Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2008., 04:46   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Moj review G15 rev.2 (za valentinovo)

Dobio sam tipkovnicu od cure, za Valentinovo...al je malo uranilo to sve skupa, al ono, racuna se ko valentinovo 
Nista idemo na review...prvi put pisem ovakvo nesto, pa ono, posle recite ak vas zanima kaj pa ja to dopisem, editiram ili nesto vec.
Uglavnom, mislim da nema smisla slikati tipkovnicu jer je net i onako pun njenih slika...
Dizajn:
Osobno meni se najvise svidala Saitek Eclipse(plava)kupio sam ju tu na forumu, al nije bila bas u najboljem stanju, i eto otisla je u ****c prije tjedan-dva, bilo mi je full zao, to je valjda cura vidla i evo nove tipkovnice !
Po slikama mi se vise svidala G15 rev1, i po slikama mi se rev2 nije svidao, al evo moram priznat da kad sam dobio tipkovnicu i kad sam vidio kak to izgleda...stvarno, puno ljepse u zivo i od Saiteka, a sad usporediti sa rev1 nebi se usudivao jer je nisam imao pred sobom, al ovak mozda neko subjektivno misljenje steceno sa slika rev1—
Rev2 mi je ljepsa, znam da obicno svako svog konja hvali, al evo to nije sad slucaj jer probam sto objektivniji bit, pa evo par obrazlozenja koja sam ja prijmjetio i zbog kojih tako mislim, pomicni ekrancic na rev1 mi malo ruzno strsi van tipkovnice dok je na rev2 stopljen sa tipkovnicom i to mi ljepse izgleda, M tipke na rev2 puno ljepse izgledaju nego na rev1, LCD tipke mi se cine nekak pristupacnije na rev2, na rev 1 mi se cine nekak zbijene malo, pa ak neko ima malo vece cevape i ide si nesto nastimat postiskat ce sve zivo tamo. Meni osobno na rev1 mi se jako svidaju one dve 'ručke' iznad tipkovnice, mislim da nemaju neku primjenu al mi fora izgleda.
Evo to je u principu to kaj se tice same usporedbe izgleda stare i nove g15, naravno i dalje stoji da se o ukusima ne raspravlja bas puno, al eto neko moje misljenje je da je rev2 nesto ljepsa...
Inace tu je –G15—znakic koji svijetli u desnom uglu tipkovnice, LCD i njegove tipke su super izvedene, jako ljepo izgleda iako se cini nesto manji od rev1.
Iza njega se nalaze 2USB 1.1 porta, jako korisna stvar pogotovo korisnicima koji nemaju front USBove na kutiji il im nisu pristupacni kao meni.
Eto nema se bas kaj puno rec o dizajnu jer nema puno detalja o kojima bi se moglo pisati. Ukratno tipkovnica izgleda elegantno i mocno.

Kvaliteta:
He, iako je tipkovnica vrhunska sto se tice same kvalitete izrade i materijala, nije namijenjena za udaranje i lupanje po njoj odnosno nije za zivcane igrace 
Mislim da sam negdje procitao da je odmoriste za ruke napravljeno lose...pa kada ga promatrate odvojeno od tipkovnice i ne izgleda nesto cvrsto ali kad se spoji s tipkovnicom i sve sjedne na svoje mjesto...ispadne najčvrčšće odmoriste za ruke koje sam imao prilike vidjeti.
Sama tipkovnica je takoder cvrsta nema onog, 'skrpianja' ako ju pritisnete i ak imate neki subwoofer u sobi nece vam se tipke tresti i nista nece zujati.
E sad...ono ispod tipkovnice kaj kao povisi tipkovnicu malo sa straznje strane, neznam knjizevni naziv za to, al nadam se da kuzite na kaj mislim, takoder su kvalitetno isfurani, nisu okrenuti paralelno kao kod vecine nego okomito, sve u svemu cvrsta stvar.

Osvjetljenje:
Imao sam prilike vidjeti samo Eclipe u akciji kaj se tice osvjetljenja i ova rev2 neusporedivo bolje svijetli- kod Eclipse svijetlo frca po svukud i gubi se iz kuta nije jednako osvjetljena, na rev2 sve tipke su jednako osvjetljenje i svjetlo se ne gubi ako se gleda iz malo veceg kuta...I jos jedan detalj koji sam vidio na rev1...kod nje mi se cini da svjetlost malo i puca na mjestima gdje nisu slova(izmedu tipki i ispod space tipke) kod rev2 to nije slucaj i nema nigdje curenja svijetla.
I ono sto svi znate- 3razine osvjetljenja, slabo, malo jace i nista.

LCD:
Vjerojatno detelja koje mnoge zanima...iako se cini manju nego na rev1 jako je funkcionalan i koristan, u kombinaciji sa Everestom imate stalan uvid u temperature, clockove, mnozitelje, latenicije...zapravo sve zivo. Sa winampom mijenjate pjesme dok igrate nesto, nemorate izlazit iz igrice, malo mi je zao sto nema premotavanja, ali inace je super...
Uglavnom-neko me je pitao il je neko pitao nekog jeli LCD programibilan i moze li se koristiti LCD studio jer se na rev1 moglo....iskreno nisam to probavao jer sam odma nasao sve aplikacije koje mi trebaju pa se nisam zamaro s tim....ali dao bi se kladiti da moze, zato jer sve aplikacije koje sam ja stavio na rev2 su zapravo napravljene za rev1 i meni rade bez problema...tak da nebi trebalo bit nikakvih problema ako si neko hoce nesto iskemijat sam za sebe.
Tipke su prakticno razmjestene i sam LCD je jako jednostavno za koristiti.

Software i instalacija:
Ukratko odlican...
Zamjerka ide malo broju defaultnih aplikacija, tak da ak mislite iskoristit sve sto g15 nudi trebat ce se spojit na net i poskidat aplikacije za LCD...i dodatak na to jos jedna zamjerka...
Iako sve aplikacije odgovaraju i puno sluzbenih aplikacija je izaslo, Update nije nasao apsolutno nista.
Inace sve ostalo je plus, regulacije osvjetljenja ekrana, odbair aplikacija, definiranje G tipki, uglavnom, jednostavan software sa svim opcijama koje su nekom potrebne ili bi mu mogle biti potrebne.
Instalacija je jednostavna, ukljucite tipkovnicu ,pricekate malo da windowsi skuze o cem se rade(ja koristim Win XP, pa neznam kak je s Vistom, al vjerojatno ista stvar)nadu tipkovnicu vi stavite CD i instalirate drivere...

Tipke:
Ovo je u neku ruku najvazniji dio
Uglavnom...ispocetka sam bio razocaran, evo sad obrazlozenja:
Naviknut sam da je ESC gore ljevo, a tamo je G1 i stalno bi to mijesao, isto vrijedi i za CTRL dolje ljevo a tamo je G6, malo su mi smetale te G tipke, zapravo jaku su mi smetale, al kroz dan-dva sam se naviknuo, zapravo nisam  namjestio sam da je G1=ESC i da je G6=CTRL, to je jedna velika prednost tipkovnice jer je u jako velikoj mjeri programibilna. Omogucuje i izradu Macro-a, nisam to isprobavao jer nisam imao potrebe, al budem isprobao pa javim kak to ide.
Gtipki ima 6x3, za razliku od rev1 koja ih ima 18x3. Tipkom M1,M2 i M3 se prebacujete na razlicitu 'paletu' G tipki, tako da je M1 prvih 6 G tipki, M2 drugih i M3 trecih 6 G tipki....
Osobno mislim da nema potrebe za toliko tipki, ali opet nekome treba za posao...i mislim da samo tu rev1 moze nadmasiti rev2 jer ima vise programibilnih G tipki, a ako ljudima treba toliko tipki,iako mislim da su takvi ljudi rijetkost, oni ce zaliti za rev1.
Nadalje bio sam i razocaran jer su mi se tipke cinile malima...malo tesko za opisat, al kao da je razmak medu njima bio manji nego kod Saiteka i kao da je povrsina na koju pada prst isto bila nekako veca kod Saiteka, moja sestra se isto na to pozalila pa mislim da je to stvarno tocna stvar...i tu se stvarno treba priviknuti, al kad se priviknes ruke samo lete po tipkovnici, naime tipke nisu tvrde ali nisu ni premekane, uglavnom za moj ukus su taman i nije tesko brzo pisati po njima, zapravo dosta je ugodno. Tak da ak vec pisete bez gledanja trebat ce vam neko vrijeme da se priviknete, al onda sve po starom 
Zamjerka moze ic jer nema nasih znakova, ŠĐĆČŽ iako ih ja ne koristim, zapravo rijetko ih koristim, znam otprilike di su, al opet neki ljudi ih koriste pa bi bilo u redu da se i nalaze na tipkovnici, ne da svijetle, al da su tamo dopisani da se ljudi ne muce sa njima.
E da i osobno bi puno vise volio da ima malo vise razmaka izmedu Gtipki i glavnog dijela tipkovnice...jos uvijek se nemrem naviknut na to...pa eto i to ko zamjerka.

