Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.01.2008., 23:42   #901
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Nabasah na ovo cist bezveze...

http://www.tranexp.hr/hocu-internet-na-hrvatskom.html

Nije mi bilo jasno jel gledam zastarjelu stranicu, pa skuzih cijene u eurima. Dobro, trazim dalje i skuzim "internet na Hrvatskom".
Trazim neki datum, mislim ono, koja qita je ovo...nadem 1992-2008 na dnu stranice...

Prije nego se odvalim od smjeha, neka me netko razuvjeri da su to danasnje ponude, a ne ponude prije par godina...
gamer je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 23:52   #902
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
Nabasah na ovo cist bezveze...

http://www.tranexp.hr/hocu-internet-na-hrvatskom.html

Nije mi bilo jasno jel gledam zastarjelu stranicu, pa skuzih cijene u eurima. Dobro, trazim dalje i skuzim "internet na Hrvatskom".
Trazim neki datum, mislim ono, koja qita je ovo...nadem 1992-2008 na dnu stranice...

Prije nego se odvalim od smjeha, neka me netko razuvjeri da su to danasnje ponude, a ne ponude prije par godina...
Nisu, to ti je sasvim ozbiljna firma, vjerovao ti ili ne
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 00:55   #903
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Nisu, to ti je sasvim ozbiljna firma, vjerovao ti ili ne
HVALA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Koje li bolestine...

Prodaju internet na hrvatskom!

A gle konfe...Od kud im taj krs? Jos za te pare...hahahahahahahaha...

Nemres vjerovat!
gamer je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 01:46   #904
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
5k za onu starudiju

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 07:31   #905
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Da, al dobiješ i čitav hrvatski internet uz to!

A imaju i gomilu raznog software-a na prodaju koji se izgleda dobro prodaje, a uz to imaju i smisla za humor. Meni se recimo turbo sviddio neurotranov prijevod fraze "Round and round" kao "I opet Jovo nanovo"
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 08:25   #906
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
c/p
'SearchTran paket koji pretražuje preko 4 milijarde stranica na hrvatskom'

Ispada 1.000 web stranica po glavi stanovnika. Mislim da takav prosjek nemaju ni USA, Koreja i Kina zajedno.
Staro 25.01.2008., 18:06   #907
kundak
Premium

kundak's Avatar

Datum registracije: May 2007
Uz ovakve đžojstike kome triba racunalo ...
kundak je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2008., 18:51   #908
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Nije. Toliko košta

Edit: ali zato evo najbolji monitor na svijetu

http://protis-online.info/index.php?...chk=1&Itemid=1

Obratite pažnju na "rezolucija od 1600x1200 dpi"
Zanimljivo, na Protisovom sajtu opis Proview 22'' monitira uključuje i rusku ćirilicu

citat : DVIx1 (опционально)
Staro 28.01.2008., 12:55   #909
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Da, al dobiješ i čitav hrvatski internet uz to!

A imaju i gomilu raznog software-a na prodaju koji se izgleda dobro prodaje, a uz to imaju i smisla za humor. Meni se recimo turbo sviddio neurotranov prijevod fraze "Round and round" kao "I opet Jovo nanovo"
Ne mogu vjerovat sta tu rade.. Ali kad malo bolje promislim, da, to je u biti i super formula za uspijeh. Naime, da idete osnovat tvrtku, odaberete branšu i na kraju ponudom i cjenama odaberete i ono najvažnije za vas-kupce. U ovom slucaju su odabrali budale, imbecile. Ali, kad bolje pogledate, takvih je puno, nista ne znaju pa sve sto im se kaze je za njih zakon, obicno imaju novaca,doduse postavlju glupa pitanja, ali uglavnom imaju internet na hrvatskom, i 4 milijarde hrvatskih stranica.
Ovo me malo podsjeca na HT-ovu "Online generaciju"..

Ali svakako 5+ za ljude koji su to smislili..i zivo me zanima koliko on toga prodaju(uvale)?
srale7 je online   Reply With Quote
Staro 28.01.2008., 14:30   #910
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
evo danas sam ima pozitivno iskustvo u HG spotu. Zaribala mi je grafa a iman onu naljepnicu njihovu na compu. Sad nisan siguran koliko bi me razvlacili da sam je sam skinija ili ne bi al eto.
Otisa sam tamo i zamolija posto sam iz Kastela da mi pogledaju racunalo odma ako je nesto sta se moze rijesit odma da rjese. I ceka sam doduse cca sat i po al momak je vidija da je blokira ventilator od grafe i da je zapekla. Umisto 7300 GT sam dobija uz nadoplatu od 70kn HD2600xt, tako da sam zadovoljan jako.

Nakon brooojnih losih iskustava od ranije, ali moran primjetit da se prominija serviser. Ovaj je susta suprotnost od onoga kojeg sam tija jedanput i tuc...
Antonic je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 11:23   #911
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
ovo bi uvrstio u neugodna iskustva...

bio neki dan u chipoteci sa frendom, pravimo kantenu i trebamo dijelove za to...uglavnom dolazimo na 3.kat tamo i cekamo oko 15min u redu za dijelove, jer je jedan prodavac za pultom. dobro, znao sam na drugim mjestima cekati i dulje, bitno mi je samo da dobijem to sto trebam. jos 1 kupac ispred mene kad dolazi tip, bezvoljan i jedva prica kroz zube. kazem da pravim kantenu i da trebam dijelove za to. uglavnom lik prakticki necujno odgovori da je i on to pravio. ja kazem da trebam sve osim kantice i alata za to, znaci konektor, bakrenu zicu, tinol zicu. ok, frajer odlazi po zicu i odmota(otrgne) iz kalupa jedno 10m da bi meni odrezao 2m, a zatim namatao visak. usput donese i vijke koje smo zatrazili. dolazi do pulta i pita sta jos trebamo. ja opet ponavljam sve sto mi treba za kantenu. slijedi prekretanje ocima revnog djelatnika i ponovno pitanje sta jos trebamo. kazem ja tinol zica, on samo kaze da odemo dolje na blagajnu. ajd dobro, znam da nisam to dolje vidio al mozda sam ja fulao. kazem mu da mi treba i konektor, na sto nas on opet nervozno salje dolje na blagajnu, sa prevelikim osjecajem da nas se zeli rijesiti sto prije. mi odlazimo dolje i uzaludno pretrazimo cijeli prvi kat da bi dosli na blagajnu i pitamo gdje im stoji tinol zica i konektori. blagajnica nam odgovori da je to na trecem katu gdje smo uzeli zicu i vijke. ni ne zelim spominjati koliko mu je puta frend spomenuo blizu rodbinu kad je to cuo. samo jedan zakljucak, nikad vise u chipoteku i ako je nuzno nesto tamo kupiti, kupujem preko web shopa i nije mi zao dati 30tak kuna za dostavu, samo da se vise ne vracam tamo...
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 11:46   #912
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
ovo bi uvrstio u neugodna iskustva...

bio neki dan u chipoteci sa frendom, pravimo kantenu i trebamo dijelove za to...uglavnom dolazimo na 3.kat tamo i cekamo oko 15min u redu za dijelove, jer je jedan prodavac za pultom. dobro, znao sam na drugim mjestima cekati i dulje, bitno mi je samo da dobijem to sto trebam. jos 1 kupac ispred mene kad dolazi tip, bezvoljan i jedva prica kroz zube. kazem da pravim kantenu i da trebam dijelove za to. uglavnom lik prakticki necujno odgovori da je i on to pravio. ja kazem da trebam sve osim kantice i alata za to, znaci konektor, bakrenu zicu, tinol zicu. ok, frajer odlazi po zicu i odmota(otrgne) iz kalupa jedno 10m da bi meni odrezao 2m, a zatim namatao visak. usput donese i vijke koje smo zatrazili. dolazi do pulta i pita sta jos trebamo. ja opet ponavljam sve sto mi treba za kantenu. slijedi prekretanje ocima revnog djelatnika i ponovno pitanje sta jos trebamo. kazem ja tinol zica, on samo kaze da odemo dolje na blagajnu. ajd dobro, znam da nisam to dolje vidio al mozda sam ja fulao. kazem mu da mi treba i konektor, na sto nas on opet nervozno salje dolje na blagajnu, sa prevelikim osjecajem da nas se zeli rijesiti sto prije. mi odlazimo dolje i uzaludno pretrazimo cijeli prvi kat da bi dosli na blagajnu i pitamo gdje im stoji tinol zica i konektori. blagajnica nam odgovori da je to na trecem katu gdje smo uzeli zicu i vijke. ni ne zelim spominjati koliko mu je puta frend spomenuo blizu rodbinu kad je to cuo. samo jedan zakljucak, nikad vise u chipoteku i ako je nuzno nesto tamo kupiti, kupujem preko web shopa i nije mi zao dati 30tak kuna za dostavu, samo da se vise ne vracam tamo...
Ne želim ispast trol, ali... došli ste kupiti nešto, a uopće ne znate što. Sve što vam treba je na trećem katu, ali postoji više vrsti koaksijalnih kabela, više vrsti konektora. Na stranici na kojoj ste gledali kantenu sigurno piše što vam je sve potrebno za izradu. Lijepo na stranicu chipoteke i izabrati što vam treba pa neće djelatnik kolutat očima. Lijepo kad mu dođeš i kažeš '3 metra LMR 195, jedan SMA, jedan N za šasiju, jedan za krimpanje' i dobiješ u roku 2 min.
generic je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 11:58   #913
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
upravo to...

- dobar dan, mogu li vam pomoći?
- da, kupili bi računar
- kakav?
- bijeli + sami ćemo ga sastavljati jer ne znamo točno što sve ide u njega, pa nam vi preporučite nešto

diy populacija je opasno uzela zamaha.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 11:58   #914
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Na prethodnoj stranici je bila rasprava o garancijama. Nedavno sam frendu kupovao komp, i to sa garancijama u Ve-Milu ide ovako:

1. Vi birate sve komponente al oni slazu konfiguranciju besplatno. Dobivate otraga naljepnicu, garanciju na cjelokupnu konfiguraciju od jedne godine, gubite garanciju na pojedinacne komponente, i naravno, otvaranjem racunala gubite garanciju.

2. Vi birate sve komponente, oni slazu konfiguraciju ali to i naplacuju sa oko 200 kn. Ne stavlja se nikakva naljepnica i dobivate original garanciju po komponentama

3. Kupujete sve komponente i doma slazete sami
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je online   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 12:31   #915
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
@MaxB : A čuj,neznam sad kako za Astra konfe (Vemil),koje su već 'eto gotove i ono,gubiš jamstvo otvaranjem,jer su oni to ne'š sprčkali i to radi...dali ok ili zbrda-zdola,ali radi. No kad sam kupiš kod njih komponente i onda ti udare to u kućište,a jamstvo gubiš na sve otvaranjem bočne stranice i ubacivanjem 2-3 venta te mjenjanjem žvake sa NB-a... To nikako nije ok,i to je ono što kažem - protuzakonito; jer kupio si komponente,koje su oni da tako kažem 'samo' složili..kužiš..?
A televizor kupiš cijeli i gotov,a ne kupuješ odvojeno katodu,odvojeno ekran,kućište itd...

vemil ima dvije opcije za konfe....

mozes kupiti komponente, oni ti vrse uslugu slaganja, koju naplacuju kao jedan sat servisa... ne dobijes nikakvu naljepnicu, svaka komponenta ima svoje jamstvo, u slucaju da se nesto pokvari, nosis samo komponentu koja se pokvarila jer jamstvo imas za komponente, a ne za konfiguraciju. Znaci, ako im doneses kantu i kazes nesto ne radi, oni ce naravno zaracunati i dijagnostiku kvara.

druga opcija je da zelis kupiti konfiguraciju koja se sastoji od odredjenih komponenti, znaci ne kupujes komponente, nego konfiguraciju.. ne kupujes 8 artikala nego jedan.... i na taj jedan artikl imas garanciju jednu godinu i slaganje je besplatno (ukoliko se zeli vise od godine, moze se nadoplatiti). U tom slucaju se na konfiguraciju stavlja jamstvena naljepnica koja se ne smije skinuti. Ukoliko se nesto pokvari, nosis cijelu konfiguraciju, oni besplatno rade servis. Ukoliko skines skines naljepnicu, gubis jamstvo na konfiguraciju i njenu unutrasnjost.

