|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Maturalna radnja iz informatike??
Pohađam 4 razred opće gimnazije i izabrano sam informatiku za maturalnu radnju.... tema mi nije bitna budući da nisam još ništa rekao profaču... Prošao sam sve do sad s 5 pa neću trebati ni braniti maturalnu radnju ukoliko bude ocjenjena s 5... Planiram na FER, a budući da sad hodam na pripreme, škola i druge obaveze ![]() Pa, ako netko ima radnju na bilo kakvu temu vezanu za informatiku, bio bih zahvalan da se javi na PM... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma kakve pripreme. Samo deri Matka Fizića s razumijevanjem i prošao si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma riješio sam ja već do sad većinu iz tog fizića... Hodam od 9 mjeseca svaku subotu privatno.... rješavam po kojekakvim knjigama, fizić je samo jedna od njih... iako, istina, ak to znaš sve riješiti, onda si spreman za upis na FER... Ali ovo je malo OT pa nećemo sad o tome.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi ti dao svoju maturalnu al ono moja je iz kvantne mehanike i nuklearne fizike - tema subatomske čestice... ![]() PS Ne ne zahebavam se... ![]() PS2 Ne misliš li da bi bilo korisno da si je sam napišeš, mislim da pardesetak stranica sa alikama nebi trebalo biti problem, uzmeš npr razvoj storage sistema, to je uvjek bila zahvalna tematika za srat po željenom broju stranica... Kreneš od bušenih kartica i završiš sa ovim najnovijim memorijama u "holo" strukturam a i kcu palcu... ![]()
![]() |
#5 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma moze pista o cem hoce materijala pun google: razvoj cpu-a razvoj vga-a :-) razvoj razlicith softvera (zastita, video&foto obrada...)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma svjestan sam da bi možda bilo od nekakve koristi da sam nešto istražujem ili sastavljam, i da je neki drugi predmet u pitanju vjerojatno i bi... ali iz info teško da bi sad o nekoj temi tipa grafičke kartice ili slične gluposti saznao nešto jako zanimljivo što već ne znam... tak da, neda mi se sad tipkati dva tjedna po wordu i gubiti vrijeme jer imam puno drugih stvari koje su mi važnije a također mi oduzimaju puno vremena... ali najkraće i najiskrenije rečeno, neda mi se pisati radnju, a budući da to radim samo da bi završil razred i srednju školu, a ionako nitko neće provjeravati moju upoznatost s radnjom budući da je neću braniti, onda mi je bezveze sad se ne znam kak truditi oko toga.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
E de Geniuse, daj pliz malo poguglaj. Pogle ovo : http://www.maturskiradovi.net/ Odlikaš i onda ti se ne da potrošiti na dokaz tvog školovanja, tvoj prvi službeni dokument. Ma sram te bile ![]()
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Napiši malo za"petljani" program u pascalu i gotovo, sasvim dosta za maturalnu radnju. Naravno nitko na faksu te neće pitat iz čega si imao maturalnu ali će te pitat za diplomski. Dakle nije ni toliko esencijalno odabrat neku temu koja bi ti bila prekrenica u životu, već zbog osobnog zadovoljstva uzeti neku temu koja će predodrediti tvoju ličnost i usmjeriti je na daljnje tvoje osobno obrazovanje. Ako planiraš bit ferovac i ako misliš ić na fax nemoj prepisat radnju, napiši je sam. Na faksu ćeš takve radnje imat svaka dva mjeseca tako da se počnaš pripremat na to. Kad ćeš pisat magistarski ili diplomski rad onda ćeš tek vidjet da je ovaj rad koji si pisao u srednjoj zapavo čista glupost i moći ćeš ga napisat u jednom danu. Sa sazrijevanjem gledat ćeš svoje starije radove kao primitivne i nedorečene isto tako mene je sram gledat moj diplmski kad vidim kako sam napisao magistarski. Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 20.01.2008. u 10:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ako hoces ja sam imao maturalnu radnju o Visual Basicu 6.0 (samo treba to iskopati od negdje). javi ako hoces da ti posaljem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
Ja sam imao wireless maturalnu radnju. 53 stranice, 13.5 K rijeci. Prvi dio je jako dobar, ali kad mi je nakon 20 stranica rekao da moram jos ???, onda srednji dio do 33 stranica je still oke. Ali kad mi je onda rekao lik da moram još, onda mi je puklo, poslao sam par mailova autorima 2 tutoriala kaj su mi dali da strpam to gore pa je ostatak cisti copy/paste. Anyway, nemam na laptopu finalnu verziju (ali ovaj je pred sam zavrsetak), tako da ces malo scrollat jer nisam indeks stranicu linka i literatura i sazetak se bas ne nalaze na kraju. Ali, snaci ces se ako mislis iskoristiti to za temu. http://www.best.hr/share/Borna/Wireless.rar |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Tu imaš šta i čitati... ![]() Puno hvala i tebi... živio!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Razvoj
Evo da bumpan malo temu...maturant san... iman maturalni na temu razvoj racunala unazad 10 goldina (CPU,RAM,MBO i graficke)... malo san gugla i pretraziva ali nista dobroga se nije naslo... pa ako neko ima za preporucit neku knjigu,stranicu...ili nesto vec sklepano nek mi pomogne... moze i na PM. hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Lazes. Ali svjedno evo ti dobar link: http://www.redhill.net.au/ig.html
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala puno ![]() ako jos neko ima sta ,bia bi zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|