Opci dojam:
Tipkovnica je odlicna, odlicno izgleda, odlicno svijetli, praktican LCD kompatibilan sa aplikacijama rev1, programibilne tipke, ugodno pisanje i nije prevelika sto je slucaj sa rev1.
Mislim da je ova tipkovnica uspjesno zamijenila rev1, i kolko se sjecam rev1 je bila skuplja za nekih 100tinjak kuna...pa evo i to se moze rec kao pozitivno iako je malo ljudi koji ce izdvojiti 550kn za tipkovnicu, al zato su tu uvijek dobre duse koje nas vole,maze i paze, pa nam poklone pravu stvar za Valentinovo!!!!
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 09:03   #2
Sand
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
Tipke:
Naviknut sam da je ESC gore ljevo, a tamo je G1 i stalno bi to mijesao, isto vrijedi i za CTRL dolje ljevo a tamo je G6, malo su mi smetale te G tipke, zapravo jaku su mi smetale, al kroz dan-dva sam se naviknuo, zapravo nisam  namjestio sam da je G1=ESC i da je G6=CTRL

!

Dobar review, iz jednog osobnog kuta.
Imam G15 (rev 1), dobio ju isto od cure, ali za rođendan.
Sand je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2008., 09:11   #3
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Ja isto imam G15 (rev2) i mogu reci samo sve naj o njoj. Samo sto ne znam koju si ti verzuju dobio, ali ja imam š,č,ć,đ,ž... :P
Ocito ima i razlike u takvim verzijama ove tipkovnice.
Btw n1ce review
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 09:12   #4
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Dobar review, nego što si ti njoj poklonio?
Staro 14.02.2008., 10:07   #5
TomG
®

TomG's Avatar

mozda bi ju i uzeo al taj usb 1.1 i manji lcd (umjesto da idu u bojanje lcda oni ga još i smanje ROFFFFL)imam staru g15 i mislim da je nova malo ljepsa.al ove dvije stvari koje sam nabrojao me nerviraju do bola.
stara je bas nekak gamer,a nova me vise vuce na neku media...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 10:50   #6
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Dobar review, nego što si ti njoj poklonio?
nadam se ne neki hardveraj...
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 11:46   #7
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Stvarno dobar detaljan review, šteta kaj nije neka slikica pala

Nego, što se tiče sam tipkovnice, definitivno je malo skupa, iako nije u potpunosti u tome stvar nego više u funkcionalnosti. Radje dam 300kn manje za G11 tipkovnicu koja je sama po sebi isto woow od tipkovnice, jer osobno ne vidim svrhu ekrančića i gledanja u njega koliko metaka imam, koliko je sati, koja pjesma svira etc. kada sve to mogu puno parktičnije vidjet na ekranu. Mislim, what's the point npr. u CODu gledat kolko metaka iam dolje na tipkovnicu, pa da me još netko našopa olovom u međuvremenu. Isto tako ima manje G gumbića i mali enter, a to me najviše smeta kod bilo koje tipkovnice. Kad kod frenda lupam na takvoj obično za enter lupim back
Kaj je, je, tipkovnica je mrakača i stvarno je estetski i više nego ugodna oku.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 12:02   #8
Sand
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ne pokazuje u COD-u koliko metaka imaš, već killova, ip adresu servera, ping (da ne stišćeš tab).
Drugi program koji imam za taj LCD prikazuje, IP kompa, Upload i Download, date, time, slobodni prostor za 4 particije diska, iskorištenost RAM-a, CPU-a, VM, volume. I preko tog programcica (znaci na LCD-u)možeš pristupiti naprednoj volume kontroli, podacima koji su ti u međuspremniku i task manageru (za kill).
Sand je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 12:09   #9
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
de posudi curu za rodendane i bozice? heheheheheh super cura sto si ti njoj poklonio neka dva tri parfema ili neku postenu torbicu cipele?!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2008., 12:37   #10
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Bem ti moram i ja nabavit curu (po mogućnosti bogatu ) da mi poklanja perfieriju
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2008., 22:23   #11
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Isto tako ima manje G gumbića i mali enter, a to me najviše smeta kod bilo koje tipkovnice.
tipkovnica ima normalan, veliki enter.

he cura je zakon, odveo sam ju u kino i poklonio ruzu...al natuknula mi je da bi htjela biciklo za rodendan...tak da ... nemojte se previse veselit besplatnoj periferiji
Staro 15.02.2008., 11:25   #12
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:

he cura je zakon, odveo sam ju u kino i poklonio ruzu...al natuknula mi je da bi htjela biciklo za rodendan...tak da ... nemojte se previse veselit besplatnoj periferiji

pa bicikl i nije jeftin...kak je to uopće mogla tražiti hah....sutra će tražiti auto...ah te nove generacije...
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 11:40   #13
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
OT:
Ka ona zna koji je jeftin a koji skup :-) odes u pevec i izaberes neki rozi no ako si voljan se malo protegnut onda:
http://www.trekbikes.com/images/bikes/2008/xl/fuelex8wsd_whiteblue.jpg
11k za gotovinu :-)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 12:10   #14
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Ovo za mene nije "normalan veliki enter", a vjerujem i za ostale.

Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 12:15   #15
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ovo za mene nije "normalan veliki enter", a vjerujem i za ostale.

To je verzija za drugo tržište, HR. ima veliki enter.
Staro 15.02.2008., 12:29   #16
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

ja imam bicikl od 15k tako da to moze biti jakooo skup izdatak mozda bude trazila neki rozi za profesionalni crosscountry nekih 20etak k kn heheh odi u pevec i kupi neki na akciji za 500kn

sorry za OT

To je sve stvar navike ja imam stariju g15 koja ima veci lcd i pokretan je sto je za mene prednost... dok ima kako vi kazete mali enter ja sam se na njega navikao u roku 2dana tako da.... sve je stvar navike....
Staro 15.02.2008., 12:48   #17
TomG
®

TomG's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
ja imam bicikl od 15k tako da to moze biti jakooo skup izdatak mozda bude trazila neki rozi za profesionalni crosscountry nekih 20etak k kn heheh odi u pevec i kupi neki na akciji za 500kn

sorry za OT

To je sve stvar navike ja imam stariju g15 koja ima veci lcd i pokretan je sto je za mene prednost... dok ima kako vi kazete mali enter ja sam se na njega navikao u roku 2dana tako da.... sve je stvar navike....
ovo za enter je tako je**** istinito.ja sad nemogu radit na velikom enteru.tj nezgodnije mi je jer ne udaram u sridu vec po rubu,pa opet ne valja.
navika i točka!
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 12:52   #18
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Uopće mi se ne sviđa ta rev 2 tipkovnica,nadam se samo da će ostat još rev 1 u prodaji jer je pomeni predobra i bolje mi je puno ovo plavo svijetlo nego ovo narančasto
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 15:35   #19
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

hehe, skromna je ona, vidla je neki zeleni u turbo sportu i kosta dosta manje od tipkovnice i svida joj se...pa ajde...
ja isto imam malo skuplji biciklo, scott, al ona se malo vozi i stari joj je u komi tak da je njoj ovo super.
@lihto- ja mislim da je danas gotovo nemoguce nac rev1...bio sam se prije nekih tjedan dva i ja raspitivo puno oko nje...al nista od toga...zvao sam punu ducana i iso od jednog do drugog i iako imaju na cjeniku, zapravo je to rev2 ili ju uopce nemaju.
Staro 15.02.2008., 17:03   #20
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

a cuj rev 1 mi je draza i bolja rev 2 okey ali smanjili su broj G tipki fiksni LCD i jos k tome je manji hmm.... ne vidim neki pomak u naprijed.... al dobro... cekam rev 3 sa vecim lcd.om i time makar kad se jednom naucis na g15 tesko ces prihvatiti nesto manje od nje jer taj lcd ne da se da programirat kako hoces nego mozes stvarno radit sa njime sto god te volja... od COD podataka sistemskih trillian tj MSN ma ufff predobro... ako nekog zanima vise o tim programima neka ode na www.g15forums.com tamo na forum pa ce te naci svasta ja preferiram jakoo stari ali po mom misljenju najbolji program ASSM 1.4a

btw imam i ja scott-a ali je samo rama od njega ostala sve ostalo je kupljeno posebno tj u komponentama ko komp
Staro 15.02.2008., 22:10   #21
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
a cuj rev 1 mi je draza i bolja rev 2 okey ali smanjili su broj G tipki fiksni LCD i jos k tome je manji hmm.... ne vidim neki pomak u naprijed.... al dobro... cekam rev 3 sa vecim lcd.om i time makar kad se jednom naucis na g15 tesko ces prihvatiti nesto manje od nje jer taj lcd ne da se da programirat kako hoces nego mozes stvarno radit sa njime sto god te volja... od COD podataka sistemskih trillian tj MSN ma ufff predobro... ako nekog zanima vise o tim programima neka ode na www.g15forums.com tamo na forum pa ce te naci svasta ja preferiram jakoo stari ali po mom misljenju najbolji program ASSM 1.4a
:
slažem se nije baš neki pomak,mislim nije sad ta rev 2 loša,ali rev 1 mi je nekak ljepša valjda zbog plavog svijetla nije onak napadno. Sad se moram bacit u kupnju i pograbit još jednu rev1 pa nek stoji u ormaru Jedina tipkovnica koja mi se više sviđa od G15 je Optimus Maximus
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2008., 22:44   #22
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

