|
![]() |
#1 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
Veeliki problem sa kompom
prije jedno mjesec dana sam kupio novi komp...sve je u potpisu i već sam ga par puta morao spašavati kak god sam znao i umio jer se desi ova stvar kad god skidam nešto preko torrenta veće od (zasad poznatih) 1gb... komp se nešt smrzne i više nemreš ništ... samo mi ostaje da resetiram preko kučišta i od onda više ne ulazi u windowse ( Vista x64 business, orig. svi updejtovi... ) jednom se tolko s***alo da više nisam mogao ništ neg format C: a par puta, kao i danas evo... sam se okoristio boot-cd..om BartPE XP... te sam s time u RUN > chkdsk c: /f to je rješilo sve... i tu je pokazao da je totalno ošlo sve u k... al eto uspio je popravit.... e sad... šta je u pitanju NEAM POJMA... komp se ne pregrijava ni ništ napominjem da se to desilo SAMO kad sam išao sa BitLordom skidat... prvo je bilo CENSURED... znači sve više od 1gb... prije sam skidao normalne serije od 350mb i to je radilo kak spada, svaki put sa RS.com skidam po cijele noći pa se ne desi ništa takvo... znači da nije u pitanju nikakva opcija iz Power optionsa recimo... da se hard ugasi ili nekaj... problem leži negdje drugdje... od danas radim svaki dan IMAGE sa Acronisom da se osiguram, ali ipak je ovo problem vec sad hardverski ne vidim da je negdi problem jer sve radi savršeno stabilno... jedino ***e taj BitLord... probat cu baš sa Utorrentom pa da vidimo.... POMOZITE... EDIT BY MOD: Još jednom i slijedi kazna, ne moramo svi znati što ti skidaš. http://forum.pcekspert.com/faq.php
..:: Vlak je uvijek brži ::.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.02.2008. u 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Istestiraj disk, vrlo vjerojatno je dobio bad sectore... U podforumu Hardverski problemi imaš sticky s programima za testiranje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
nema bad sectora ! BTW: neam pojma zašt ne smiješ napisat šta se skida... al to je u pravilima valjda pa onda sorry...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|