|
![]() |
#1 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
hp 6715s driver za XP problem download ??
naime evo danas sam dobio za poklon navedeni laptop i naravno da idem odma gore staviti Win XP SP2 ( po defaultu ima FreeDOS) ali ima problem jedan, ne radi mi skidanje drivera s HP stranice ( http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093 )... javlja non stop sljedece : Internet Explorer cannot display the webpage nemam pojma u cem je problem pa bih zamolio nekoga tko ima navedeni laptop i drivere za WinXP da ih uploada na rapidshare ili da napravi torrent ... tnx unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upravo probao s Firefoxom - sve ok. I baci to smeće od IE-a. Samo skupljaš spam i malware s njime.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ma ne pomaze ni Firefox, jednostavno se nece spojiti na ftp od HPa, neznam jel to mozda zato sto sam na optimi ? evo maloprije sam otisao kod kolege i kod njega link radi normalno za skidanje u IE7, on je na TCOMu, meni nece .... uglavnom driveri su skinuti i instalirani .... laptop radi perfektno .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pitanje za 6715s
poštovani, hti bih Vas pitati za komentar i osobno mišljenje za dotični lap, ako nije problem...samo ne zanima dali je bilo kojih problema prilikom instalacije win xp, zanima me dali postoji mogućnost iskljucivanja u biosu sata native mod, i gdje ste tocno nasli driver za sata disk.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Naravno, u biosu iskljucite sata native mode i normalno ce prilikom instalacije prepoznati disk. Radio sam sa 6715b i 6715s, nije bilo nikakvih problema sa driverima. Sto se tice problema u ovoj temi, ne znam do cega moze biti problem downloada drivera sa HP stranice. Ako imate generalnih problema sa internetom i downloadom, potencijalni problem vjerojatno lezi u mreznoj opremi odnosno provideru.
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 21.01.2008. u 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
6715 imam i mogu reći da do sada nikakvih problema nije bilo. hp ima ponekad problema na svojim stranicama i driverima. ako imaš orginal windowse xp uključi auto update i povući će ti i drivere za HP sa microsoftove stranice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|