|
![]() |
#601 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
@Tekla, nije da ne znam, nego pitam jel ima realne dobiti od OC-a pošto ima puno verzija odgovora na to pitanje... pa da vidim još jednu verziju ![]() ![]() Kakva je grafa? Odlična! Sve igre osim Crysisa mi rade na 1280x1024 sa max detaljima odlično! Crysis mi sa sve na High radi dobro ali je na pragu fluidnosti tak da se moraju malo tweakati detalji... Kakvi su driveri? Koma ![]() @mad max, ciljao bum na 740/2000 bez flashanja! Mislim da nebum flashao tako brzo pošto sam još u nedoumici oko kupnje boljeg hlađenja! A stock cooler ima snage za gore navedeni OC... |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
The All Seeing Eye
|
@Max&Riba, lako je to kad imate zvjersko hlađenje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#607 |
The All Seeing Eye
|
Ja ti imam drivere Catalyst v7.11! OC-ao sam sa Catalyst Control Centrom (Overdrive) bez ikakvih problema! Još mi je super kaj u "Idle" modu, taktovi GPU-a se odmah smanje na 300MHz tak da nemaš frke s tim da bu ti grafa čitave dane OC-ana! A sa RivaTuner-om sam si napravio profile brzine vrtnje ventilatora što mi je spustilo Idle temperaturu za 10 celzija i Load temperaturu za gotovo 20 celzija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
The All Seeing Eye
|
Meni ti je u Overdrive-u max na 770/2234, ako misliš na graničnike slidera!? Tak da mi nije bio problem staviti GPU na 740MHz! Možda ti imaš kakvu drugu verziju CCC-a? Moja verzija je -> 2007.1101.2317.39832 |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Da mislim na graničnike slidera! Pa zašto je kod mene max 720/950(1900). Pa neznam tko je tu lud osim mene. Ne radi riva tuner, ne radi ati tool, "ne radi" overdrive. Ma neznam šta bih više rekao ![]()
![]() |
#613 |
The All Seeing Eye
|
Ne znam zašto, trebalo bi biti isto na istim verzijama programa!? @PoP, kažeš da je dosta 700/2000 za igre, pa bum i tebe pitao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa s obzirom da igram samo ponekad Cod2 ili Cod4, a ostalo ništa ne igram, osim Crysisa 15min što sam igrao, čini mi se da u zahtjevnijim naslovima malih pomaka ima. Frapsom nisam gledao. Uglavnom pičim Cod2 na lokanih 250FPS.
![]() |
#615 |
The All Seeing Eye
|
Auu, što će ti 250 FPS-a ![]() ![]() Ali to nije sada bitno, bitno je da si mi potvrdio mali dobitak na performansama! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
dobitka ima i to velikog... sto se tice FPS-a, cuj, neznam dal si ikad igrao cod2, al igrat cod2 na lockanih 125 FPS-a i 250 FPS-a nije niti priblizno isto... sa 250 FPS-a mozes dalje skakat, bolje se primaju metci, sve nekako gladje ide... jednostavno, puno je ljepse i lakse igrat, da ne kompliciramo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Bok ljudi, izgubio sam nekoliko dana na ovaj problem pa ako neko zna bilo bi mrak. Ploča soltek sl-85erv, proc 2.4 northwood. Izvadio sam 1950 pro 512 sapphire i ubacio ovu iz naslova. E sad, sve je kao ok ali nije. Sve se uredno instaliralo i ne prikazuje nikakve greške dok ne pokrenem dxdiag ili neku igru. Na dxdiagu se vrti ona prva kocka "dx7" i sva je zamuljana. Druge dvije nisu zamuljane ali su ona mala slova u vrhu još manja odnosno stisnuta. Kad pokrenem npr. fear ili COD4 u meniu se slova nemogu pročitati i ige su sa grafičkim anomalijama. Provjerena na još dva računala i na njima radi ![]() Čini me sa kao tropa ali nadam se da nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Registered User
|
Da svježa instalacija os-a. Znam da iskoristivost nije 100% ali kad sam prešao sa x800 na x1950 pro razlika je bila najmanje tri puta, na bolje. Driveri su došli sa karticom, ccc 8.452, to su zadnji i čini mi se jedini za ovu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
¯\_(ツ)_/¯
|
PEAK 3850 - cudno ponasanje
Prije tjedan dana sam je uzeo u vemila i prilicno sam zadovoljan. Cooler nije izgledao nesto posebno al je temperatura u idle-u oko 33, a pod punim loadom 53-54. To je sve odlicno, ali nakon sta je relativno blago dignem na 720/880, temperatura u idle-u skoci na 50, a load se ne mijenja i ostaje 54-55. Kolko znam, na njoj se ne moze softwareski mijenjat brzina vrtnje ventilatora, a po zvuku i ne primjecujem da se mijenja kad je clockam. Ima li ko kakve ideje sta se dogadja i zasto tolko raste temp. u idle-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
a ti meni objasni kako si ju klokao i zasto ja nemogu klokat 3870 peak. a što je najsmješnije kod tog kulera je da nema bazu ko i drugi nego su svi listići spojeni u snop i odrezani dolje, te tako glume bazu |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
¯\_(ツ)_/¯
|
je, al moja i kad nije clockana ne spusta taktove za 2D, tako da mi nije jasno... a clockao sam je sa rivatuner-om jer se iz CCC-a iz nekog razloga ne moze, nakon sta testira setinge i acceptam taktovi se vrate na stock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jap, PEAK šljaka samo na 3D taktovima cijelo vrijeme. A čim mu malo pipneš slider za overclock temperatura ode u tri pm ![]()
![]() |
#630 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
|
|