|
![]() |
#31 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
ahahahahahah!!!! TOOO MAJSTORE! Neka ST TRPI!!!!! Mamicu mu ***** hrmbavu ![]() - TT hejter EDIT: sory nisam se mogo skontrolirat ![]()
Tko trči, ne hoda. Zadnje izmijenjeno od: plastisha. 26.02.2008. u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Let's start.... @fanATIk - ne znam jesi li imao prilike cuti ST410AS, ali disk je jako tih sto ne znaci da sam zadovoljan s originalnim nacinom montaze...u planu imam nesto poput ovoga... ![]() Vent iznad napajanja sluzi da omjer ovo dvoje ostane ovakav ISPUH>UPUH tj. da u kucistu stvori (koliko je to uopce moguce) podtlak. @Milentije - upravo taj thread na XS dao mi je ideju...ondje sam kontaktirao jednog clana (TheBeast1950) koji je isprobao i S1 i ST na svojoj X1950XTX (V-modanoj i OC-anoj) te je sa potonjim imao manje temperature u load-u (50-ak naprema 60-ak). Svoju 8800GT planiram podvrgnuti istom (Hard VGpu&VMem te OCP-mod) kroz par tjedana pa ako do tada ne nadem S1 morat cu staviti ST koliko god njegova montaza bila PITA! @McG - cura je (kao i ja) svjesna cinjenice da nikada necu biti s Kelly pa joj ne smeta... ![]() @Codiac - da moglo je bolje izgledati, ali prvi mod se ionako baca u vodu...ili? ![]() @Ice Demon - HX620 sam uzeo jer sam htio modularno, a u trenutku kupnje HX520 je bilo nedostupno... @Daddy - iskreno ni meni se ne svida...MBO koje sam htio (ovim redoslijedom) Asus P5E, Abit iX38 QuadGT i Gigabyte X38 DQ6 u post Bozicnom vremenu sve redom bile su nedostupne u trgovini u kojoj sam bio prisiljen kupiti...sto ne znaci da s ovom nesto nije u redu (479MHz max FSB s Q6600 i uz siromasan broj modanih biosa nelos je rezultat...iako lov na Razerov SPi score mogu odmah zaboraviti ![]() @srale7 - to Sony cesme staro je 5 god. i trenutno ju gotovo i ne koristim jer su mi za Multiplayer potrebne samo sluske, a i da nije tako vjerujem da mi za slusanje 192Kb/s MP3-ca nije potreban Hi-Fi sustav... ![]() Ventovi su spojeni preko 2 potenciometra (2 venta za upuhu na prvi i 2 venta za ispuh na drugi) te su postavljeni na min broj okretaja...tako da to izgleda ovako...zeleno=upuh crveno=ispuh Temp sobe je 18 stupnjeva. Evo jos jedna (iako je proc max radio i preko 4.3 GHz) reza SPi1M bez ikakvog tweakanja... Definitivno nema sanse da stignem Razera... ![]()
![]() |
#35 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako još pokušavaš ugurat STa, mislim da imam ideju ako si spreman za takav zahvat, znači dok je ovako spigan, na donjem djelu kućišta izrežeš za 14cm vent i zašrafiš ga točno ispod STa, ako treba malo povisiš noge kućišta da vuče zrak lakše ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |