|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
zyxel P-660HW-D3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
born to be GAMER
Datum registracije: Jul 2007
|
jesi ti mozda iz velikog polja ja jesam ja kad trazim mreze nadje mi tvoju jbte a moju nece naci na 5 metara udaljenosti.btw ako si iz polja tko si ti ako se smije znati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
nečeš vjerovati, ali moraš ručno upisati šifru ponovno "0000", jer ako ideš preko postavljenih nećeš imati opciju podešavanja sa strane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() našo reset dsl line,opet sranja,kad se resetira router ne upali mi internet lampicu,nego ga moram gasit pa palit.pa liniju van pa unutra,to je možda zato jer je stari iz istog glavnog priključka vuko liniju za boravaka i kuhinju,je moguće ta da druga linija za kuhinju radi neke smetnje pa zato mi se zaot lampica internet ne upali???? Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 19.01.2008. u 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
u kuhinji je telefon? svi telefoni moraju bit prikljuceni na splitter, znaci splitter bi u biti trebao staviti na pocetak linije...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ajd budem probo od frenda maznuo spliter,znači svih 17 telefona mora biti iza splitera. ![]() spojio spliter ali dalje mi ne hvata internet nakon restarta routera,je bitna dužine kabla od linije??recimo da su duži nego je potrebno. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 20.01.2008. u 14:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|