|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Sound CL Live 24-bit USB savjet
Ima li tko mozda iskustva sa navedenom zvucnom i dali to sta valja.Molim za savjet na ovom podrucju jer bih htio unaprijedit malo zvucni sustav na kompu sa jednom zvucnom karticom i 5.1 zvucnicima.Volio bih da je zvucna eksterna,i da zajedno sa zvucnicima cifra bude oko 1100 kn. Hvala unaprijed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imao sam tu karticu u kombinaciji s Acer laptopom i Vip umts karticom i to ti je meni stalno nesto kenjalo i stalno BSOD s nazivom USB_BUG_CODE.. Cuo sam da je ta umts kartica radila jos nekima probleme.. Mozda nije do zvučne, ali po meni je to neisplativa kupnja, pogotovo ako misliš kupovat novo,(cca 400 kn) i ne kuzim zasto mora biti usb? Driveri su koliko toliko ok, imas i daljinski i nekakav media centar, ali ja to nisam previse koristo jer sam se stalno natezao sa zvukom koji je cesto jednostavno nestajao, i onda restart kompa i tak u nedogled..uglavnom-ne preporučam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
A cuj,svida mi se.Nema neke posebne filozofije.Kod bratica sam vidio neku hebenu od +1000 kn pa sam se zapalio.Ona nije eksterna nego se ubode ko dvd-rom.Volio bi tako imat sa prednje strane dostupne ulaze i izlaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
buduci da je prilicno ocito da ti ne treba zapravo externa zvucna, lijepo ustedi nekoliko stotina kuna i kupi najobicniju pci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Imas pravo.Danas sam uzeo nove zvucnike Logitech X-540,i gledao sam zvucne.Prvenstveno mi zvucna treba radi muzike,ne igara,dali je velika razlika izmedu gamer i music zvucnih,i imas li kakvu preporuku za zvucno,oko 500 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
koliko sam ja upućen, gamerske su jače, pa kao onda se procesor manje koristi za zvuk, i vise je slobodan za igre. I tako u biti dobijete bolju grafiku sa boljom zvucnom. naravno to je reklamna kampanja X-FI-a. ova ti je super http://links.hr/index.php?naziv=Zvuč...kl=052.300.027 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|