|
![]() |
#213 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
E ja sam s tim gajdom napravio usb sa winxp koje sam prije toga ''osiromasio'' u nliteu, danas bi mi trebao doc eee pa javim kako to radi. Vi koji ste si upiknuli 1gb ram, nemojte vadit onih 512mb nego maknite pagefile iz windowsa, pa cete dobit masu slobodnog mjesta na SSDu! To sam vidio da na masu mjesta preporucaju... Imam jos par pitanja: vidim da ekipa overkloka malisu pomocu nekog programa ali niko nije napisao sta je to! Ako netko zna, molio bih link. I na asus-ovoj stranici sam skinuo sve drivere i skuzio da nema drivera za kameru...link? Fala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj progamcic ti dize FSB na sa 70 na 100Mhz i zove se SetFSB. Vise na: http://www.eeeguides.com/2007/12/ove...e-windows.html Nego reci mi kako si uspio NLite-ane windoze piknut na stick preko onog guidea. Ja sam isprobavao pa mi je nonstop javljao da nema Win install fajlova. ![]() ![]() Citao sam da ima jos neka fora preko win2003 server napraviti bootabilni stick, pa staviti onaj BartPE i onda podignut instalaciju, al nisam imao instalirane win2003 i nije mi se dalo zezat I drajveri za kameru ti ne trebaju, jer je digne kao usb cam, plug'n'play ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Prvoklasni Krkan
|
Ups onda bi mi ti driveri mogli falit posto sam sve ubio u nliteu. Jos nisam instalirao jer mi malis a jos nije dosao, ali mi je stick napravilo bez beda, fora je da moras pustit fajlove za manualno instaliranje kad radis sa nliteom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Fora je u tome da, prilikom nlite-anja, ne smijes skloniti "Manual Install and Upgrade" pod "Operating system Options". Mene je to hebalo cijeli dan dok nisam to sam skuzio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
i jesi onda uspio instalirati sa sticka?
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.eeelite.com/2008/01/8804-asus-bios.html jedini problem je što navodno ovaj bios stvara neke valovite linije na ekranu kad je brightness pojačan do kraja, ali zato dobiješ kontrolu FSB-a i možeš ga dizat 600-900mhz. Ja svog upravo updateam pa ćemo vidjeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() To se elegantno rijesi programcicem koji se zove eeectl, kojim mozes mijenjati frekvu u hodu (630MHz, 750MHz i 933MHz), brzinu vrtnje venta i brightness level. Stavis ga u startup i zaboravis. Ako mislis na Cloudbook, popljucali su ga vec na prvom review-u (nemam sad link ali naci cu ga). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Prvoklasni Krkan
|
Jel zna neko kako natjerat igre da rade u 800x480, npr warcraft3, jer sam vidio na jubitou da frajer igra preko cjelog ekrana i da mu je sve na displeju, a ja kad sam probao mi neda ispod 800x600 i onda trebam skrolat ekran a tako se neda igrat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() HVALA p.s. koja je razlika kod fan speeda između native i automatic? native znači da brzinu venta kontrolira eee, a automatic znači da kontrolira eeectl ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Buying Bitcoin
|
mozda ovo? http://themodshop.net/?p=25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Editiranje config datoteke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel moguće imati hrv slova u easy modu? U advanced modu stavim na hrvatska slova i sve je ok ali kad prebacim u easy mode opet ih nemam?! Kako promjeniti rezoluciju u full desktop modu jer tipke tipa ok apply mi se ne vide a ne mogu pomaknuti prozor. Tražio sam malo na netu i svi pričaju o mijenjaju reze u windowsima ali njih još ne planiram stavit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Yaarrrr.... vec se dugo nisam susreo sa ovako zakon stvarcicom....... dva palca gore za Atheros ![]() @Fazer_os zas ne Windoze????
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|