|
![]() |
#1 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Abit An7 ?
Pozdrav, nakon dvoumljenja izmedju doticne ploce iz naslova i Soltek 75FRN2-RL odlucija sam se na Abiticu pa onaj ko je posjeduje, u par crtica nek napise koje slovo, makar bilo i lose ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Mojne mi to uspoređivati. Soltek nije ni do koljena ABITU, pogotovo toj. Ploča je zakon, ima sve fičure koji ti mogu zatrebati (SATA, optički IN/OUT, 5 konektora za zvučnike, veliki raspon voltaža za ocanje, quru softver preko kojeg možeš softverski mjenjati voltažu na ventovima, on the fly oc u BIOSU...itd). SVakako preporuka ili eventualno jeftinije NF7-SL. Potraži malo po forumu. Samo mala napomena. Potrebno je obavezno updejtati BIOS na zadnju verziju ove prošle su bile malo bugovite. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koji je raspon za VDIMM i VNB? To su dvije stavri posebice memorija koje me smetaju na NF7-S. S neka 3 volat bi ovaj Samsung bio stabilan na 400 al ovako no way! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
- Upavo mi je taj bios (1.4) i dosa sa plocom, pa je sve ok. al neki keksi rade probleme sa plocom, recimo DDR 256MB PC3200 (400MHz), Infineon. sistem se ne dize nakon resetiranja, al kako iman 2 keksa od Kingstona, sve je ok, ram radi savrseno u svim mogucim kombinacijama, samo sta je on 266 pa san ga OC-a na 333. sve u svemu radi super stabilno. morat cu zaminit ili prodat ova moja dva od Infineon-a jer mislim i bartona 2500 Oc-at na 3200. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ok, koje su prednosti AN7 naprema NF7-S (čitaj : zašto bih platio tih dodatnih 160 kn)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
Ovo sam već odogovorio ohoho puta ali samo za tebe: Optički in/out, veći rsapon voltaža, quru-tj. soft regulacija napona na ventovima od CPU i NB, post LED, oc on the fly u BIOSU i recimo što je dost zgodno zbog kablova u kučištu, IDE konektori su postavljeni paralelno s MBO a ne okomito što se meni jako sviđa. I naravno mrak kutija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Bas me zanima dal bi u linksu mogao zamjenit plocu koja je 4 mjeseca stara? Vjerojatno ne ns idem ja kurit, pa trazit nadoplatu za AN7 ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|