|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Pop up slika - Dreamweaver 8
Imam jedan mali problem i unaprijed hvala na pomoći. Imam Dreamweaver 8 i pravim neku stranicu i napravim ja pomoču behavor pop up browser window znači da mi otvori novi prozor kad kliknem na neku sliku. I sve ja to napravim i sve je dobro kliknem na malu sliku pojavi se velika ali jedini i mali problem je što kad prelazim mišem preko male slike ne pokazuje mi se ona ruka nego samo strelica miša. Tako da bi onda netko mislio da se nemože kliknuti na sliku jer nema ruke. ![]() Eto ako mi neko može pomoći... ako ste me uopće shvatili EDIT: Imam jos jedan mali problem pa da ne otvaram novu temu. Ja na stranici imam dva "prozora" lijevi i desni. U lijevom su mi linkovi a u desnom tekst. I sad kad god ja napišem neki tekst u desni prozor linkovi mi se maknu prema dole. Pa me zanima kakko napraviti da linkovi u lijevoj strani tablice stoje fiksirano bez obzira što je uneseno u desnu stranu tablice. EDIT 2: Što nitko nezna Zadnje izmijenjeno od: Ivanozo. 03.12.2007. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Teško ti je to ovako reći, trebali bi vidjeti HTML/CSS koji ti je izgeneriran. Za prvo riješenje morao bi u CSSu za te linkove ili koji već tag ti sadrži slike staviti :hover{cursor: pointer;} ili pomoću javascript eventova onmouseover postaviti stil, jer :hover neradi u IE. Ovo drugo bi trebali kod vidjeti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Destroy all nod-32
|
A dobro to mi baš i nije važno ali kako fiksirati one linkove? E to me zanima jer me nervira kako mi se micu kad upišem neki tekst. Stranica je klasnična ono lijevo linkovi desno tekst i pozadina ozada. Mogu je i zipati pa poslati nekome ako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Destroy all nod-32
|
Evo da ne otvaram novu temu pitat ću u ovu. Jeli zna netko kako napraviti onaj menu da kad ja stavim miša na jedan link iz menu baa da mi se sastrane pojave još dva izbora za kliknuti nešto poput ovoga. http://tinyurl.com/2nph6a |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Da bi dobio ruku umjesto strelice u to polje samo upišeš znak hash, iliti ovo: # I to je to, onda će ti se prikazivati ruka umjesto strelice...
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ako da onda se to ovako radi (barem ja to tako radim). Otvoris fireworks, odredis velicinu canvasa na npr. ja sam stavio 200x50. Nacrtas rectangle preko canvasa i napises neki tekst na taj rectangle. Nakon tog iz alata uzmes rectangle hot spot tool i nacrtas ga preko cijele povrsine canvasa. Nakon toga odes na modify -> popup menu -> add popup menu, prvi tab sluzi za postavaljenje tih podmenija, odes na next tu biras izgled tog popup menija, next tu imas nekek naprednije postavke i opet next tu biras polozaj menija i done i to je to, Nakon toga sejvas file ko png i ubacis ga u dreamweaver gdje zelis i to ti je to. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|