|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
jeste li pogledali tablicu? http://img47.imageshack.us/my.php?im...board02dk2.png ima tamo jos par monitora sa "neTN" matricom a da je cijena do 3500kn... EDIT: u meduvremenu je antrax napisao neke od tih modela... takoder malo je vjerojatno da cete naici na asus pw201... ja sam zvao m-san koji je uvoznik za asus monitore i kazu da pw201 nece tako skoro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | ||
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
i jos ga garant ni nemaju. pa zit je jedna od u prosjeku losijih (i skupljih) trgovina racunalnom opremom na podrucju sjeverozapadne hrvatske. ono sto ja ne kuzim je zasto su se svi toliko napalili na tog lenova, da pristojan monitor, ali jos uvjek nisam siguran da li bi radije 4:3 20" ips ili njega. Vjerojatno da kupujem i da su mi oba predamnom bi se premisljao toliko dugo dok neko nebi maznio lenova meni pred nosom i onda bi bio sretan sto na kraju imam monitor s boljom matricom.
![]() |
#305 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nista vam drugo ne preostaje nego gledat 20'' monitore sa ips-om ili neki VA ali ako vec idete 20'' za takav cash onda uzmite ips a tih 200kn bolje dodat. Ovak i onak ce vam tih 200kn zena cura punica potrosit na frizuru ili noktice.. ![]() po pitanju monitora cak taj phillips mi se cini dobrim izborom.. eto bar ga neko ima. p3tar kaze da je dobar a ako nevalja pronadete ga kaznite ga da je lagao i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvo hvala svima na odgovorima, nadam se da ću uspjeti izabrati nešto od ovoga...nije da se dvoumim nego četveroumim ![]() Stvar je da sam u Splitu, a od ovih navedenih, samo asus (links) i dell (vemil) su mi dostupni za testiranje uživo..(ako i to, nisam ih još zvao) Za ovog asusa bi mi jedino bilo prihvatljivo da ne bude savršen s obzirom na cijenu, a ovi ostali....mislim da je jasno da se za te novce očekuje da nemaju nekih problema. E sad šta napravit ne znam ni sam...naručit naslijepo iz zagreba ovog hp-a ili philipsa (200WP7ES za 200P7ES nemam 4000kn) ili se kockati sa ovim Dellom u Splitu (pošto je očito kako postoji dobra vjerojatnost da nešto ne štima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
U technomaxa imas philipse izlozene pa pogledaj tamo.
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma užas. Evo sad sam naručio 226BW (cijena mu pala). Poludio sam više od čekanja. DON'T WAIT Uh, kako sam jadan na taj Lenovo i njihovu proizvodnu samo-zapaljivu-čekaj.da.prodamo.stare.zalihe.-tvornicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Insider info: Imam prijatelja koji radi u IBM-u Hrvatska, pa sam ga prije par tjedana zamolio da sazna što je s tim monitorima. Naime, u siječnju su došli ovdje, međutim svi su se prodali (firmama, državi, neznam...), ali u svakom slučaju rekao je da novi kontignet stiže sredinom ožujka (3. mjesec) jer je prvi kontigent (koji je stigao u sječnju) prodan. Ja sam htio uzeti jedan sebi, ali je reka da ih više nema do 3. mjeseca.
![]() |
#313 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
upravo jucer kupih isti! prosao cca. 1000kn jeftinije, nema BP, naravno ima backlight bleedinga ali nije nis strasno! 3god. garancije. a nakon 3 godine lako kupim nesto drugo! ja sam zadovoljan iako znam da postoji bolje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#316 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako počne kenjati kao ovim ljudima ide natrag u Links i tražiti ću zamjenu za cvileći i šugavomatrični(otud oznaka SM, zapravo ŠM, ali oni nemaju kvačica) Samsung. BTW, čini li se samo meni da proizvođači LCD-a rade od nas majmune i prodaju nam razmjerno lošu tehnologiju za puno/previše novca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | ||
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Sigurno ne ako se koristio za nesto vise od space invadersa. Ono sto je u to vrijeme bilo dobro je da te nitko nije vrijedjao kad si htio kupiti posteni monitor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Šala naravno ![]() Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 23.02.2008. u 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
"Samo vodu ne!"
