|
![]() |
#1 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
jel ovo oke? ...tnx!
kupujem si komponentice i vecinu sam kupio po preporukama sto citam ovdje na forumu pa reko ajde da i ja se regam i jos cujem vasu potvrdu dali je to oke (makar vise nema povratka ![]() MATIČNA: MB Gigabyte MA69G-S3H PROCESOR: AMD Athlon 64 x2 5200+ (znam da vam je drazi 5000 BE ali eto sorry ![]() HDD: 250GB Seagate, 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200 MEMORIJA: 2X DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax NAPAJANJE: Power Supply FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan evo dajte mi recite jel to sad oke... i da li sam slucajno nesto zeznuo? (imam par pitanja za graficku pa cu to postati u novu temu u odgovorajuci pdf... majko mila lik mi zatvori cijelu temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobra i odmjerena konfa. Kad uzimaš hard pripazi da je to model ST3250410AS. Ne znam koliko iskustva s hardverom imaš, ali ovaj hard je duplo tanji od normalnih i po tome ga je najlakše prepoznati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupil si sve osim grafičke i to po preporukama s foruma i onda otvaraš temu da pitaš dal je sve dobro. Smisao teme da ljudi hvale ili kude tvoje izbor? Misliš da budeš pročital nekaj kaj se već nije protegnulo kroz milijun tema? Vrla korist od toga kad si sve osim kartice već nabavil. I sad fino (dan poslije) otvaraš novu temu i opet tražiš mišljenje i odobravanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
e da fala care... pazio sam na to, lijepi je tanki! tnx! a sta se tice napajanja malo mi je cudno gledati onaj ventilator unutar kucista... ![]() e da i copio sam si ovo kuciste i same pohvale... Gigabyte mid tower TRITON 180, bez PS, crno, aluminijska maska, USB, Fire wire, 2×120mm fan, airduct ![]() cvrsto je, ne piga se nista, vecina stvari se ne sarafi vec ima one kao ladice po standardnim mjerama (jako lijepo npr hard se moze izvaditi) prostrano je... pa eto tak ako se nekom svida ko i meni ovo kucite stvarno je oke... Zadnje izmijenjeno od: McG. 07.02.2008. u 23:07. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|