|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
boot problem/ pioneer przilica
Pozdrav svima! Uzeo sam jucer komponente za jeftilen konfiguraciju pa imam mali problem, nisam uspio instalirati windowse preko kupljene przilice nego preko stare, a nakon instalacije mi se ne zele bootati windowsi ako je spojena ta nova przilica ![]() stara radi preko IDE, nova je SATA Giga M69,AM2,PCIe, DDR2,VGA,GLAN, HDMI AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz) Dual Core Apacer DDR2 PC5300/667,1GB, APA Samsung 250 GB, 7200, SATAII PIONEER DVR-212BK, 18x, 8x dual layer 8.5 GB, SATA kuciste s napajnjem 400 W P4 CE imho przilica ne valja? osim toga imam i drugi problem: stavio sam Vistu Ultimate i ne radi nikak, smrzne se nakon 3-4minute rada, jedva sam uspio instalirati vista drivere, pocelo se smrzavati par minuta nakon sto sam je prvi put spojio na net da pokrenem windows update.. da nije neki vajrus? Thnx na bilo kakvoj pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
piratski windovsi su ti krivo sprzeni ili nesto na tu temu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne znači nužno može biti da ti SATA kanal ne valja ili da je ploča u banani ali ako ti disk uredno radi onda bi na tom kanalu morala i prža pa im probaj zamjeniti mjesta ili uštekaj pržu u neki drugi SATA port... Za početak... Inače nestabilnost Viste može biti i od loših driverra ali najvjerojatnije ti se ploča kolje s ramom ili je neispravna...
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Jay P kako ti je spojen ta SATA prza i hard na istom kanalu mislim ako je disk na prvom je li ti na drugom prza?Ako je provaj da ti bude disk na 1 a prza na 3 kontroler,jer su neki spominjali kako im se ne zeli bootat OS kad su disk i sata prza spojeni na isti kanal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
maticna ploca je vista capable, instalirao sam drivere koje sam dobio s njom bas za vistu mislim da taj ATI-ev chipset bas i nije neko najbolje rjesenje, inace su sve komponente kupljene u istom shopu tak da mislim da nebi smjelo biti klanja.. http://www.zagria.hr/ hard je na prvom, brenner na 2. sata portu probam sa navedenim pa javim, hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jay P. 17.01.2008. u 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Vec sam to 100X ponavljao, ali ocito da je lakse otvoriti novi topic. SATA BRENA NE SMIJE BITI NA ISTOM KANALU SA SATA DISKOM. Disk boot failure je neminovan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|