|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Riva tuner - napomena
Pozdrav ekipi, sitna napomena (iskustvo, jel). Do neki dan u compu imao 6800, ponešto clocknutu s Riva Tunerom. Izvadim grafičku, stavim novu 7950GT, sustav se pali, dolazi zo windowsa - i ništa. mrtav. wtf?? mijenjaj, stavljaj nazad staru radi.. sigurno je napajanje (imam DTK, poprilično kvalitetno napajanje, 300W). trk u emila, kupujem fortrona 350W, stavljanje, spajanje i ništa. ista stvar. ma što sad?? vadim karticu i krecem put prijatelja i zaustavljam se na vratima.. ma nije valjda? Vracam staru karticu, vracam tvornicke taktove u riva tuneru, deinstaliram riva tuner, ubacijem novu - i radi... grrrr, koja početnička greška ![]() e da, kartica radi i na starom napajanju, bez problema, ali sad, kad je već fortron kupljen, što je tu je.. Pa eto, ako netko naleti na sličan problem, da zna što je ![]() I da, pitanje: imam sad viška VF700Cu, isplati li ga se stavljati na ovu novu grafičku? Nije da se nešto žalim na postojeći hladnjak (temperature u loadu do 65 stupnjeva), nego eto, stoji mi.. I ako netko zna, čime očisti zalmana da se bakar ponovno sjaji? Pozdrav, t. P.S: nadam se da nije off topic, ali nisam znao gdje smjestit ovu temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sad se sjećam neke reklame gdje umaču novčić u tu neku kemiju i ovaj čist.. Zadnje izmijenjeno od: tborzic. 21.01.2008. u 15:48. Razlog: pravopis :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Poželjno bi bilo staviti Zalmana na karticu, jer stock i nije baš sjajan. Inače ''sredstvo iz reklame'' se zove Cillit Bang ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|