|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Vraćanje particija
na poslu sam trebal reinstalirati win...upotrijeebill l sam hiren's boot cd...i pomoću norton ghosta pokrenul image...ali nisam išel na partiton nego logical from file-image...tak da sam izbrisal sve 3 particije i napravil jednu od 75gb, na kojoj su sad windowsi...kako vratite ove dvije na kojoj su podaci? pomoću kojeg programa iz hiren'sa cd-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesus... A da se malo upali mozak prije klikanja po particijskim alatima... ![]() Bogte pa kako se samo pojavljuje u valovima ono u zadnja 3-4 dana ima valjda 10 bisera sa sličnim provalama - i naravno niko nije napravio backup prije nego je išao prčkati po disku... ![]() Imaš Recoverry tools sekciju, možeš probati sa nekim od alata za vraćanje samih particija - ako prođe, a ako ne prođe onda ti osataje samo izvetiti data recovery (ili get data back na nekom drugom PCu) i molit se da izađe što više...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Reko kad se nagomila sličnih slučajeva, ajde još ove njubare ali od starijeg člana tako nešto... ![]() Daješ loš primjer hebate, taman pokušavaš malo njubare odgojit kad ono bam mora neko dat njubarama municije... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|