|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Novi ventilator za napajanje
Planiram zamjeniti vent u napajanju. Imam Glacialtech Silent Blade 2 i stavio bi ga u napajanje. Stvar koja me zbunjuje je ta što orginalni (yateloon) ima 0,3A a Glacialtech samo 0,12A. Ima li mogućnosti da zbog toga dođe do kakvih problema ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nemoze biti radi toga problema samo ti malo manje trosi, jedino da nebude prevelika razlika u brzini i protoku pa da ti nemoze hladiti napajanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Razlika u protoku zraka (brzini vrtnje) je velika...može li biti kakvi problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Novo stanje....vent se pali tek nakon cca pola sata rada....napajanje je na dodir mlako |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno starta na većem naponu ovaj zamjenski, to je dosta čest slučaj da regulacija u PSU ima po 3V i sl u startu pa ti se obični casevent koji starta tek na blizu 5V ne upali uopće, ali kad poraste temperatura onda poraste napon preko regulacije i vent starta, poslje se može i smanjit na manje od 5ali će se svejedno vrtiti, samo startati nemre... Ako ti tek nakon pola sata upali vent znači da ti PSU nije baš opterećen jer sene grije baš jako - što dalje znači da se nemaš razloga sekirati oko njega, dobro je njemu s tim ventom makar je i slabiji... ![]()
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Po meni je dosta bučan, ko u Fortronu 350W, a i nakon određenog vremena odu ležajevi što mi se nikako nije sviđalo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Šta da ti kažem, dok sam bio na AMD-u kad su ventovi u pitanju, to je bio jedini vent koji me iritirao. Sad sam na boxu, no brzo će to letiti van...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam ludi od svih vas, ja lijepo rasturim ventilator na sastavne dijelove, operem vrucom vodo i deterdentom za sude, nakon toga osusim na radijatoru i sve ponovo podmazem, sastavim pa rade ko novi naravno ako nisu potroseni lezajevi. Upravo sam dva bocna na kucistu oni narandasti TT, i Chifteca na napajanju od 410W sredio rade kao novi klize relativno tiho (ovi bocni rade na 5V) milina jedna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|