|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
1. zas mora bit 500-550W ? qurcenja radi ili sto imas 3.way SLI 8800GTX + Q6600 oc-anog na 4gige itd. ? NOT .... 2. zasto mora bit iz diskont24? predpostavljam da narucujes pa zato i pitanje jer nema neki izbor napajanja... 3. Ovo napajanje je po meni vrlo dobro tj. po testovima sto sam gledo dobro je i imo sam ga u planu duze vrijeme no eto ispalo drugacije al nezalim za tim jer kao sto se moze zakljucit, za danasnji stroj je dosta jedan VX450 ili ako vec hoces i nisi siguran u 450W onda odes na VX/HX 550/520 ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
s Antec-om nemožeš fulat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da je taj 550W Trio sasvim ok,ali nije baš ni da je cijenom najpristupačniji..sve u svemu ima i boljih rješenja. ![]() Aha,da...a da objasniš onda meni i gro ekipi zašto je Antec TruePower 2.0 550W i made by CWT crkavao samo tako... ![]() ![]() ![]() http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 - Antec a smetje.. ![]() ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SmartPower je najveće smetje od Anteca no TP Trio serija je made by Seasonic i nikako nije smetje....jedino nisam siguran koliko je tih...pa bi radije išao na neki Corsair VX450W
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Znaš kak to ide. Taj Antec nije Corsair, a Corsair je jako popularan na ovom forumu, a kaj je popularno to i valja, a kaj valja jednostavno moraš imati. Jer ako nemaš onda te gledaju ispod oka, onak kak mene gleda emo ekipa kad saznaju da ne clockam komponente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
lik "očito" dobiva proviziju od corsaira ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
evo napokon stiglo napajanje.... ![]() prvi dojam je da je tiho, jako tiho, cujes ga samo ako dodes blizu sa uhom.. i ima jedan dodatak, jos ga moram isprobati, dva molexa samo za ventove, koje napajanje samo pojacava kako se grije |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne dovodim u pitanje znanje o struji nego koncentraciju i razmišljanje o tome kaj koja grana radi... ![]() Meni se npr više puta desilo da uopće ne uštekam molex u hard i naravno čudom se čudim kad isti ne radi... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ne znam šta nevalja sa "TruePower 2.0 550W made by CWT". Već duže vrijeme (14 mjeseci) održavam aplikaciju unutar jedne firme koja ima strojeve (8 komada) sa ovim napajanjem i nema frke. Mašine se uopće ne gase, a stalno su full opterećeni sa nekakvim simulacijama. Btw i ja sam ga imao ali je otišlo kad sam prodao konfu. S druge strane sve koje znam, a imali su SP seriju, imali su probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem je u tome što su SP serije imaje Fuhyu kondiće koji su redovito procurili nakon 6-12mj konstantne uporabe TruePower je ipak skuplja serija no niti ona nije bila pošteđena iako se kvarila puno puno rijeđe
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|