|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
konfa za grafičara
post iz usluge: Pozz svima. Evo frend treba novu konfiguraciju koju bi koristio za 3D modeliranje(rekreativno) i grafičku obradu ((profesionalno)Adobe progrovi uglavnom) a nije naodmet i pokoja igrica. Pa smo ovako nešto razmišljali, zanima me vaše mišljenje. Je li sve u redu, i ako nešto mislite mjenjat, nemojte da bude više od 3200. ![]() +Fortron 400PNF |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Mislim da bi bilo bolje uzeti neki procesor sa 2MB(keša) 4xxx jer če mu dobro doči glede grafičke obrade a grafu nebi uzimao tu (Peek Radeon)jer dosada nisam vidio da ju je neko uzimao na PCE(nema recenzije ili sam nešto promašio)bolje dati 100KN više i uzeti nešto provjereno(Saphir,PowerColor,Gigabyte i dr). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slažem se s kolegom i da ti napomenem da Frontier kućišta nisu baš jako kvalitetna kao ni njihova unutarnja obrada. Razmisli o nečem solidnijem.
![]() |
#4 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
gledo sam neke testove i usporedno sa x6800(3ghz)(4mb cache) e2160(3.4ghz) pobijedio je u skoro svim testovima(e2160 je pobijedio) http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...-e2160_14.html nadam se da to obrazložava kupnju e2160, a kućište sam vidio u živo, nije pre loše, za grafiku , ja mislim da ak ima garanciju kaj može bit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
MBO: DFI LAN PARTY bile su to solidne matične, ali trebaš proširiti svoje područje, postoji i više dobrih matičnih na svijetu VGA: Nvidia GeForce 8xxx(iznad 8500 zbog podrške za DX 10) na ovo se samo mogu nasmijat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@XPCBIT smanji si potpis na dozvoljenu veličinu i prestani preporučivati sranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|