Nije tu nista protuzakonito.. zamisli da kupis laptop i ides ga otvoriti da vidis kako to izgleda, ili ides sam zamjeniti procesor... mislis da ces i dalje imati jamstvo na njega?
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 14:30   #916
Rev
Premium

Rev's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
druga opcija je da zelis kupiti konfiguraciju koja se sastoji od odredjenih komponenti, znaci ne kupujes komponente, nego konfiguraciju.. ne kupujes 8 artikala nego jedan.... i na taj jedan artikl imas garanciju jednu godinu i slaganje je besplatno (ukoliko se zeli vise od godine, moze se nadoplatiti). U tom slucaju se na konfiguraciju stavlja jamstvena naljepnica koja se ne smije skinuti. Ukoliko se nesto pokvari, nosis cijelu konfiguraciju, oni besplatno rade servis. Ukoliko skines skines naljepnicu, gubis jamstvo na konfiguraciju i njenu unutrasnjost.
hm, zanimljivo...

jer ja kad sam kupovao konfiguraciju ADM-u (svoje izabrane komponente), sam ih zamolio da nek oni komponente odmah slože u kućište ako nije problem, i složili su. i stavili su svoju naljepnicu na kućište.

al kad mi je nedavno riknuo disk ja sam ga izvadio iz kućišta i odnio ga uz predočenje računa njima i oni su ga bez primjedbi uzeli na servis...

tak da izgleda da situacija s garancijama na konfiguracije varira od dućana do dućana...

(a ovi u ADMu na svakoj komponenti koju prodaju imaju svoju naljepnicu s označenim mjesecom i godinom, tak da možda zato primaju pojedinačne komponente iz konfiguracija na servis)
Rev je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 15:21   #917
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Htio bihs amo upozorit da pripazite na garancije u HGspotu:
Kad sam kod njih kupovao "Sony Memory stick pro", na pakiranju istog je veliko i jasno pisalo "5 godina garancije koju daje Sony!". Dobijem račun a na njemu piše "Garancija: 7 dana". Odmah sam pitao na šalteru u čem je fora i tip mi je rekao da oni nedaju garanciju na sony memory stickove i da Sonyjeva garancija ne vrijedi što se HGspota tiče
Naravno, zvao sam poslije toga udrugu "Potrošač" u kojoj su mi rekli da zovem "Sony Hrvatska" što sam i učinio. Tamo mi je ljubazni gospodin rekao da će ispitat stvar i da će mi se javit, i uistinu se javio malo poslije i rekao da ako mi vrisne taj memory stick, da to odnesem njima u Sony Hrvatska zajedno s računom kupnje

Poanta:
HGspot kupuje robu čudnim kanalima i nedaje garanciju na nju jer nit oni ne dobiju garanciju za ono što prodaju. Zbog toga je i upitna kvaliteta njihove robe...
gesaugen je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 15:30   #918
Rev
Premium

Rev's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor gesaugen Pregled postova
Poanta:
HGspot kupuje robu čudnim kanalima i nedaje garanciju na nju jer nit oni ne dobiju garanciju za ono što prodaju. Zbog toga je i upitna kvaliteta njihove robe...
dovoljno je baciti oko na ovu stranicu i primjetiti da je svaka druga pritužba vezana za HGspot i njihov aljkav pristup proizvodima i samim kupcima...

nikad nisam kupovao tamo i nikad ni neću... HGspot

Rev je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 15:47   #919
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Kad smo već kod garancija. Kupio nekidan u Ventexu Transcend JetFlash JFV30 2Gb usb stick (95kn). Na računu piše 15 dana garancije. Maloprije skočio na stranice proizvođača,a kad tamo - Lifetime Warranty. Očigledno da nije samo hgšrot u pitanju.
http://www.transcendusa.com/Support/WYear.asp?LangNo=0
Staro 31.01.2008., 15:49   #920
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor gesaugen Pregled postova
Htio bihs amo upozorit da pripazite na garancije u HGspotu:
Kad sam kod njih kupovao "Sony Memory stick pro", na pakiranju istog je veliko i jasno pisalo "5 godina garancije koju daje Sony!". Dobijem račun a na njemu piše "Garancija: 7 dana". Odmah sam pitao na šalteru u čem je fora i tip mi je rekao da oni nedaju garanciju na sony memory stickove i da Sonyjeva garancija ne vrijedi što se HGspota tiče
Naravno, zvao sam poslije toga udrugu "Potrošač" u kojoj su mi rekli da zovem "Sony Hrvatska" što sam i učinio. Tamo mi je ljubazni gospodin rekao da će ispitat stvar i da će mi se javit, i uistinu se javio malo poslije i rekao da ako mi vrisne taj memory stick, da to odnesem njima u Sony Hrvatska zajedno s računom kupnje

