izgleda tako jer tehnika hvatanja screena bila primitivna ![]() dolje u kutu se vidi 20 fps (to je na 135mhz GPU 135 mhz GDDR2 (lowest powerstate)) trzanja prilikom scrolanja nemam (nemogu dokazat ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
@DaNiJ3L - Da, većini ljudi te sve stvari koje si pokazao rade normalno i zato mi je nebulozno da poberem sve nedostatke. Evo stavio sam v8.3 i popravili su -Xv problem, ali su naveli da nova verzija ima nedostatak s prikazom boja - jasno da sam svjedok tom problemu jer svaki video izgleda kao da je snimljen sredinom prošlog stoljeća. I sad opet moram čekat slijedeći mjesec u nadi da će nova verzija biti bolja. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|