|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Vemil i zamjena grafičke
Kupio sam famozni PEAK HD3870 prije par dana i imam probleme s karticom.Proba san sve žive kombinacije ali ništa nije pomoglo.Odlučio sam se za zamijenu kartice i proizvođača uz nadoplatu pa me zanim hoće li mi to u Vemilu priznat ili će mi ponudit istu karticu? Ovo drugo ne dolazi u obzir ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pokušaj tražiti drugu uz nadoplatu. I inzistiraj na tome.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok probat ću,nego zanima me može li se to obaviti u jednom danu ili će oni odugovlačit? PS. Zaboravija san napomenut da je kartica naručena iz Zagreba jer je u Rijeci nije bilo.Mogu li otići u Vemil u Rijeci ili moram u Zagreb?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
1)Mogu ju zaprimiti na servis i ukoliko je neispravna zamijenit za novu. 2)Ako je 1) neispravna možeš pitat jeli moguća nadoplata za recimo Gigabyte 3)ako nije prošlo više od 7 dana i sve je oriđiđi i neoštećeno te kompletirano,dakle sva ambalaža,sve-možeš zatražit neku drugu iste ili veće vrijednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ambalaža je u redu.Neće je valjda ispitivat par dana?Ja sam na njoj izgubio sate i mislim da je neispravn.
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bit ces sretan ako je dobijes nazad kroz sedam dana. Ja sam memoriju cekao 14 a monitor dva puta po 21 dan. Crko prvi put mon. cekao 21 dan vratili mi ga ko fol popravljenoga, kod mene bio 10 ak dana i opet crko pa opet cekao 21 dan da dode sa servisa.
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Izgleda da mi treba "veza" u Vemilu :P
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Meni su zamjenili 2600xt sa 3850 .... uz nadoplatu.... u istom danu sam to sve rijesio..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
P.S.-veza ne treba.Budi kulturan,ljubazan i lijepo ih zamoli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
a kakvih to problema imas s njom, burazu sam stavio tu i zasad ok radi, jedino OC nekak kao zakljucan ili neznam kaj, uglavnom nemoze se overklokat, i izbacivalo me iz Dirta ali onda smo ustanovili da nije problem u grafickoj nakon sto smo stavili 8800gts jer se i poslje isto dogadalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() sori na offtu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Na 3 compa,napajanja su bila 400W Chiftec,Sharkoon 480 i 500W. Evo i mail od PEAK-a "Dear Mario, Thank you for contacting PEAK.We are sorry to hear you are having problem with our product. Please make sure the heatsink is firmly attached to the GPU surface.Any gap left between them could cause a thermal issue.If possible, try the graphic card with another computer to isolate the problem.If you are having the same problem, the card could be defective.Contact the original purchase store to arrange a swap. We apologized for the inconvenience.For any questions or concerns, feel free to contact us. Best Regards, Albert TungService Manager" Moga mi je reći nešto što neznam!!? ![]() Pita sam ih za bios problem s coolerom da radi stalno na 25%,ali izgleda da oni o tom nemaju blage veze!? ![]() Btw sam sam kriv kad kupujem poluproizvod ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam vidio, sve Peak grafe imaju samo 2 žice koje idu s PCB-a na cooler što znači da nije temperaturno reguliran.
![]() |
#21 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ista stvar mi se desila i prijatelju koji je u vemilu uzeo peak 3870 - baca artefakte i plavi ekran... ko zna možda su prodali pinheadovu :S
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
a čuj prijatelju, koliko ja znam, politika firme je da nakon što se ustanovi da je grafa neispravna, dobivaš drugu istu takvu. ja sam radio u samoboru i obično sam takve grafe rješavao čim mi je čovjek donio ako nije bila gužva. imali smo testni komp, pikneš, vidiš da ne radi, živo me libo tuki jel clockana, zamijenim i ćao drugari. nama nisu dopuštali da mijenjamo za neke druge marke i sl, to jedino ako baš nismo imali na lageru i ako je tip prijetio da će se raznijeti bombom. tad smo zvali direktoricu i ona je teškom mukom odobravala. jer politika firme je: "SMANJIMO TROŠKOVE" |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni se je grafa Powercolor X1650 pro Agp 2 puta pokvarila i sad je opet nešto crkla.Sad me zanima, ja sam nju platio 520 kn kad sam je tek kupio i sad košto oko 400 i nema je.Kako će mi oni to zamijeniti, da li mogu uzeti grafu vrijednosti 520 kn ili povrat novca ako je ikako moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
A oni uvijek zamijenu za istom ili slabijom, što je u većini slučajeva. Za nadoplatu nikad ne pristanu, pa kakva je to firma. Vratit ću im grafičku pa neka zamijene zašto oće. Ali grafička je toliko loša da se 3 puta pokvarila, pa to se samo meni može desiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
meni su slusalice kupljene u vemilu crkavale 3 puta, i 2 puta sam ih nosio na popravak, i treci put pitao dali ih mogu zamjeniti za neki skuplji model, i pristali su i te jos dan danas uredno rade ..tako da zasto nebi mogli isto napravit s grafickom |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
Znaći ova grafička što sam je kupio X1650 pro 256 MB sad je trenutan iznos 439 KN.Oni će mi najvjerovatnije zamijeniti za isti model od 512 MB koji košta sad 346 KN. I sad oće li oni meni dati tu razliku od oko 90 KN. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|