|
![]() |
#10681 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
haha bot on forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10685 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Nisam siguran dal sam dobro skuzil pitanje? Odg na ovo: Kupi jacu graficku ili probaj kloknut malo postojecu (iako time ne dobis nis puno) A kaj fali 91 FPS-u???
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10690 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
čuo sam da trebam imat 2 patvcha jer da se inače ruši, spomenut je taj 1.3, i neki intelov v1.01(bez obzira dal imamo inteli ili amd), zašto se čudiš igranju preko xfirea ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10691 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Treba ti samo 1.3. Igranje preko xfire, malo cudan pojam. Xfire primarno sluzi, barem meni i vjerujem vecini, kao IM software ("chat" ala msn, icq itd.), no uz to ima neke opcije poput server browsera, odnosno "vidi" dostupne servere na koje se ti mozes spojiti. Vecina koristi the all seeing eye ili jos bolje hlsw kao server browser, pregled dostupnih servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10696 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
opet sam se zaželio cod2 i uđem na neki slovenski server jer mi frend tamo igra i pb me izbaci van i piše r_micmip da mi je tri a da treba biti između 0 i 2. Tražim u consoli da to upišem ali nema. Kaj da napravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10697 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
/r_picmip a ne micmip ako si to ukucavao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10698 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10699 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10700 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj nek mi netko napise da ne trazim, sto tocno upisem za pogledati recorded video,ono ...dm1 itd...max?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10701 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
imas u mainu folder "demos", unutra ubacis demo koji hoces gledat (npr. XXX.dm), upalis igru, otvoris konzolu i upises \demo XXX.dm ili skines program Seismovision 3 i sa njim gledas, jednostavan je za upotrebu, podrzava vecinu trenutnih igara (quake3/4, CS, MOH...) i mozes sa njime usporavat ili ubrzavat demo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10702 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Fala njube ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10703 |
Banned
|
![]() http://img165.imageshack.us/img165/3038/cod2gj9.jpg neznam zašto se ovo događa i nemogu se konektirati na server, a kupio sam origigi Cd-key.Dogodilo se ovog trenutka i ništa od igranja.Pokušao sam upisati ponovo cd-key ali isto. Zna li netko razlog i zašto se to dešava? Hvala na pomoči bilo koje vrste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10704 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hm... netko koristi taj cdkey vec... evo jedan moj kratki video obavezno pogledati ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lvB8lOQgqbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#10705 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10706 |
Banned
|
pozdrav
Da uspjeo sam se konektirati nekih 10-ak minuta poslije i sada nemam problema uredno igram svaki dan na istom serveru.Kontaktirao sam osobu od koje sam kupio cd-key(kaže da je to nemoguče ali očito se nešto dešava i može ovo mi se desilo 2 puta u 6mj prvi puta mi je server izbacio i nick osobe koja se trenutno koristi s tim cd-keyem, a ja se nisam mogao konektirati, poslije nije bilo problema).Jasno mi je da je danas "sve moguče pa sam se prestao živcirati". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10709 |
Banned
|
pozdrav
Evo da malo dignem temu iz mrtvih ali opet problemi več sam "po****io" i opet se dešava isto http://www.imagesforme.com/show.php/26057_CoD216.02.JPG Ima li ko kakvu ideju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10710 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ima li kakve pomoči? ![]() Hvala. |
|
![]() |
![]() |