Poanta:
Ne znam koliko često/dugo kupuješ IT robu ali to je sasvim normalna pojava u trgovinama. Česta je pojava da neki proizvod ima puno dulju garanciju od one u trgovini, koju možeš ostvariti ili slanjem dobavljaču ili direktno proizvođaću.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 16:06   #921
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne znam koliko često/dugo kupuješ IT robu ali to je sasvim normalna pojava u trgovinama. Česta je pojava da neki proizvod ima puno dulju garanciju od one u trgovini, koju možeš ostvariti ili slanjem dobavljaču ili direktno proizvođaću.
A to se, nazalost, u brdo slucajeva ne isplati.
Staro 31.01.2008., 16:15   #922
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

slanje proizvođaću ne ali dobavljaču da, u biti ionako to često kod njih završi na testiranju
npr moj Corsair HX ima samo 24mj jamstva u Linksu ali ostalih 36mj mogu ostvariti kod dobavljača.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 03.02.2008., 12:39   #923
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Treba li netko 7800GTX za 4000kn ili X850Pro za 2900kn?
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=014378
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=017604

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 03.02.2008., 15:46   #924
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Definitivno 'Best Buy' svih vremena. Mogao bi skočit naručit jednu. Baš me zanima šta bi se dogodilo.
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=013951

Hebote, na ovom hgšrotovom webu nebuloza k'o u priči. 6800 Ultra košta 50% više od 8800GT
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=013546
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=032362
Staro 03.02.2008., 16:46   #925
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Definitivno 'Best Buy' svih vremena. Mogao bi skočit naručit jednu. Baš me zanima šta bi se dogodilo.
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=013951
Ma šta jednu! Dođeš tamo, staviš novčanicu od 100 kn na stol i kažeš: "Dajte mi 100 komada, molim!"

Inače, u njihovoj poslovnici u Mercatoru u Rijeci rade tri tipa. Kad sam ih pitao imaju li E8400 - nemaju. Pitam ima li ga u poslovnici u Tizianovoj? Odgovor: "Možete otići i projeriti." Krasno...

S druge strane, tip koji radi za pultom u HG-spotu u Tizianovoj u Rijeci (duga kosa i brada) je bio fuuul uslužan i ljubazan. Provjerio stanje, isprintao ponudu...sve pet. Na neku foru mi je uspio dofurati zadnji E8400 sa "stanja" i čak me nazvao i izvjestio da je proc stigao.

Vjerujem da dečki rade za istu, jadnu plaću, ali razlike u usluzi su nebo i zemlja.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2008., 16:59   #926
maky_zg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
pa i Links daje na accelero ventilatore 2 godine jamstvo a na originalnom site-u pise 6god.
maky_zg je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2008., 23:12   #927
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor maky_zg Pregled postova
pa i Links daje na accelero ventilatore 2 godine jamstvo a na originalnom site-u pise 6god.
Bitno je sto kaze Links. Jako malo stvari se isplati slati van, cak i da priznaju jamstvo.
Staro 13.02.2008., 19:05   #928
sokre10
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Ovako...imam problem. Danas sam u hg spotu kupio trustov gamepad...ispalo je da je gamepad totalno sranje, ali je u potpunosti ispravan. Dali ga ja mogu vratit i dobit lovu nazad? Hitno!
sokre10 je online   Reply With Quote
Staro 13.02.2008., 19:07   #929
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor sokre10 Pregled postova
Ovako...imam problem. Danas sam u hg spotu kupio trustov gamepad...ispalo je da je gamepad totalno sranje, ali je u potpunosti ispravan. Dali ga ja mogu vratit i dobit lovu nazad? Hitno!
Možeš u roku 7 dana

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300