|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#63 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam malo igrao demo, inaće ne volim strategije i ta sranja al ovo mi je baš hebeno, pa eto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Ja danas zaigrao malo, i odlucio ju staviti sa strane dok ne dode novi komp ![]() evo i reze sa onog testa 1024x768 Low - 28 FPS Medium - 17 FPS High - 9 FPS 1280x1024 Low - 27 FPS Medium - 16 FPS High - 7 FPS Sa 1280x1024 sa AA4x i AF16x sve na ultra ili high dobio 6 FPS ![]()
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Igra me oduševila. Jako je igriva, malo hollywood stlye" ![]() Performanse Resolution: 1024*768 Detail Level: High Average fps: 22 Min fps: 11 Max fps: 40 Igra je jako inovativna i igriva. Malo joj fali ispoliranosti (mogli su od nje napravi stvarno još ogromniji hit, koji bi pobio sve ostalo - osim igrivošću, i kvalitetom, koja je u redu, ali potencijal je ogroman). Moja ocjena - 9,3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
evo, prekjučer sam ju "nabavio", a jučer je službeno proglašena prva svađa sa ženom (inače, kad imam tako neku dobru igru, onda se posvađam sa ženom, da me ne tlači, pa sam 2-3 dana miran i mogu odigrati na miru cijelu igru ![]() Igra mi je mrak, jučer sam cijelo popodne, do 2 ujutro jutros igrao, mogu reći da sam zadovoljan, makar mi je ovo prva igra u kojoj nemogu graditi bazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Može li mi itko pomoći oko upisivanja cheatova?!!! već sam poludio skroz....evo što piše što treba učiniti, a ja ne kužim kako: World in Conflict Cheatmode: ---------- Submitted by: bonek Start the game with the -console command line parameter. Then, press ~~ during game play to display the console window. Code Result ---------------------- CameraFreedom - Free camera mode cmdlist - List all console commands WinGame - Win current mission UnlockAllMaps - All missions |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam meni osobno ta igra nije nis posebno, na staroj konfi (3700+,2GB, 7950gx2) se vrtila na 1600x1200 na xp-u max detalji u nekih 22fps-a.... Neznam osim grafike nis posebno (neodgovara mi to NE gradenje baze).... Company of Heroes FTW ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
igra je genijalna u multiplayeru, pogotovo ako se u timu nadje nekoliko (ili vise) ljudi koji zele suradjivati. nema boljeg filinga od pomaganja nekome iz tima i jos pobjede nakon tijesne borbe, samo zahvaljujuci suradnji ![]() tko je zainteresiran za multiplayer: http://groups.google.com/group/hr.co...0b8d1b87f39e82 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
To ti je zbog rama ,jos 1 plocica bi ti popravila Ja imam 6800 ultra ,sto je losije od tvoje ladtek 7600 al mi je na istim detaljima kao tebi average 25fps dok je na medium 47 fps Ocjena igre 8/10 Bila bi bolja da je vise u stilu supreme comandera nego comandosa
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
poanta je u multiplayeru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Igor Volkin. 26.01.2008. u 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
Pa to je do grafičke...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
danas sam instalirao, nabio settinegse na maximalno koliko ide i minimalni fps je 10 ![]() Vidjet ču navečer kad nađem vremena kakva je igra ali za sad mogu samo reći da je grafika odlična.....
![]() |
#84 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo danas sam odvrtio benchmark u World in conflictu i dobio sljedeće rezultate: Minimum FPS: 14 Average FPS: 33 Maximum FPS: 78 S time da sam detalje stavio maksimalno koliko se može , apsolutno sve sam uključio (dx9) Mislio sam da če bit lošije no i nije tako loše ![]() I slažem se sa HAL-om, osim grafike ništa me se nije dojmilo u ovoj igri nažalost Ubija me ovakav gameplay
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo upravo sam i ja probao igru i prešao. Grafika je super no može i bolje, single player mi je dosad bio najbolji od bilokoje strategije koju sam igrao i oni filmići ingame su isto super te atomska bomba. Skirmish je loš i morao sam tražit na google-u gdje se on uopće nalazi... Ako bude WiC 2 bolje neka srede skirmish malo,a sada ću probat onaj addon soviet assault. kako se vrti: ![]() ![]() 3 SS-a ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|