|
![]() |
#1 |
born to be GAMER
Datum registracije: Jul 2007
|
Drajveri za zvucnu
Pozz ljudi ovako imam jedan problem naime jučer sam instalirao nove windowske i nemam zvuka i nesto mi pise kad pokrenem pjesmu a brijem da su to drajveri za zvucnu koje sam ja izgubio :S jos prije 7 god kad sam kupio komp.jel zna netko gdje mogu naci drajvere nigdje nema drajvera za moju zvucnu CRATIVE LABS.Iako nešto nađem to je za 95/98 wind.pls helpppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
otvori kuciste i potrazi oznaku na zvucnoj kartici. bilo ime modela ili serijski broj. onda po tome potrazi driver tu: http://hr.europe.creative.com/support/downloads/ ja sam nedavno iskopao online sve drivere za 11god staru konfu u roku par minuta, pa vjerujem da ces ti bez frke naci za tu od 7god, ima svega, samo treba potraziti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
born to be GAMER
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
born to be GAMER
|
evo ovo ti je onaj broj koji sam ja unijeo i tamo pise da nema nista MSB022024088259 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
born to be GAMER
|
ovo ti je model number:SB020 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
born to be GAMER
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako je live 5.1 digital, i trebas za win98, onda ima drivera, ja sam pratio onaj link iz mog posta gore, pitao si na sto da kliknes, pa kliknes na: sound blaster - pa na Live! - pa na Live 5.1 digital- pa dole NEXT i onda na ''Search archives now.'' usred onog texta sto se pojavi, pa odaberes operativni sustav 95,98,98SE,XP.... i evo ga, probaj s time... mozda ti radi i link do tamo direktno ako ti se ne da klikati ![]() ![]() ako nije live 5.1 digital onda trazi nesto drugo, ma mora pisati na kartici sto je, a ne samo serijski broj... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|