|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem sa bootanjem
Od danas imam nekakav problem na kompu... kad ga upalim dodje do tamo di se loadaju windowsi xp (ona traka koja se pomice) i jednostavno mi se na stotinjku pokaze blue screen i komp se restarta i tako stalno... Pokusao sam zamjenit RAM, iskljucio przilicu, floopy, sve USB uredjaje i sve sto se dalo iskljucit i opet ista stvar. Na drugom kompu mi se isto tako komp ponasao kad su mi RAM-i bili otisli.... Bios sam stavio na defaultne postavke, a nece mi pokrenut ni u safe modu... Dali netko zna u cemu je problem i kako rijesit??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hehe...bas danas rijesavao takav problem na poslu...plavi ekran na stotinku...testirao sve komponente, sve ispravno...nije mi preostalo drugo neko rei-install..wina...a ti probaj jos jedino sa instalacijskom cd-a, repair windowsa... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Black_Hawk je li mozes doc do safe moda?Barem ajde u safe mode i makni tamo u Control Panel>System>tab Advanced>pod startup i recovery klikni settings i makni kvacicu sa automaticaly restart,pa da mozes vidit o cemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
probat cu repair, ako neide reinstal... |
|
![]() |
![]() |