|
![]() |
#1201 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledaj bolje: http://www.cix.hr/?mode=matrica
![]() |
#1202 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
http://www.cix.hr/?mode=clanice Pogledaj na ovoj stranici u dnu. Više ne piše za Amis ''Potpisan ugovor, u postupku spajanja'' već da je spojen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1205 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
meni je večeras u qurcu...brzina mi je oko pola mbit-a
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni sve 5+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ista stvar,zvao sam,lik mi rekao da nije samo kod njih problem vec i tcom ima isto sranje,valjd je problem u centralama il nes.... danas sam dobio novi ruter jerbo se diskonekto bio ovaj stari tu i tamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Drugi put provjerite kad padne link da li prolazi ping do amisa, tako cete znati da li je kriv T-com ili Amis.
![]() |
![]() |
#1210 |
Registered User
|
da znam kako provjerio bih...objasni mi ako ti se da molim te,osjecam da ce trebati ubuduce... bio sam zadovoljan amisom,dok nisam saznao za sve malverzacije i kojekakva sranja(nemam druge rijeci) koja se dogadaju...zagrizao sam u trulu jabuku...sad mi je 1980kbps dl,up 191 na speedtest,pise bnet hrv,ping 51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Recimo ping google.com ako ne prolazi znaci da nisi na internetu ili je pukao link amisu, e sad ako ping amis.hr prolazi znaci da preko T-comove infrastrukture sve radi samo je Amisu pukao link prema Sloveniji. Mislim da se Amis samo jednom u dvije godine ispricao zbog svog linka, a to je bilo jos kad sam bio na traffic paketu kod njih, kad im je 3 tjedna brzina bila kao dialup.
![]() |
![]() |
#1213 |
Registered User
|
onda cu se diskonektat s amisa i nabit im ruter kroz prozor njihovog centra...sa svim dužnim poštovanjem i pozdravima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
|
Sto ste svi izgubili neku toleranciju??? zasto se obazirat na druge i njihove probleme, vecina ovdje je prosjecan korisnik daj mi internet i flat da skidam, a ne da gleda sta se desava u nekoj zgradi na kameri ili nesto trece. Shvacam ljude koji se bave nekim poslom a ovise o internetu, i sam radim u struci i vezan sam za internet, i znam koliko koji operater ima problema samo po zagrebu. Amis je jos i ok, naspram tcoma, kada dnevno provedem po 5h (da pet sati) na telefonu prijavljujuci razno razne smetnje, jer nisu u stanju ukloniti i dovesti svoje veze (centrale, zice..) u red. Amis ima problema, ali nije niti jedan drugi operater savrsen, meni je pucala veza prosli mjesec prijavio kvar, dosao tehnicar zamjenio ruter, ugodno smo popricali, tehnicar je sam rekao da je jedino to moguce zamjenit (ruter) jer on nema sta cackat dalje. Popricali smo malo o opremi, sta se radi kod njih i tako, i tehnicar osao ca. Zasada sve funkiocnira kako treba, nema vise pucanja veze, i to je sve super. Imaju problema ali sta je tu je, svi ih imaju nisu oni jedini. Nije da vam je valjda ping prema ovom onom bitan, ukoliko vam je bitan, zapitajte se koliko vam je bitan internet? Dali biste radije bili bez interneta nego sa vecim pingom? to je ukratko to od mene, eh da flashanje rutera pomaze i to dosta, meni vise nepuca veza (morao sam fleshat novi ruter koji mi je amis zamjenio) i sada je sve tutifruti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Tvrdili su da mi router ne radi, to jest u prijevodu prodavali su mi maglu jer su oni sa svoje strane isključili uslugu (odmah drugi dan nakon što sam ovdje iznio da sam preflešao router, ono kao baš su se slučajno iz dosade i bez razloga išli spajati i tako primjetili promjenu firmwarea), zatim su zahtjevali promjenu routera i onda su njihovi "stručnjaci" detaljnom analizom ustanovili "probijanje sigurnosne zaštite, brisanje konfiguracije, promjena softvera" (čitaj: flašanje routera) Nakon toga sam dobio pismenim putem odgovor gdje se zbog tog flešanja prijete sa nekakvim kaznenim zakonima za koju je propisana zatvorska kazna u trajanju do tri godine plus ukidanje usluge s njihove strane Tako da se nemoj čuditi ako te isključe a pojma nećeš imati, a sad si im dao i do znanja da si preflešao router (osim ako nemaš neke privilegije pa ti vrijedi drugačija "politika kuće") Pošto su spojeni na tvoj router verziju firmwarea mogu provjeriti kad im se sprdne, a za vratiti originalni "prepravljeni Amisov" pretpostavljam da ga više nemaš. Zadnje izmijenjeno od: Voorhees. 08.02.2008. u 02:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje forwardao sam port (nekih 55000) na routeru radi jednog privatnog trackera,e sad nakon par dana port je bio postavljen an 4500-5000 a ja to nisam postavio,jel su to oni radili ili ?
![]() |
#1217 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Voor, nema opravdanja za njihovo ponašanje. U zadnjih godinu dana kad god da sam zvao korisničku, nikada nisam dobio povratnu informaciju. Svega 2-3 puta su me nazvali i pitali dali je u redu nakon otklanjanja kvara. Najgore je što su rekli svaki put, javit ćemo vam, i nikada. U zadnjih mjesec i pol dana, svaki dan neki problem. I sramota je, što kad ih nazove stručan čovjek, koji od doma pinganjem, i traceom, otkrije gdje je problem, nazove ih i kaže - ta i ta centrala, onda njima treba 2tjedna da shvate da je čovjek u pravu, a tih 2tjedna se kunu i uvjeravaju te da su oni u pravu. Uvijek imam tolerancije, finoću na telefonu, ali evo, zadnji put (prekjučer) po prvi put sam nazvao prilično nervozan, gdje sam rekao: Dajte mi recite, hoće li biti sve u redu, ili da odem iz Amisa. Molim, izjasnite mi stajalište Amisa, dali će pružiti uslugu kako treba, i zatim sam im iznio pingove prema raznim serverima u svijetu, kakvi su bili kada sam uzeo Amis, a danas su 2 puta veći na istoj brzini bez promjene modulacija. Nije mi problem dati ni 1000kn za raskid ugovora, al ***emu, ne želim svakodnevno trpiti da imam 4mb i ping 50 prema njemačkoj. Toliko sam imao u t-coma na 1mb.
![]() |
#1218 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Premium
|
3 puta u 2 dana nije puno da pukne veza zovi szk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Registered User
|
koristim amis isp 5 mjeseci dosada,2u1 2mbit flat. Prva 4 mjeseca koristenja uslugom sam bio prezadovoljan,nikakvi diskonekti,ma ni najmanji problemi,jos kad sam vidio da su mi smanjili pretplatu na 80 kuna kraja sreci nije bilo,racun za tel nas troje u stanu imalo je 120 kuna u prosjeku,predobro! Zadnjih mjesec dana pocinju problemi.Ucestali diskonekti.Zvao sam sluzbu za korisnike,receno je rijesit cemo,ocekujte poziv.Cekam tjedan dana,u meduvremenu veza puca konstantno svakih par sati.Opet zovem,ista stvar.Cekam opet.Zovem treci put,isto pricekajte,zovu sutra ujutro i kazu novi ruter vam dolazi,ovaj trenutni je pokvaren.Mislim si,ok svaka cast,novi ruter samo tako,radit ce(napisao u postu da sam dobio) i opet ista stvar se dogada.Nemam volje vise da zovem,trenutno razmatram nove ISPe i cekam da se gazdarica vrati iz Švicarske da potpise papire. Amis je upravo za ljude kojima treba flat sto jeftinije,ali nitko nije zadovoljan manjkavom uslugom i lutrijom da na SZK da bi dobio tehnicara kojem se da mrdnut,da oprostite na izrazu,kurcem.Svaka cast na prvih 4 mjeseca ali vise nemam snage,pogotovo sto su me ti diskonekti kostali problema na faxu i novca.Kada rijese te probleme kao i one mutljaze o kojima sam citao,razmislit cu o povratku na isti jer necu bacat novac u vjetar koliko god to trivijalan iznos bio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() A za flashanje - Amis je obečavao da će oni sredit to, da se provjerava i tak - to je bilo prije 7 mjeseci....... Ja priznam da ne znam kak to napravit sam ali zašto i bi? To je njihov problem koji ne rješavaju nego trpe korisnike koji sami to rade umjesto njih. Citiraj:
![]() Sada osim povremenih prekida i loših pingova - igram online - nemam veče probleme. I ja sam razmišljao o odlasku ali kuda? Enivej jedino zašto još nisam otišao su mukte razgovori u nepokretnoj telefoniji - ok spajanje 0,07 lipa ali čuka, dvije vremena pričanja = 0,07 lipa (supruga na telefonu sa frendicama ![]() Dok to traje ja mogu trpit pokoji problem ali kad prestane ode ja dalje! Ili i ranije ako se konačno pojavi neka vrhunska usluga na našem tržištu - moš mislit ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
|
što se tiče pinga stvar je vrlo jednostavna. nazoveš szk i veliš da ti je ping jako visok , zatim ti oni promijene modulaciju i nazovu te za 10 min (tak je meni bilo par puta) i provjere dal ti sad sve radi ok.
![]() |
#1223 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Znam za to. Imam 6 Mbps/768 kbps, modulacija G.992.1 Annex B - jednom kada su mi prebacili na modulaciju G.992.5 Annex B ping mi je otišao 100 posto gore - no good..... jer ping me ne muči kad surfam, muči me kad igram online. Plus odgovor je uvijek da mi je parica loša... Svojedobno kad je sve bilo super pa onda otišlo u bananu poslije njihovih zahvata na centrali, pitao sam u čemu je problem - imam jednu te istu paricu - kako je do sada sve bilo u redu a najednom ne valja.... nisam nikada dobio odgovor. Velim za sada mi služi i problemi koji se pojavljuju nisu razlog da mjenjam ISP-a. Kada to budu morat ću u nemoguču misiju - nači najboljeg..........
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e nemrem vjerovati ista stvar. 4mjeseca sve super fenomenalno, ono puna usta hvale za amis i sad u zadnjih dva mjeseca discevi pa pad veze pa ping u nebesima i zvao sam 20 puta i rekao sam im pa koji ste vrag radili kad je 4m bilo dobro a sad nevalja... isto kao i mister m nedira me ping neka bude i 1000 kad surfam al ja nemogu igrati sa pingom vecim od 100 jer me ubija to da pusim od nekoga svedjana koji ima 3 pinga a duplo je losiji od mene... i sam sam mislio cak otici na metronet... samo neznam kako su ljudi sa njime zadovoljni da nebi bilo isto kao i sa amisem... i da jedna yebeno iritantna stvar uvjek im kazem zovite me na mob ako trebate i oni uvjek na kucni valjda trebam jednom psovat majku svima tamo da skuze da kad nazovu na kucni u 90% slucajeva se nece nitko javiti... nista idemo napraviti masovan prijelaz na metronet ![]()
![]() |
#1225 |
|
neznam dečki ,ja fakat nemam nikakvih problema. a to da su parice loše je živa istina , čudo je što uopče i možemo imati preko 6 mbit , stare su kolko i kvartovi , po 50 godina
![]() |
#1226 |
Uptime 99.99%
|
Ovo sa pucanjem veze ocito ovisi o kvartovima jer vec 5 mjeseci svaka konekcija mi traje 24H, i prijatelju isto koji je prije imao problema sa vezom dok mu nisu modem zamjenili. (osim kad imaju radove ili kad mi samovoljno resetiraju modem). Isto stalno krive kao imam losu paricu, a osobno sam natjerao t-com da mi povuce novu paricu, kopali su 10m kanal samo zbog moje parice tako da mi je parica u savrsenom stanju. Firmware od modema isto nisu updatali makar su obecali negdje u 4tom mjesecu, CIX necu ni spominjat. A sto se tice ostalog njihova sramota, link prema americi im je u banani, a vidi cuda njihov news server se nalazi u americi tako da uredno gledam po par timeouta dok citam newse. A helpdesk im je beskoristan pogotovo kad za svaki problem optuzuju nekoga drugoga. Kao i za screenshotove sto sam im poslao za packet loss da to nije do njih jer njima sve radi odlicno unutar mreze.
![]() |
#1227 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Cijeli tjedan za***ava. Pingovi svugdje ogromni,prema americi ni ne prolaze. Jedino amis.si ima average 11-13 ms . ***o ih amis.si . Jel i vama tako il je do mene?
![]() |
#1228 |
|
možda je ovo razlog zašto se kvaliteta usluge pogoršala u nekim dijelovima grada: 28.01.2008. - Povećanje broja korisnika za 900% Od pokretanja usluge amis 2u1, koja se temelji na Amisovoj infrastrukturi, do danas, u samo godinu dana Amis je postigao povećanje broja korisnika na vlastitoj infrastrukturi za 900%. Tijekom siječnja 2007. godine, samo mjesec dana od pokretanja usluge amis 2u1 koja se temelji na vlastitoj infrastrukturi, Amis Telekom je priključio svojih prvih 500 korisnika. Danas, godinu dana kasnije, broj korisnika unutar Amisove infrastrukture iznosi 5.000, što govori o povećanju broja korisnika za 900% u godinu dana. U prošloj godini Amis je također bio značajan čimbenik liberalizacije hrvatskog telekomunikacijskog tržišta i znatno pridonio popularizaciji širokopojasnog interneta, ponudivši na vlastitoj infrastrukturi kvalitetnu uslugu po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. U predstojećem razvojnom razdoblju Amis planira nastaviti s povećanjem broja korisnika te vodeći računa o njihovim potrebama ponuditi im i nove usluge. U planu je uvođenje IP TV usluge, kojom ćemo obogatiti ponudu suvremenih telekomunikacijskih usluga i omogućiti svojim korisnicima da se uz pomoć jednog priključka koriste svim suvremenim širokopojasnim uslugama, po, kao i do sada, povoljnim cijenama.
![]() |
#1229 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
"vodeći računa o njihovim potrebama" ![]() samo neka što prije uvedu nove probleme prije nego riješe stare, nemam ništa protiv toga, bar ćemo biti svjesniji u što smo zagrizli još da spomenem da ne plaćam Amis da bih čitao o statistici, impresioniran sam njihovom statistikom punih 901% |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sa svim providerima je ista stvar kad dođe do povećanja broja korisnika - ne žele ulagati i nadograđivati pa pada kvaliteta usluge... Mada, iskreno sumnjam u ove gore brojke. Nego, tomifish2002, i svi ostali, ima li nekog saznanja kada bi Amis mogao ponuditi IPTV? Od povoljnijih providera jedino su mi oni dostupni ATM, a ovo mi je dosta bitno. Ne bih volio plaćati duplo više t-comu koji nije ništa bolji po kvalitetama usluga koje pružaju... Studenti u Amisovoj SZK, naravno, nemaju pojma kad ali zato na sva usta naglašavaju dsa će to svakako ove godine ponuditi IPTV. Ima li možda netko insajdersku informaciju?
![]() |
|
|