|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tomek, Tomek, tko tu koga...
http://www23.tomshardware.com/graphi...=706&chart=296 usporedite s http://www.tomshardware.com/2007/12/..._mb/page8.html Pa može bit malo drugačija konfa, al više manje sve su s 2GB RAM-a i neki C2D, ali ovakav otklon u rezultatima, pa mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma nemoj gledat toma, svi već znaju da gadno laže |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Tu na forumu... ![]() Ma gle to je totalno tragikomično kakve provale se nekad nađu na tome, brijem da je problem u tome da on u bazu usnimi tu i tu grafu kad je testirana i amen, e sad to je možda testirano sa nekom blas verzijom drivera a neka druga sa normalnom ali on to ne mjenja više, kad radi neki ciljani test onda će nr sve nvidije imati isti (isti vremenski mislim - dakle zadnji službeni ili kaj već uzima ja neznam to) driver - što se vidi iz drugoga... Uglavnom nemre se reć da je tommy totalno i uvjek beskoristan ali treba s rezervom uzimati te njegove database chartse...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, svakako Yedwy, dobro zboriš. A čuj, ja sam prije gro godina naletio na Tomeka i od onda mi je sa Antišom (Anandtech) postao nekak moj PC portal, a niti trena nisam do sad pomislio da bi tu moglo bit ovakvih stvari. Da, imaš pravo, stvarno treba to s rezervom uzimat. A eto, hvala Bogu da je cirkulacija ljudi i iskustava na ovom forumu vrlo jaka, pa se dosta toga ovdje može uzet kao neki etalon kod odlučivanja za kupnju. Pozdrav, Oz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
********************************************* Zadnje izmijenjeno od: tor. 11.02.2008. u 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To ti ne bu ovdje prolazilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hehe ![]() To je nes slično kao SRV-ova buha svojevremeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa na jednoj slici je stara GTS, a na drugoj nova...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|