|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
komp za puštanje muzike pitanje
htio bih recimo napraviti da mi komp bude kako da objasnim znači da preko kompa puštam glazbu u recimo tako nekom ajde bircu,kafiću ili što već e sad bi to izveo tako da recimo imam pjevača koji pjeva uživo , muzika ide sa kompa,komp bi bio priključen na zvučnike od jedno 300-400w,pa pitam: da li je to moguće,što bi mi trebalo od opreme za tako nešto,koji program,pa recimo da li se može bežični mikrofon priključiti na komp i što bi mi sve trebalo takodjer od opreme u tom slučaju,mislim da kužite što hoću pitati,laički rečeno pjevač je na pozornici sa dalj.mikrofonom i pjeva,a ja iza pozornice i preko njegovog cd-a puštam samo glazbu ali ne i vokal,kužite naravno to bi sve išlo preko kompa,kužite pjevač meni da svoj cd i kaže pjesmu koju će pjevati,ja pustim tu pjesmu sa njegovog cd-a ali bez njegovog vokala i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
kakvu zvucnu karticu imas na tom kompu? kak mislis te zvucnike spajat na komp?? jel su zvucnici aktivni ili pasivni (u slucaju pasive trebas i pojacalo pa spajas izlaz iz kompa najprije na pojacalo) baze bezicnih mikrofona imaju takozvane canon prikljucke tebi bi bilo najidealnije kupiti neki mali mixer tipa ovoga http://www.behringer.com/UB1202/index.cfm?lang=eng ili neki malo jaci model koji ima klizace za pojacavaje, ond aspojis komp i mikrofon u taj mixer i izlaz iz mixera na zvucnike ili pojacalo ovisno osituaciji (to se tak inace radi kad se pjeva playback) pisao sam nesto slicno i u ovoj temi http://forum.pcekspert.com/showthrea...897#post889897 pa malo pogledaj ak ti nebu kaj jos jasno pitaj e da i taj koji pjeva ti mora dati instrumentalnu verziju pjesme jer nema progrma na kompu koji bude u realnom vremenu maknuo vokal sa pjesme, to je opcenito dosta tesko izvesti a da se ne ubije kvaliteta same snimke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
hm nemam osim kompa ništa od opreme to pitam samo da vidim što mi treba ako bih se time počeo baviti na neki načina daj mi reci gdje se u zagrebu može nabaviti oprema(mixeta,zvučnici,idr.)a da ima cijenu da malo vidim na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
evo imam ti ja mix za prodati, Alto amx-220fx..22 kanala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
hm s obzirom da sam još laik daj mi reci da li ta mixeta može sve ono što am napisao u prvom postu,mislim ono da li se na nju može priključiti bežični mikrofon idr.daj mi malo objasni ukratko sam sistem rada,da li se lako uključi u komp,koliko zvučnika i od koliko wati se može priključiti na nju idr.daj mi sliku od nje ako imaš da li može proizvesti digitalni zvuk,i naravno cijenu možeš i na pm mi sve objasniti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Za početak kakav imaš razglas, komp može biti bilo kakav, nego zavisi u kojem formatu će ti dati svoje matrice za pjevanje (audio,mp3,midi) za mikrofon će ti biti potrebna mixeta,po mogućnosti ne DJ mixeta, neko neka sa efektima, i da ima eho..znači da možeš podešavati glas... Za komp ti ne treba ništa posebno,sad javi hoćeš novi ili rabljeni..ako je novo..ispod gige rama nemoj ići... Što se mikrofona tiče svaki bežični mikrofon možeš spojiti u svaku mixetu.. jedino provjeri kakav je to razglas.ako je neki hi-fi sumnjam da bi moglo nešto kvalitetno za pjevanje/karaoke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|