|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
860/1200 (gpuz to vidi 850/1197). 3dmark06 = 10998. Jednom mi se javio VPU recovery. To je sa modanim biosom verzija ....071.... originalni je .....073.... ali njega nisam uspio modati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
zanimljivo je da atitool zbog nekih cudnih dividera mi ne da da setiram nista izmedju 850-864, samo jedno ili drugo. ako probam sa rivatunerom i gpu-z i atitool opet citaju 850 ili 864MHz, izgleda da su to efektivne freqs i da tako divideri rade (naravno to se razlikuje za odredjene RAM brzine) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima li tko kakvih dojmova o ovoj kartici ili iskustva s njom? Čitao sam po netu piše puno raznolikih stvari(dobrih i loših) o njoj pa se nemogu odlučiti između nje i 8800GT! Čisto sam ljubitelj Atijevih kartica i ova mi se čini odlična po performansama... Što sam pročitao: Dobro: OC potencijal,niska temperatura (odlično hlađenje ZT i heatpipeovi) Loše: Problemi s Vramom,nekima je cooler crkao kad je neko vrijeme radio na 100% Eto,molim vas da date nekih svojih mišljenja oko ovoga pa da,uz vašu pomoć, odlučim kupiti ju ili ne? Unaprijed zahvaljujem!
![]() |
#184 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Glupi kabal i Napajanje.
Ok odlučio sam uzet ovu grafičku NO,muči me jedan problemčić.Dali se uz grafičku dobije i onaj 6pin pcie kabal ili tako nešto jer nemam pojma koje napajanje imam niti koliko snage ima,ali znam da tog kabla definitivno nemam,a nemaju ga ni u hrv (koliko sam vidio) jedino sam našo na netu za 9 dolara....... PA DALI se taj kabal dobije sa grafičkom ili moram uzimat i napajanje novo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Obzirom na skorašnji dolazak X2, kolike su šanse da će cijene 'obične' pasti? Ako da, koliki je to otprilike red veličine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() tesko da ce padati kod nas , potrzanja za tim grafama je jos poprilicna i prodaju se prije nego dodju vrlo cesto,pa cijena sumnjam da ce padati znacajno , osim onih par posto sto ide ionako sa vremenom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Heh, nisam tražio pogled u budućnost, već predviđanje. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
2900xt vs 3870
ovako, ne kuzim zasto 2900xt kosta 2500-3000 kuna, a losija je od 3870 koja kosta 1400 kn, stvarno mi nije jasno, cimer mi ima 2900xt i ne moze je prodat, a ja planiram uzet 3870. vidim da nitko ne kupuje tu 2900xt pa bi po zakonu ponude i potraznje cijena trebala padati, dok 3870 cijena pada iako se relativno dobro prodaje, sad mi nist vise nije jasno, znam da 3870 ima noviju tehnolgiju ali da li to toliko utjece na cijenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Premium
|
Citiraj:
Ak te još nešto zanima pitaj! P.S. ni sa driverima nema nikakvih problema, odma stavio zadnje 8.1 i sve radi kak treba radit... p.p.s. vidim da si se interesirao konkretno za Powercolor Radeon 3870 Zerotherm, ne znam ti reći kakva je točno ta kartica... preporučam sapphire... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zagi. 31.01.2008. u 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Vec je bilo receno u ranijim postovima, iz razloga poznatih samo Sapphire-u 3870 dolazi sa dva biosa, u jednom vent radi kako treba i ima automatsku regulaciju, a u drugom cijelo vrijeme radi na 30-40% i nece se automatski regulirat. Ako te zapadne druga varijanta, flashira se bios i problem rijesen.
![]() |
#197 |
Premium
|
jednostavno, samo sam odabrao tu opciju u software-u koji je dosao s karticom i radi bez greške već skoro tjedan dana u svim situacijama. U idle-u padne brzina na 20%, a nakon duže igre poraste na 80% (bučno) no samo na 20ak sekundi i tako se ohladi da idućih sat vremena opet radi na nekih 50% što je skoro pa nečujno! S obzirom na to da imam 3x 120mm ventove koji se vrte na 1200o/min, ako nista drugo čuje se strujanje zraka, onak... lagani šummm... :-) klikni za SS software-a pozdraf |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Registered User
|
Citiraj:
dobio sam nešto slično tome,ovaj 6pi ide u grafu,no ovaj drugi kraj ne mogu nigdje "uturit" u trenutno napajanje,niti u kablove.....u manuala je nacrtan takav kabal al sa dva kraja ja imam samo jednostruki kabal...to to?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
.
|
To nije 6-pinski konektor, već 4-pinski (koliko se da razaznati sa slike i imena iste). I to očito adapter za napajanja koja nemaju dotični. 6-pinski adapter se sastoji od dva ''ženska'' molexa. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 31.01.2008. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Registered User
|
a onda je očito da taj djelić nemam ...pa reko da uzmem novo napajanje i pitam se dali je ovo ok? Mode Com power supply FEEL II 500W, ATX 2.2, 2×12V, 12cm fan, PFC, AFC, 2×SATA konektor, 1×PCI Express konektor, 20+4 pin, +12V1 - 15A, +12V2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
.
|
Katastrofa. Prođi si malo po podforumu ''Kućišta i napajanja'' i sticky na ''OC'' podforumu gdje su dijelom spomenuta i preporučljiva napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Zar nitko nije nabavio Powercolor Radeon 3870 Zerotherm da nam javi dojmove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Danas ja flashnuo svoju hd3870. Koristio ovaj bios http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33912408 . Upute su da se obrisu svi drajveri i da se pomocu atiflash flashne. Obrisao drivere, nikakvo posebno čišćenje obavio, dos, pa sejvao stari bios, stavio novi, i sad radi super 2 sata cod 4, fan 49% ne prelazi 58 stupnjeva. Kartica se idelu ne čuje jer je fan 16%. Sve u svemu preporučam svima a za granicu od 864 nisam isprobavao |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ljudstvo jedno brzo pitanje. koj bios da nakalemim na svoju karticu? nino javi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
.
|
There you go... Ili ovaj, koji uz uklonjen ''zid'' ima i sređenu regulaciju venta. Ovdje imaš oriđiđi, za svaki slučaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
JDM
|
Cek koja je razlik aizmedju prvog i drugog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
.
|
Prvi je sa uklonjenim zidom na 860MHz, a drugi s tim i sa sređenom regulacijom vrtnje venta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
JDM
|
i to je jedina razlika. Super. reg ventilacije mi netreba jer imam S1 na njoj. daklem prvi koj je do club3d ide gore. tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|