|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
problem sa SPDIF-om
pozz,,,imam problem spdif izlazom na laptopu,,kada prikljucim 2 eksterna zvucnika imam zvuk samo na jednom zvucniku,,probao sam reinstalirat drivere,,pregledao sam balans ali ne pomaze,,,u pitanju je acer aspire 7520 i realtek hd audio,,,na laptopu zvucnici normalno rade..ako neko zna u cemu je problem,,molim pomoc!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
probaj priključiti neke druge zvučnike ili slušalice. moguće da je otišao jack na zvučnicima ili utičnica. nisi niti prvi niti zadnji kojima se to događa, specijalno ako ga redoviti nutra-van p.s. može biti problem sa masom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Probao sam 2 vrste zvucnika i jedan 2.1 sistem,,svi su ispravni jer sam ih provjerio na drugom laptopu,,moj laptop je star 3 mjeseca i ovo je prvi put da sam probao da prikljucim eksterne zvucnike,,e sad neznam da ga nosim na servis jer je pod garanicijom,,mozel biti nesto do drivera..nije valjda da sam sj.... izlaz jedno prikljucio zvučnike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ne vjerujem da si tako brzo uspio nešto napšraviti. moja preporuka bi ti definitivno bila da posjetiš servis jer ako si stavio novi driver a stvar se i dalje dešava onda je u hw problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|