|
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Pa ja mislim da tu nebi trebalo ništa sastavljat nego otić u dućan i uzet neku dellovu mašinu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Točno to. Ili prek PMa pitat Bubbu, horzu i slične za savjet, jer bude se ovak naredela masa nadobudnih s preporukama za sve i svašta - Q izdrkavanja i ultra tihi 250GB Seagate u RAIDu za brže loadanje Crysisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
SQL Server 2000 radi recimo na 166 MHz procesoru, 64 MB+ RAM-a ![]() Za oko 3000 kn (novo) bi mogao složiti mašinu koja bi bila overkill za gore navedeni SQL server. Ciljaj na Intel Celeron 420 procesor, Intel ili Abit matičnu ploču. LGA775, naravno sa podrškom za C2D ![]() ![]() Diskovi - Hitachi, najpouzdaniji su. Osobno bi uzeo dva, za RAID 1. Ako jedan rikne, drugi ima identičan sadržaj kao i prvi. Kućište uzmeš kakvo hoćeš, sa barem jednim 80 ili ventilatorom većeg promjera (još bolje). Napajanje - brand name, recimo Chieftec ili Fortron (PNF ![]() Drugim riječima, bilo kakva low-end konfa će ti poslužiti. Samo posebnu pažnju posveti kvalitetnoj matičnoj ploči, pouzdanim diskovima i brand name napajanju. Možeš i neku rabljenu konfu kupiti, to te onda izađe još manje. Neku socket 478 ploču, Northwood procesor, AGP grafu, solidno napajanje i ja bi osobno nove diskove uzeo. BTW, možemo li znati koliko će forum imati posjetitelja dnevno? Ako trebamo napraviti neke korekcije jel ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
kupiš dual socket A ploču i dva durona za siću i miran si ![]() |
![]() |
![]() |
|