|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
USB hybrid TV card
Zanima me kakva su vam iskustva sa bas takvim tipom tv kartica.. I dalo se donekle zakljuciti da je gigabytova u8000 nekakav best buy ali zanima me takodjer dali ima kakvih usb alternativa da je netko koristio ![]() Zadnje izmijenjeno od: kresso. 20.01.2008. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
probao sam više pinnacle kartica i niti jedna me nije oduševila. po meni najbolje rade ove kineske verzije sa imenima koje neznam niti napisat niti izgovorit. ![]() za 200 - 300kn može se pronaći solidno rješenje. nemoj očekivati nekakvu bajnu sliku...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Dosta ljudi je hvalilo navedenu Gigabyte U8000 pa sam je i ja nabavil, ali me uopće nije oduševila. Prijem joj je OK, ali priloženi software (CyberLink PowerCinema 5) je za k****!! Ružan i kompliciran za podešavanje i upotrebu (izgleda kao Nero Home). Prije sam imal Leadtek TV2000 Expert i bil sam super zadovoljan, pogotovo kaj ima daljinski sa svim funkcijama, a ne samo osnovnim (daljinski na Gigabyte-ici nema niti REC tipku). Leadtekov software Leadtek PVR je tri svjetlosne godine ispred PowerCinema, pa bi ti preporučil da pogledaš kaj nude Leadtek i AverMedia u toj klasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pa koga briga koji si soft dobio uz karticu, normalno da ces skinuti onda neki bolji i staviti ga :? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Probal sam DScaler i ne šljaka. Valjda je kartica previše nova, a DScaler nije obnavljan već duže vrijeme. Nekaj drugo mi se ne čini kao neki veliki napredak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
www.superbit.hr
Datum registracije: Dec 2007
|
Vec godinu i pol koristim terratec cinergy hybrid XS. Iskljucivo digitalni prijem. Slika i signal su super (crnomerec). Ja ga koristim na Macu sa drugim softom, ali onaj za PCja nije losh a ima prednost da se instalacijom codeca moze gledati i HDTV. Garancija je 2 god. Nije jeftin ali ja jako zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Ima li za kupiti u HR USB kartica (ili PCMCIA) sa sljedećim karakteristikama: - analogna - ima teletext - hardversko enkodiranje Ako nema s hardverskim enkodiranjem, koja bi bila preporučljiva od onih sa softverskim, a da ima relativno dobru sliku i da može snimati bez većih problema. Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|