|
Cini mi se da to moram reci. Nije mi cilj nekoga naljutiti i ne trazim sukob. Mislim da se vecina prepustila situaciji i to me ljuti. Inace, ja sam na neki nacin rijesio problem jer opremu trenutno kupujem u inozemstvu. Vec u 2 navrata do sada. I da, bolje je u svakom pogledu nego trenutno kod nas. Ali zao mi je i ljuti me sto me u Sloveniji i Austriji ne varaju, a u Hrvatskoj i varaju i vrijedjaju. To prije nije bilo tako, i ne smije ni sada biti. Svi koji su pokusali kupiti monitor u posljednja 2-3 mjeseca, svijesni su problema. L220X i tvornice u plamenu su dobar primjer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
ucio sam ovo na faksu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Dakle, svi kupci imaju pravo isprobati proizvod ako je to moguce (prijenosnike nije, zbog dizanja OS-a) i ako trgovina ima uvjete za to (u ovom slucaju stroj za monitore na kojem mozete gledati svoje slike, filmove ili stogod) Samim time sto ste fizicki bili tamo , vidjeli proizvod i odlucili ga kupiti , vi ste zadovoljni proizvodom i nemozete ga vratiti u roku od 7 dana i traziti novce natrag!, sto ne vrijedi za kupovinu preko interneta i placanje po ponudi. Dakle , kupite monitor , bez da ste ga vidjeli i probali, upalite ga doma, ima tu i tamo zeleni pixel koji vam bode oci a ne pokriva ga garancija, ili jednostavno niste zadovoljni u bilo kojem pogledu. Spakirate ga i posaljete natrag (neostecenog i kompletiranog sa svim sto ste nasli u kutiji) uz objasnjenje da niste zadovoljni! MORAJU vam vratiti novac! Nemojte zazirati od izlozbenih primjeraka, barem ste sigurni da radi! uz to mozete traziti popust sto ce vam u vecini slucajeva biti odobreno. Ne branim trgovce! ali i nas kupaca ima SVAKAKVIH! pa si svasta dozvoljavamo pod izlikom naseg prava kao kupca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
U 99% trgovina (iznimka su Kodeks, te uz puno srece Vemil - ako naletis na dobrog tipa) ne dozvole pregledavajne monitora prije kupovine. Ne samo to vec te uz odbijanje i posteno izvrijedjaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eh, ja sam "provjerio" monitor lg177wsb u vemilu. Bio čovjek nekih 40+ godina, pa sam ga zamolio da pogledamo. Međutim, spojio se odma na komp bez dizanja os-a tak da crnu nisam vidio, a prikazao mi je samo u visti na šargopergastoj površini. Rekoh odlično nema badpixela, prodano. Dođem doma, spojim i čim sam digao xp, eto ti bijelog pixelića pri dnu lijeve strane. Savjet! Ako dobite mogućnost provjere monitora, nek vam otvori paint, crna boja i full screen. Najbolji način! I naravno dobro oko.
![]() |
#327 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Desni klik na prazno mjesto na desktopu > Properties > Screen Saver > Blank > Preview ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.dataproductservices.com/dpt ovo je simple i fora programčić za testiranje na defektne pixele! enjoy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Nikoga nisam odbio da dobro pogleda monitor prije kupnje , npr. dosao je kupac , gledao je dell 1908FP, isprobao, premisljao se 2-3 dana, opet dosao , gledao, odlucio se za kupnju, nije htjeo izlozbeni primjerak, uzeli smo novi, i toga spojili isprobali na licu mjesta i tek onda zapakirali! Pokusavam kupcu dati sto bolju uslugu, kakvu i sam ocekujem kao kupac. Ne zelim da ovo bude reklama i nepitajte gdje radim ![]() Za to sto negdje mozete naletiti na nekog prodavaca koji ce ako ga pitate wireless kabel to zaista potraziti ili nekog tko nezna komunicirati s ljudima, zna se tko je kriv. Lenovo L220x izlozen na policama u 3mj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
|
|
![]() |