|
![]() |
#1 |
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
Ukrotimo tvrtka iliti hard
Dakle, u cem je stvar? U mom hardu. Sjedeci pred kompom osjecam se kao da sjedim na krilu Boeinga. Dal' ima netko nekakvih ideja ili inovacija kako stisati gada do podnosljive granice da prestane toliko iritirati? Kupio sam Wavemaster kuciste, cooldrive 3 za hard (satro stisava rad, cak mi se cini da je i glasniji) te akasine pax.mate spuzve za zvucnu izolaciju. Zahvaljujem Miatu na dovitljivom rješenju s flaksom za ribichiju, a od ostalih znanstvenika ocekujem jos pokoja rjesenja, fala. =) P.S. Jel' ima netko iskustva sa silentmaxx kucistima za hard? Navodno su jako efikasna iako iza toga njusim cisti marketinski trik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koji disk? Hm zel bi neku spužvu za izolaciju al je problem kaj to i izolira toplinu a to nije tak super.Tak da neznam.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
a cek koji je to trick za flaksom? ![]()
![]() |
#4 |
Vucibatina Deluxe
|
HDD je Maxtor od 60gb, 7200. Flaks, hmm, sjecas se onog vatrenog psa kojim su razvalili vrata u LOTRu 3? E tak nekaj, visio bi na flaksu i vjerojatno nekim nosacima tak da se trese na flaksu i ne proizvodi toliku buku/vibracije =) Miato isprike ako sam razotkrio tvoj patent =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vucibatina Deluxe
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |