|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
jedno brzo pitanje o vemil specijalnim ponudama
Ovako gledam sada na www.vemil.hr i vidim specijalna ponuda PEAK Radeon X1650GT, 256MB DDR3 346,54kn Sad me zanima jel to neka caka ili..da nebi bilo ja dođem tamo i onda štanga...I koja je to marka peak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan je Mortal donio baš tu grafu kod mene da je isprobamo. Grafa nema temp. regulaciju okretaja tako da stalno vrti na max. broju okretaja, ali je cooler vrlo tih. Nismo je testirali, ali daje vrlo dobru sliku i instalacija drivera je protekla besprijekorno. Za tu lovu, dobar izbor.
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja danas odigrao COD4 na njoj. 1260x1024 - 2x AA Super radi grafa bazirana je na x1650xt dakle rv560 jezgri. Dakle ima više cjevovoda od x1650, x1650pro, 1600xt i od x1650xt ima samo manje taktove memorije. Koliko ns memorija je gore nisam uspio otkrit, čipovi su od infineona ali brojke su jako čudne gore. Na slici u ve-milu se čini da grfaa nije crossfire, ali bez brige je, ima na sebi 2 konektorića i možda uletim kupit još jednu. Fragment Pipelines: 24 Vertex Pipelines: 8 Texture Units: 8 Raster Operators: 8 Grafa je tiha iako nema kontrolu brzine, onaj hladanjačić "zalman like" odlično hladi samo me zabrinjava što se ventilator grije, a ne limići!? Vjerojatno ležajevi ili što već. Sad ja sam se naviknuo na mrku tišinu sa zalmanima na min broj okretaja ali ovo se malo čuje ipak. 3dmark 05 - 6733 bez ikakvog klokanja Sutra možda i malo dignem taktove grafe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|