|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Kupio sam gigabyte 8500 GT 512MB stavio u slot PCI-E i nis, komp se upali ali nigdje slike. Ploca je ASUS P5VD1-X prije sam koristio AGP 9600 PRO. Ploca podrzava i AGP i PCI-E ( 4x ), pa me zanima smeta li sto je PCI-E (4x) ili moze biti i do biosa jer je dosta star??? Svaka pomoc i misljenje su dobro dosli....UNAPRIJED ZAHVALJIVAM. evo jos ostale komponente da ne zaboravim intel pentium 2,66 disk 80 napajanje MS industrial 450 W tv kartica 2x512 DDR |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj MS mu je dovoljan za tu konfu, ali ipak ne bi bilo loše posuditi drugo napajanje od nekoga i probati s njim.
![]() |
#65 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nakon malo trazenja po asus forumima naisao sam na dosta korisnika sa istim problemom i problem je u kompatibilnosti (PCI-E 4x) http://vip.asus.com/forum/topic.aspx...ge=1&count=213 http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Mod...ual-VSTA&s=775 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
mene su na staroj ploci s agp i pci-e plocom (asus p4s800d-x) zezale pci grafe,ima zvuka i sve,dignu se winsi al ja to nigdje ne vidim,tj crn ekran a sve drugo radi...
![]() |
#70 |
Banned
Datum registracije: Nov 2002
|
Nvidia 8500 overlay fullscreen patch
Pozz, jel ko uspio rijesiti/naci problem za Nvidia 8xxx/9xxx kartice i disebliran Overlay Fullscreen na ovim karticama? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nema rjesenja, trazio jedno vrijeme i nasao neke "solucije" ali ne mozes to navesti da proradi. Lajali su ljudi na nvidia forumima ali ne vrijedi. Ovi tvrde da su to morali izbaciti zbog nekog klanja s HDCPom na visti ali nikada nisu objasnili zasto su to izbacili i iz drivera koji nisu za vistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
rekao bi peđa,evo ti pa slušaj ![]() http://www.gpureview.com/geforce-850...-card-514.html Low-end grafa,ali vjerujem da se čak i da nešto odigrati do 1280x1024/medium. 128bita i 12gb/s bandwidth,kakva nezahtjevnija igra sigurno bi letila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
@dove_g tako nekako. No mozes i zakljuciti da ti to nije previse bitno kao ja i odustati od svega. Bemti kad se sjetima da sam i sam bio u toj fazi da sam bio siguran da je ati rjesenje za mene.... ![]() @thedream nevjerovatno ali da se svasta odigrati na njoj. Imam je u surf kanti u dnevnoj. Prije je unutra bila 6600gt koju sam morao izvaditi jer je cooler prozujao previse. Iskreno, nisam bas ocekivao da ce ovo biti nesto puno jace ali razlika je samo 3x ![]() A da ih kupujes obje ces naci negdje po istoj cijeni...cca 60-80kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
8500GT
Pozdrav, imam problema instaliravanjem drivera za ovu grafičku na Visti. Naime, svaki put kada ga instaliram nakon restarta se pojavi plavi ekran i restarta komp. Ne stignem uhvatiti grešku koju prikaže ali eto nadam se da je netko imao sličan problem ili bar ima ideju što bi to moglo uzrokovati. BTW kada pokušam preko windowsa dohvatit driver kaže pronađe točno koja je grafička kartica ali ne može instalirati driver zbog toga što "handle is invalid" |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
...ola.imam jedno brzinsko jer sam u žurbi.pokvario se ventilator na MSI 8500gt http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2135 pa bi htio skinuti cijeli cooler i namontirati neki drugi.pitanje bi bilo koji bi to cooler bio i gdje ga mogu kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
..u pravu si.jel kad pogledaš da neki kupuju 8600gt za 120kn koliko bi bilo isplativo dat za cooler od 8500gt... ..samo kaj su šerafi od venta prepečeni pa ih niti nemogu skinuti bez da ih ne strgam. ..dali bi funkcioniralo da dobro očistim cooler,čip na grafi i stavim jedan momački 120 vent na bočnu stranicu da puše po grafi na 2000 okretaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
...nisam bio lijen pa sam je očistio,uglancao stavio 120 da puše sa prednje strane na 1000rpm i 3dmark06 prošao bez beda.tak sam bio sretan da nisam niti rezu pogledao.mislim da bi ona radila i bez tog venta ali i bez igara a što se tiče buke vjeruj mi da se od ANS napajanja koje je u kompu nebi čuo ni onaj Delta vent,o kojem sam čitao na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 10.09.2009. u 17:58. Razlog: . |
![]() |
![]() |
#88 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005