|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Konfa za igranje, VE-MIL MUST! 2000/3000/4000 AMD/INTEL
e ovako dakle frend kupuje komp, komp ima prakticki jednu svrhu: IGRANJE, dakle sve sto ce mu olaksat igranje, trenutnih buducih naslova i sl. nije jos siguran za budzet, tako da bih molio za pomoc... dakle cjenovne opcije su ove: 2000kn, 3000kn, 4000kn, svejedno INTEL/AMD VE-MIL je must! buduci da smo udaljeni od njeg 25m ^^ u konfu ukljucit samo kuciste, bez periferije i monitora... dakle, po mogucnosti molio bih forumase za veliku uslugu, 3 konfe AMD/INTEL, overclockanja nece bit, bar ne jos, dakle ventovi nisu potrebni, bez ekstremnih kucista fancy izgleda, samo nek je korisno... evo, unaprijed HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
super, glavno da si ti lijepo rekao, 3 konfe AMD za zadani novac, 3 konfe INTEL, a nisi se ni udostojio pogledati prijašnje teme... da si pogledao nekoliko tema ispod svoje vidio bi da imaš 3-4 teme za navedeni cjenovni rang |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a mozda je svaka drugacija? mozda nema svega u ve-milu? mozda puno toga... znao sam da ce se neko javit sa linkom na neku temu, il sa ovakvim pametovanjem, zasto da ja koji se ne kuzim toliko samo za***em frenda za pare, kad ima tu strucnjaka koji nece popizdit zbog 5min utrosenih da nekom pomognu, ako ne mislis bit koristan, nemoj nist pisat, imamo moderatore da mi zacepe usta, mada ne vidim razloga... ja sam ovim sve reko.. EDIT: i ovdje se radi o fiksnim cijenama, dakle ne dolazi u obzir 200kn vise ni manje, i sam priznajem da je zahtjevno, no umjesto da svoje kolutanje ocima prevedete u tekst, mogao bi mi i neko pomoc... ako ne zelis ne moras, nitko nte ne sili EDIT2: pregledavam stare teme cijelo vrijeme, i sad, trazim rijesenje, no nemam previse koristi jer i najmanji detalj puno znaci... et |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odi na cjenik ve mila i sam si složi kaj je tak teško odabrati komponente i zbrojiti cijenu njihovu,,,,, da je sorry kaj popujem ali za to vrijeme kaj si pisal posta ova dva si mogel napraviti konfu. isto kak i ja sad.
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prijedlog AMD:_________________________________ Procesor: Athlon64 4000+ X2, sck. AM2, BOX - 425 kn Matična: Gigabyte M52S-S3P, sck. AM2 - 381 kn Grafička: PowerColor HD 2600Pro - 508 kn Memorija: 1GB GoodRAM DDR800 - 129 kn Hard disk: 160GB Hitachi, SATA II - 319 kn DVD/RW: LG GSA-H55N, Black - 202 kn Kućište s napajanjem: Codegen 3326-CA - 195 kn ______________________________________________ Ukupno: 2.159 kn.....sve iz Ve-mila * prijedlog:___________________________________ * prijedlog:___________________________________ Prijedlog INTEL:_____________________________ Procesor: Intel E2140, sck. 775, BOX - 444 kn Matična: Gigabyte 945PL-S3, sck. 775 - 369 kn Grafička: PowerColor HD 2600Pro - 508 kn Memorija: 1GB GoodRAM DDR800 - 129 kn Hard disk: 160GB Hitachi, SATA II - 319 kn DVD/RW: LG GSA-H55N, Black - 202 kn Kućište s napajanjem: Codegen 3326-CA - 195 kn ___________________________________________ Ukupno: 2.166 kn.....sve iz Ve-mila * prijedlog:_____________________________ * prijedlog:_____________________________ U tih 5min moreš preslušati ovo i ostane ti još vremena da vidiš kaj je na TVu. 5min za ovo kaj ti hoćeš nije ni približno vrijeme koje se treba utrošiti. Zadnje izmijenjeno od: McG. 19.01.2008. u 23:14. Razlog: Model grafičke.:) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
Hm,nemoj sad ovo dozivit kao neko pametovanje, al mislim da bi ti stvarno bilo najbolje sam si nesto sloziti i onda eventualno pitati za misljenje. Cisto prijateljski savjet. Dosta si dao uvjeta i sad bi netko trebao otvoriti Ve-milov cjenik i slagati komponente da spadaju u tvoja 3 cjenovna ranga, ak me kuzis. Moj savjet je da pogledas malo po starijim postovima i probas sklopit neku konfu za te 2000 kn sto si rekao. Dodavanjem vise rama, bolje (skuplje) graficke i procesora i doci ces do svojih 3k i 4k kuna. Za to ti treba takodjer 5 min, a za sve nedoumice postas ovdje. I lakse ce ti tako netko pomoci nego da obavi sav posao. Zelim srecu ![]() edit: vidim da me netko vec prestigao s istim savjetom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
McG, hvala ti do neba! mislim da si ovime cak zakljucio raspravu, no ako netko ima drugacije misljenje, nek izmjeni/napise, hvala jos jednom! ok isprike za zahtjevnost, al ovaj dio foruma je posvecen pomaganju korisnicima slabijeg znanja, sto sam upravo i trazio... nitko nije prisiljen pomoci, no bilo bi tuzno da je tako... jos jednom hvala i sry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
moj prijedlog ti ja da u intelovoj i adm-ovoj konfi od 4000 kn umjesto 3850 uzmeš Powercolor Radeon HD3870 PCIE, PCS, 512MB, TVout, dual DVI-1560 kn ili PEAK Radeon HD3870, 512MB DDR4, TV-out, Dual DVI-1380 kn.tu cjenovnu razliku od 100-200 kn možeš dobiti uzimanjem jeftinijeg kućišta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|