evo malo sam usporedivao LCD-ove i mislim da to sto se cini manji nije toliki minus, sa tim LCD-om se i dalje moze svasta napravit http://images.amazon.com/images/G/01...ge/G15-LCD.jpg
evo naso sam slicicu kakava je inace i na ambalazi za Warcraft, stvarno puno podataka ispise...
neznam kolko koji tocno pixela ima...pa se nemre dat direktna procijena...uglavnom...mislim da je na rev2 160x43 ak se gleda po everestu, tam sam vozio po kordinatama malo neki podatak i mislim da je to to...za rev1 neznam tocno koliko je.
Za G tipke...ja mislim da se nema di iskoristit 3x18 tipki

Ovo sto ova narancasto svijetli...i meni se po slikama nije svidalo al u zivo je druga prica...i ak je suditi po slikama rev1 , onda rev2 puno kvalitetnije svijetli jer nigdje ne curi svjetlost. ,

pomak naprijed bi mogo bit u tome sto je ova prakticnija...manja...evo sad sam se sjetio, moj prijatelj, (drugi JVC sa foruma) je htio kupiti rev1 i onda je iso malo dimenzije gledat i skuzio je da nema mjesta za nju
i po meni je pomak naprijed u samom izgledu i u fiksnom LCD-u jer mi je ljepse to...al to je stvar ukusa dalje.

edit, evo sad sam naso da i rev1 ima isto 160x43:
http://images.google.si/imgres?imgur...icial%26sa%3DG
edit2:
edit i ujedno i isprika...naime radi se o USB 2.0 portovima na tipkovnici...
kad sam ih prvi put koristio nisam previse paznje obracao...sad sam ponovno i 2.0 su pa cu editirat to gore

hm...nemam gore opciju za edit, pa molim moderatora ak moze on umjesto 1.1 napisat 2.0

Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 15.02.2008. u 23:09.
Staro 16.02.2008., 00:04   #23
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
slažem se nije baš neki pomak,mislim nije sad ta rev 2 loša,ali rev 1 mi je nekak ljepša valjda zbog plavog svijetla nije onak napadno. Sad se moram bacit u kupnju i pograbit još jednu rev1 pa nek stoji u ormaru Jedina tipkovnica koja mi se više sviđa od G15 je Optimus Maximus
heheh meni je logitech dinoevo edge ali to mi je vise za dnevni boravak uz neki dobar lcd tv
Staro 16.02.2008., 21:54   #24
CuKi
Premium
Moj komp

CuKi's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Meni je full glup sto su na rev2 smanjili broj Gtipki u odnosu na rev.1
Sta kazete na ovu tiupkovnicu?
www.roccat.de/index.php?ROCCAT=Products&modul=9|ROCCAT+Valo

zna li itko kada ce to cudo doci kod nas? Ima elegantniji dizajn od G15.

CuKi je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 13:52   #25
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
CuKi ima li kod nas negdje za kupiti ovo tipkalo
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 15:45   #26
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor CuKi Pregled postova
Meni je full glup sto su na rev2 smanjili broj Gtipki u odnosu na rev.1
Sta kazete na ovu tiupkovnicu?
www.roccat.de/index.php?ROCCAT=Products&modul=9|ROCCAT+Valo

zna li itko kada ce to cudo doci kod nas? Ima elegantniji dizajn od G15.
da, baš je cool, puno ljepša i elegantnija od G15, ljepo svjetlucka, a kolko sam uspio vidjet bežićna je i dosta tanja....zakon, kad dolazi k nama ???

karlito je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 17:08   #27
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Božesačuvaj gluposti. 30 macro tipki.
Ne znam kome to treba...
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 17:14   #28
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
kak 30, pa kaj nije 3x18=54....
...no dobro, nema veze, ja isto mislim da su ga tu malo pretjerali, sve u svemu rev.2 mi super izgleda i ima 3x6, više od toga mi sigurno neće trebati, a i ko će to sve popamtit, di je kaj zmemorirano.....

karlito je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 17:39   #29
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ma gledao sam ona 2 reda po 15 tipki...
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 18:24   #30
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Zanimljivo je što ja nebi imao apsolutno nikakve koristi od tipkovnice od 600kn, točnije programibilnih tipki, jer FPS-ove igram na strelice, a ostale potrebne tipke su na mišu.
A igre sa spellovima ne igram..
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno