|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
G5 problem
Evo ovako. Prije par dana sam skinuo najnovije drivere za G5 i sve super radilo do jucer. Mis se sam od sebe restarta. Pod restart mislim ko da ga netko isteka i usteka!!! Cuje se onaj zvuk u Windowsima kada se USB usteka i tako cijelo vrijeme. Mislim postalo je iritirajuce, pogotovo kad se igra neki klanski mec kada nesto ovisi o koncu i ovaj se zrestarta. Pogledao sam kabel nije ostecen, preskenirao komp od virusa isto nicega nema, fakat neznam sto bi moglo biti ![]() Jel zna tko kako rijesiti problem ovaj i je li imao tko slican problem?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
meni vise zvuci kao hardwareski problem, isprobaj mis na drugom racunalo. ako i tamo pocne stekati, znaci da nesto s njim nije ok. nadam se da garanciju imas. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sad citam malo na logitech forumu izgleda da novi set point je s***ao sve. Neznam kak bi mogao samo tako kihnuti, imam garanciju jos, ali ipak ono.
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo brat mi igra vec dobra 2 sata sa G5 i njemu niti jednom da se tako restartao. Izgleda da su se s***ali driveri ![]()
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
možda ti je spojen na isti USB kanal sa nekim USB1.0 uređajem... to ponekad zna zezati.
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kad smo kod toga, kako "resetirati" usb konektore, odnosno, imam problem da mi digitalni fotić više neće radit na prednje usb konektore... moram ga nazad uštekavati, a to me živcira i nije nimalo zgodno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|