|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Koju grafu??
evo citam malo po forumu dosta vas je neodlucno u vezi grafe, e pa tako sam i ja sad trenutno. uopce mi ne pada na pamet koju bi mogo uzet, kad sam napiso da bi uzeo club 3d 8800gt kazu ne valja, ajd reko mozda uzet saphirre e3870 i opet ne valja. ![]() ajd prelodzite nesto, al uz objasnjenje, zasto ste bas izabrali tu karticu. e da sto se tice cijene hmm, pa do nekih 1500-1600kn. fala ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
e jbga sad, nisam ni gledo, nadam se da nisam falio pdf. ![]() i da nisam napiso konfu koja bi trebala bit: 1. Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB Cijena: 1.800,00 kn (sa PDV-om) - VE MIL 2. MBO ABIT, s. 775, IX38 Quad GT, iX38, BUS 1600 MHz, eSATA, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, 1Gbps, Fire Wire, DDR 2, ATX 2 Cijena: 1.400,00 kn (sa PDV-om) - HG SPOT 3. Thermaltake CL-P0114, Big Typ 120 VX AlCu Cooler, scK AM2/478/775/939/754/A 1300 rpm, 16 dBA Cijena: 365,00 kn (sa PDV-om) - 4. DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) Corsair XMS2 Cijena: 650,00 (sa PDV-om) - 5. Napajanje 500W, SEASONIC M12-500(SS-500HM), ATX2 ver 2.2, 120mm vent., modularno Cijena: 930,00 kn (sa PDV-om) - LINKS 6. Thermaltake VE7000BWS mid tower Soprano DX, bez PS, alu-maska,crno, 1x12cm,1x14cm fan,e-SATA, prozor Cijena: 829,00 kn (sa PDV-om) - VE-MIL
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
rame i cooler sam vec kupio, maticnu cu sigurno uzet obu jel je svi hvale niko jos nije reko da ne valja jedino da je skupa, no o tom po tom, kuciste cu takodjer sigurno to jel mi se svidja ne zanima me sto pricaju da tt ne valja. napajanje, mislim da sam s nnim miran pun k... ![]() jedino se dvoumim izmedju proca dal uzet quad ili e8400 (eventualno 8500 ako nadjem), i grafe?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a čuj činjenica je da je ta Abitica malo sporija od konkurencije, pa i od dosta jeftinijih ploća i svog predhodnika(al to su već mušice ![]() definitivno E8400/8800GT i deri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
gledam ove asus p5 ploce, navodno su i one isto super, samo ima ih vise vrsta sad vrag ce ga znat koja je najbolje za e8400. ![]() http://www.links.hr/index.php?option...aziv&sort_ord= eto link. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Asus P5K ASUS P5K-E/WiFi AP ASUS P5K premium/WiFi sve su to odlićne ploće i s njima E8400 bez problema može preko 4Ghz. @ Razer kaj odmah dižeš glas sporije čitanje i kopiranje u memoriju te više latencije u odnosu na P35-DQ6,Abit ip35 pro.. kao što sam rekao, mušice i nije vrijedno spomena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
e pa da to sam i mislio, prvobitno sam izabrao ovo: MBO ASUS P5K Premium/WiFi-AP, P35, DDR2, zvuk, 2xG-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, s. 775 i onda mi je neko reko da nije nesto ploca da je puno bolja ova abit-ova x38 quad GT. al ok, opet se vracam na pocetnu. :P
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ASUS P5K Premium/WiFi-AP je po meni sam vrh za OC entuzijaste. koju god uzmeš od pomenutih (abit ix38 quad, ip35 pro, p35-dq6,p5k..)nema greške. @Razer mislim za tu cijenu je P5K Premium jedna od boljih, iako baš i cijena nije opravdana u odnosu na P5K kad su identićnog OC potencijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
Ne bih išao dalje u raspravu... A vidim ni ti, poslije tog EDIT-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
cool. mene jedino bed sto je ne mogu iz prve ruke uzet. ma ustvari nije uopce bed meni narucit preko neta plocu nego je meni bed da se se te prilikom transporta ostetit. inace ja radim u posti i znam kako se izbacuju paketi van. lol. a dok dodje do vu, utovara se 3 puta, 2 puta utovara, a oni to bacaju koda je od spuzve. de zabrij da mi dodje slomljena ploca, sta onda?? bacio 1400kn u vjetar.
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
Links šalje Overseasom, sad neznam kako oni postupaju s paketima... Očito dobro kad sam svaki put dobio čitave komponente ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
zanimljivo. nego daj mi jos reci besplatna dostava je preko 2 k kn. dobro ja bi sad samo uzeo plocu, pa je 55kn postarina, jedino me zanima jos jel imaju popust na gotovinu ili??
![]() |
![]() |
#16 |
.
|
Pa popusta na poštarinu nemaju, ako to pitaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() |
![]() |
#18 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
@Razer: Kaj nema ovaj palac već nekoliko tema na konfiguracijama? P.S. Sad vidim da su zaključane, pa se preselio pod "Koju grafu", a opet se raspravlja o konfi. A, vidim da se zanima i za rame ![]() Ulovila ga neka hiperproduktivnost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.peakhardware.com/DB/News/...%20Chip%29.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ma isti qurac ko sve druge 3870..uzmi bar club3D 3870,da se clockati i ima odličan hladnjak..1391kn u hg-spotu...fer cijena.. ![]() nemoj te šatro-manli proizvođače.. ![]() ili bilo koju 8800GT..kako ti je i sugerirao,pope čini mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
na onom linku pise da nema powerplaya.... a na njihovoj stranici pise da ima.... http://www.peakhardware.com/products...4&A=4&B=9&C=64# i na koji je nacin limitiran clocking potencijal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd nauci koristiti opciju "Edit", nemoj postat zaredom...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|