|
![]() |
#301 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ok sada su svi u istom folderu ali neznam kako da podesim sliku pa ajd mi pomogni evo info svega Album:Trance Dance 2007 CD2 Pjesme(2 npr): master blaster - can delight i scooter - lass uns tanzen (tako se zovu pjesme) e sada ako ih stavim u isti folder SVE kako da se zove za taj album front - back - artist (pojedini) Sada sam ga nadrobio svasta nadam se da kontas kaj mislim. Ok ok skuzio sam sa mora biti slika tipa master blaster - Trance Dance 2007 CD2 i scooter - Trance Dance 2007 CD2 ali mi ga pokazuje kao COVER a ne artist. I zanima me kako da mi album npr. Trance Dance 2007 CD2 pokaze prednji i zadnji cover ( kako treba izgledati imena slika)
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 29.07.2007. u 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da li je moguće da se lyricsi spremaju negdje na komp ako koristim lyricsDB. Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 18.09.2007. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Nešto mi se dogodilo sa Foobarom. Ne prikazuje mi se više na desktopu,nego samo u Tray-u.Probao sam u properties-ima stavit da se pokene minimaliziran , ali ne želi ni tako.Kad ga želim pokrenut pojave se na tren samo rubovi i onda nestane i ode u Tray. Do čega bi moglo bit??? Eo sad mi je ovo bacio : Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 10.10.2007. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Probao sam sve iz viste kopirat i prebacit u XP (što se Foobara tiče),Pita me hočeš zamijenit-hoću , i sve šljaka par dana, pa se ponovo javlja onaj Error. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
*
|
Foobar nema klasicne skinove kao ostali programi nego se pojedini elementi Foobara mogu konfigurirati i kombinirati kako funkcionalno tako i estetski. Kombinaciju tih elemenata zovemo setup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
---
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Napokon sam i ja njubara uspio stavit elegance setup i naravno imam dva njub pitanja. Kak da natjeram foobar da prikazuje covere i lyricse. Ovo je pisalo u vodiću : select user globals, change the art path to your needs * $puts(coverPath,$replace(%path%,%filename_ext%,folder.*)) the example searches for folder.* in the same directory as the track. * $puts(artistPath,$replace(%path%,%filename_ext%,artist.*)) the example searches for artist.* in the same directory as the track. E sad šta ja tu trebam promijenit. Za lyricse mi kaže ovo : some network problems,aborting. help |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | ||
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() također imam isti problem i neznam kako ga riješiti... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
*
|
Evo update sto se tice foobara. Uglavnom rezime svega bi bilo 3 koraka naprijed - dva nazad. PanelsUI se vec prije nekog vremena prestao razvijati zbog nesuglasica autora komponente sa developerima foobara. Njima se PanelsUI bas ne svidja jer kao to nije pravac u kojem bi foobar trebao ici. Naravno odmah je doslo do podjele na ove i na one. U novoj verziji foobara 0.9.5.5 (koju osobno ne koristim) je dano i novo sluzbeno sucelje (UI) - Facets Probao sam ga i nije lose, nudi puno lakse konfiguriranje od ColumnsUI (moglo bi se reci da je zgodno za pocetnike), ali sa druge strane nema niti priblizno mogucnosti podesavanja i eyecandy efekt kao PanelsUI. Otkrio sam i da je moguce imati vise instalacija Foobara na jednom racunalu bez problema (ja ih trenutno imam tri, prilikom instalacije treba odabrati instalaciju "for all users"). Zgodno za testiranje nekih novih stvari ako ne zelite riskirati da nesto zeznete sa vec podesenom instalacijom. Evo da ne budem bas skroz offtopic link na Falstaffovu verziju iFooa (ima 2 verzije - jedna za Vistu i jedna za xp - razlog tome je sto vista podrzava transparentnost). Ako malo procitate topic vidjet cete novi izvor sukoba - distribucija komponenti. Problem je ako ovi sto slazu konfiguracije i setupe distribuiraju i paket komponenti. IMHO prigovaranje developera oko toga je skroz bezveze potez (osim sto je vrlo user unfriendly) distribucija komponenti putem linkova moze dovesti do uobicajenih zavrzlama kada link vodi na noviju i nekompatibilnu verziju komponente. Uglavnom skroz nepotrebno, ali eto kada svatko (developeri) vuce na svoju stranu. ![]() Evo za kraj 2 linka gdje se moze naci zgodnih setupa Foobar @ deviantart i jedna korejska stranica Zadnje izmijenjeno od: morph. 15.11.2007. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
*
|
Citiraj:
btw. link na setup ti ne radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://dawxxx666.deviantart.com/art/...-1-04-75008052 ovaj je setup. jel znas kak bi to mogao srediti a da taj setup ostane Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 23.01.2008. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|