|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
kako ucvrstiti kabel od struje
najme problem je sljedeci kabel od struje koji je spojen na napajanje je labilan i bilo kakv pomak ili dodir kabela komp se gasi imate li kakvu ideju sa cime ga ucvrstiti (selotejp ili nesto profinjenije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj konektor omotat izolirkom tako da postane deblji i da se teze izvadi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja sam imao isti problem i ne samo da se komp gasio ako kabel nije dobro stajao, nego su se također čule iskre. Sva sreća da nikakvih poslijedica nije bilo. Čim sam to otkrio odmah sam zamijenio kabel i stavio novi koji je čvrsto nasjeo u utor i pouzdano radio bez obzira koliko sam ga drmusao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A postoji mogućnost (kao kod mene) da je taj kabel koji se vadi (vadio prije ovakve kure) dosta dugačak i ima EM zaštitu na oba kraja. A većinom takvi baš i nisu po dućanima. Ali ako neko hoće, poklanjam nezaštićene, standardne dužine (imam ih desetak, a ipak koristim ovaj sa izolirkom) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Nikada neću razumjeti ljude koji su u stanju dati cijelo bogatstvo na neku grafičku karticu i još otići na Himalaju po nju, ali im je zato teško izdvojiti par kuna na novi kabel za napajanje koji nasjeda kak Bog zapovijeda...
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Savij malo pinove u napajanju, za cca pola milimetra do milimetra max ili jednostavno kupi novi kabel.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|