Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2008., 01:25   #1
stripY83
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Pomoc za neznalicu (tv kartica)

...htio bih gledat TV na kompu i pritom snimat na hard TV program al neznam kaj mi je sve potrebno za to. Jel dosta ova kartica http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#sear...2c%20daljinski ili trebam jos i antenu?

hvala
stripY83 je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 01:56   #2
stripY83
Premium
Moj komp

..ups, krivi podforum....
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.01.2008., 02:08   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Bude mod prebacio u drugi podforum. Naravno da ti treba antena ili spojiti na vanjsku antenu na kojoj imaš i ostale, normalne televizore spojene.

IMHO, daj koju kunu više i kupi hibridnu karticu. Bojim se da ti se neće svidjeti slika sa ovom analognom. A kako si u Zagrebu, vjerojatno hvataš neki digitalni zemaljski signal (bilo bi puno lakše kada bi rekao u kojem kvartu točno živiš i jesi u opkoljen sa zdradama ili ne).
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 16:22   #4
GogyZG
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor stripY83 Pregled postova
...htio bih gledat TV na kompu i pritom snimat na hard TV program al neznam kaj mi je sve potrebno za to. Jel dosta ova kartica http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#sear...2c%20daljinski ili trebam jos i antenu?

hvala
a jel treba gorivo za auto da bi se moglo vozit?!? salim se malo naravno da treba antena,vanjska ili sobna.moja preporuka vanjska antena a i kartica je bolja koja moze i digitalne kanale primat DVB-T,nije ti prevelika razlika u cijeni.

pozz
GogyZG je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2008., 01:49   #5
stripY83
Premium
Moj komp

...hvala..

....u sopotu sam i okruzen sam sa zgradama
Staro 24.01.2008., 14:59   #6
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Osim ako se ne javi netko iz tog kvarta pa sam kaže jel hvata šta ili ne, mislim da ti nema druge doli isprobati sa karticom koju ćeš posuditi od prijatelja. Ili idi na slijepo.

Kakav ti je signal doma na telki sa postojećom antenom ? Jel vidiš sljeme (tj. antena) ? Jer imaš odašiljač na Sljemenu i na Mamićevim twinsima (kod Vukovarske ulice, di je FER, FSB, Filozofija, Pučko otvoreno učilište...). Za digitalnu TV, što ti ja preporučujem (znači, kupiš hibridnu karticu, koja hvata analognu i digitalnu zemaljsku TV), trebaš hvatati te odašiljače.
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno