|
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meni su ostala 2 laptopa za skupiti i to na misiji all ghilied up gdje ste captain price. skupio sam jedan koji stoji na bacvama malo poslije onog "groblja" tenkova. možete li mi pomoći i reći gdje su ostala 2 ako se tko sjeća |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
pozz svoj djubradi koja koristi wallhach i aimbot! da bog da crkli! ne kuzim kak morete varati,to je ko da se hvalite curinim/zeninim orgazmima,a presucujete da njen ***ac nejde na pivo i cevape vec na baterije. doduse,moguce je da se biserima koji varaju jos nije ni majcino mlijeko osusilo sa usana tak da ovo o seksualnom zivotu ne vrijedi. ajd jedan citer nek istupi iz ormara ko prljava pedercina i objasni mi svrhu varanja! ostalima sretna nova! ps.ak sam prekrsil neko pravilo,zelio bih moderatoru reci da je pametan,zgodan,potentan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
šta vi mislite o ovoj cod4 verziji mp44....dal ga koristite u igri?? kolko vidim ljudi ga bas i ne koriste u cod4...vi ?? http://www.youtube.com/watch?v=62gCku5QRyU pogledajte si ovaj video i procitajte komentare,pogotovo ovaj zadnji od "yassnourson"-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma nisi ni prvi ni zadnji kojeg to živcira. Neki dan igram i samo se gore na chatu prikazuju poruke kako je tip mombotom ubio ovog, onog i tako kroz par partija. Ljudi nemaju srama, a da bude stvar gora, još se i po youtubeu hvale time, sve je prepuno videa kako varaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() care ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Zato treba napravit orginalne servere sa streamnjem na Punkbusted ili GV stalno updateat i pokušat još doradit stvar dakle smanjit tu pojavu na najmanju moguču mjeru...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Premium
|
hehe ![]() edit : i zaboravih,mislim da mp44 posebno valja kad se igra npr 3 vs 3, 4 vs 4...ali 10 vs 10 i više nikako...tada ja koristim p90 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
|
kad smo već kod hardcore-a,kako uspostaviti taj mod..dal trebam samo uć u neki hardcore server ili trebam i nesto drugo napravit za taj mod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
pozdrav, vec sam na ovome forumu napisao temu gdje imam problem sa cod2 i cod4, pa da vidim dali mi vi mozete kako pomoci, ugl kada igram cod4 mi se nakon nekih pola sata zamrzne slika i restarta komp, ne znam u cemu je problem, mozda graficka vise ne valja ili nesto... molio bih vas da mi pomognete jel mi se jakoo igra ta igrica, nadam se da se suosjecate samnom.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
The mighty pirate
|
Tražiš hardcore servere samo, većinom su ti prepuni, no imaš naš jedan na kojem se nas par redovno okupi navečer al kroz dan je prazan. Prolistaj malo temu, bio je IP gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
|
ma nije meni tolki prob nać hardcore server,neg ja sam mislio da se treba još nešto mozda downloadat (taj mod) ili da se treba nešto izmjenit u server configuration fajlovima...tak sam negdje procitao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ajmo tu napraviti jednu listu svih hardocore servera za koje znate ![]() Eo ja cu poceti ![]() 82.77.103.67:28960 217.75.192.84:28962 88.255.172.3:28960 88.255.172.73:28960 Eo,ovo su oni koje ja imam..ajte sad vi..i da..aj probajte one..khm..khm..cr*c*e* servere ![]() A sto se tice MP44..ne koristim ga..nije to puska za mene..ili rusham ko kreten (P90) ili kampam (G3) tako da najcesce ta dva oruzja koristim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
> sig --> moj --- > HARDCORE....... -->
Samo uđeš - to je server side mod. Citiraj:
Samo uđeš - to je server side mod.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
|
pa nije uopce prob nać...sad sam si upisao u xfire u server name: hardcore i nadje mi hrpu hardcore servera,sad sam bas igrao prvi put hardcore mod, i zakon je,uzmem si mp44 pogodim nekog samo jednom i već je gotov,ali jbg,zato i kad mene neko pogodi opet crknem nakon jednog metka...tak da opet dodje na isto kao i normalni mod..sam kaj ovdje trosis manje metaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Baja!
|
E kako ja mrzim te claymore...alaaaaaa... Cak sam si jedno vrijeme razmisljao da stavim onaj perk da ih vidim na 100 metara ![]() ![]() A jel mi moze netko nesto pojasniti..koja je razlika izmedju chita i skripti..znam da je oboje lose..i znam da ja otkada sam na online igrama,pocevsi od ogema,pa preko cod 2 pa sada tu na 4.ici nisam ama bas nikada varao..ali iskreo malo me to zaintrigirialo...jer ne kontam kako on uopce natjera igru da mu tako radi..kako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
85.114.40.14:27015
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Tri upitnika. 08.01.2008. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo, za sve koji imaju problema s nalaženjem laptopovlja: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-dut...e/page_21.html. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Igram samo na serverima koji imaju Killcam i Punkbuster ON. Nijednom do sada nisam naišao na cheatera... PS: Igra je org (Steam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Baja!
|
E bas to,covjek nema vremena da gleda po podu,iako sam vec polako i naucio dobar dio mjsta gdje mi ostavljaju claymore,pa tu malo stanem,jer inace kad se primi P90,nema stajanja ni sekunde samo se trci negdje ![]() A sto se tice killcama...to je po meni nesto najodvratnije u cijeloj igri..nebitno u kojoj..jednostavno mrzim killcam i nema druge! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
zasto ti smeta killcam Apacer ...ne mozes mozda ukljuciti chitove da te ne vide ![]() na XO | Croatia CoD4 1.4 serveru posljednih dana na dan dođe možda kojih 5 citera da ne ma killcama nebi se ni tako brzo skuzilo iako uvjek je netko spectator... gade mi se te budale |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Premium
|
sajb: ima neka opcija za bisere poput mene koji nisu sejvali rank ? dakle, ne želim bit general ili što već, već ono što sam bio prije gluposti: gunnery sergeant.. ili ću se morat jednog dana natjerat opet ispočetka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|