|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Dimenzije su još ok, ali mislio sam da se makne ovo arhaično pravilo o max 10kb ![]() Recimo do 50kb?
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa avatar je zamišljen kao mala slija koja te predstavlja, prema tome mislim da neke extra veličine nisu potrebne. Isto tako neke gluposti u avataru pa da zauzimaju puno opet je nebitno. Inače ne bi volio da se avatari mjenjaju često, jer predstavljaju neku ličnost na forumu (domy_os - vrati Beana/Englisha jer je ovaj očajan avatar, Mar - volim onaj tvoj ubilački pa ga isto probaj vratit)! U biti poanta ove priče je da se neka extra veličina ne bi trebala uvodit jer bi onda bilo još više kaosa sa glupim avatarima! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Slazem se sa Marom. Ovo je nehumano. Barem 50kb, ako ne i vise. Ocu animiranog clarksona ! ![]() Razumijem te baja da si ti na modemu, al zasto bi mi svi morali biti limitirani zbog par modemasa. kuzis... |
![]() |
![]() |
#4 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nema veze dal je neko na modemu ili na flatu. 10KB je IMHO dosta za avatar. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ne Baja od PON-PET je na vezi iz SIG-a tako da to nije problem, a što se tiče Clarksona i ja ga volim (kao reportera/recezenta) ali mislim da je to luksuzno i da bi se pretvorilo u cirkus! |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kakvi veći avatari, što će nam to? Obraća se pažnja na sasvim krive stvari, da ne velim gluposti. Osobno mi ponekad dođe muka čitajući forum kad naiđem na razno razna čudovišta i ružnoće po avatarima. Zato i rijetko postam. Sve se pitam što bi bilo kad bi se ovo sprovelo u djelo.
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Forum svako malo zašteka jer je preopterećen, a ti bi ga još dodatno opteretio. Lukavo. I nije fer prema modemašima. Mene ne tangira veličina avatara jer imam i doma i u firmi flat, ali znam da njima baš i nije svejedno.
#10 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja baš nećemo veće avatare...
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator