|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Kao prvo, ispričavam se ako sam pogriješio podforum, ali nisam znao kuda da stavim svoje pitanje. Stvar je ovakva. Već par dana se teško spajam na net. Prilikom spajanja piše mi poruka ''Connecting trough WAN miniport'' i na tome stane. Ponekad se uspijem spojiti iz drugog pokušaja, a ponekad prođe i više od pola sata prije nego što se spojim. Pokušao sam resetirati modem (radi se o Kasda modelu), ali ni to nije pomoglo. Da li bi netko znao o čemu se radi? Hvala
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim, router radi u bridge modu. Probaj ga staviti u router mode pa vidi kako se ponaša. Koje Windowse imaš? Komp je čist od virusa i ostalih napasti?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
isti problem imo. probo sam u routing modu i nista moras nazvat tcom i rec im da nemres na net i kaj ti pise pa ce ti "resetirat portove", neam pojma kaj je to al meni su tak rekli da su napravili i odma mi je proradio net |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jap, t-com odnosno njihova centrala. Samo zovi i prijavi problem s spajanjem, nije to tako rijetka pojava... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|