|
![]() |
#1141 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
covjece, toliko toga, toliko truda, covjek bi reko da uzivas u ovim sukobima ![]() nazalost, cini se da kod nas cak i ljudi koji su upoznali svoja prava, gotovo u potpunosti, se ne mogu izboriti za ista (da je to bar jedini problem) e i mozes nam rec kaj si tocno zavrsio? (cisto me zanima iz znatizelje) ![]() p.s. you got PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Prosurfaj po googlu ili postavi upit na forum.hr ili kod mene na portalu, a možeš i u Dubravi (ja sam ti u Donjoj Dubravi), možeš i u Amisu ili u T-comu. Ne uživam u sukobima, ali volim kad se pjene sveznalice, koje se postave kao da su popile svu pamet ovoga svijeta a onda ih polako spustim na zemlju. Zadnje izmijenjeno od: Mihac. 07.01.2008. u 17:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
laganini OT http://forum.pcekspert.com/showpost....22&postcount=7 a ti tvrdis (na forum.hr si tak napisal) da se s iskonom dobije otkljucan... jesi i njega otkljucavo ili ti se posrecilo
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Registered User
|
Citiraj:
Za razliku od Amisa sa njim možeš skoro sve, ali je meni trebala druga konfiguracija i da si uredim template tako da mogu priključiti video nadzorne kamere i riješiti SIP i proxi za skype, pa sam iz tog razloga otključavao ostalo, drugo je sve u redu osim protoka podataka (zagušenje na jednom čvorištu u zdencu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
upgrading...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
@Mihac; pozdrav! Vidim da si i TI ovdje. Abdiel sa tvog foruma. Drago mi je da upucujes ljude u probleme, nek se bore za to kaj su platili. Meni jos uvijek radi sve ok(recimo), nadam se da ce i dalje jer takoder ne trpim da mi se ruter restarta non-stop, a to se zna tu i tam desiti(bar se spoji vrlo brzo nazad), tak da ozbiljno razmisljam da lijepo frknem gore novi firmware. Nekih vecih problema nemam, bar ne jos. Kaj se tice svih ISP-a...covjek stvarno ne zna kaj bi uzeo...jedni imaju ovo, drugi ono, ovdje ne valja ono, tam pak ovo...ko ruski rulet, sam ocekujem da me opale! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Registered User
|
Ajde ovako, da si ljudi više ne razbijaju nepotrebno glavu. Prije nego netko želi promijeniti operatera ili uzeti koju uslugu neka provjeri u Bazi odobrenja RiTT opreme , a kada vidite da tamo nema uređaja od Amisa a niti od ostalih tvrtki (osim Iskona), svaki iole priseban će shvatiti da su to mutna posla i da postoje neki skriveni ciljevi i da su na neki način korisnici oštećeni. Ujedno i da Vam svima kažem da uopće ne postoji konkurencija operatera u Hrvatskoj i da je to samo maska za potrošače, te da Telekom i dalje drži glavni monopol. Na brifinzima se razgovaralo o tome i zbog politike se morao nači ispušni ventil, a to su u ovom slučaju navodne konkurentske firme koje su otvarane sa 20 000 kuna temeljnog kapitala (to može svatko od vas, glavno da je punoljetan), dalje nastupa odobrenje za pružanje usluga i tu se mora podmazati, jer inače tko maže taj i vozi. Centrale, akse, podzemni i nadzemni vodovi su u večem dijelu vlasništvo građana, ali ih jako veliki broj to nemože dokazati jer nemaju čiste gruntovne papire, drugi dio su opet građani u vlasništvu, odnosno u ovom slučaju Grad Zagreb, ali DTK polaže pravo na njih (opet monopol). Svaki operater daje dio naknate za korištenje infrastrukture opet T-comu i dobija odobrenje za ulazak u centrale opet od T-coma. Tko ima prste u tome? Svakako politika. Počnimo prvo od Gašpera Gaćine, Mudrinića, Eduarda Briškija i vrlo je jasno da se bez te trojke to nebi moglo napraviti, a direktnu podršku dobijaju iz sabora. Neznam tko će još koknuti zlatnu koku i skuhati juhu od nje ako mu ona dobro puni proračun i novčanik u inozemstvu. Ruski rulet i je kojeg operatera izabrati, ali i nije ako su ljudi upućeni što trebaju napraviti i što trebaju zahtijevati za svoj novac. Kada su ljudi upoznati, onda nema više ruleta, onda nema više muljanja, onda su ljudi zadovoljni, a to ne važi samo za telekomunikacije. Da li se može srušiti bilo koji operater i uzeti mu koncesiju, a da isti i bankrotira ? Može svaki, pa i T-com. Zamislimo da samo par dana ne upotrebljavamo telefon i internet (svatko može bez toga par dana), a da se ne koristi jedan mjesec firma posluje sa ogromnim gubicima, razmislite o tome na taj način. To važi i za kruh, mlijeko, tramvaj ili bilo koje namete koji su nam prisilno nametnuti. Ako su ljudi pasivni, normalno je da se dešava to što se dešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Amis termin "update firmwarea" naziva "probijanje sigurnosne zaštite". Nadalje se dopisom prijete poduzimanjem pravnih koraka po pitanju nekih zakona koje sami krše ![]() P.S. Kad več čitate ova sporočila poglejte si na moje WLAN geslo ak več niste I zanima me koliko često skidate config fajl i gledate da li je upisan root acc., pa niste bogami vi jedini takozvani "stručnjaci" kako piše u dopisu koji znaju backupirati, rastaviti i preurediti firmware, iskreno neznam ni ja ali ih ima koji znaju, malo sam svoj majstor hardveraja i malo softa i vidi čuda... pozdraaaavv ![]() Zadnje izmijenjeno od: Voorhees. 08.01.2008. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
problem je sto su ljudi ovce.... a pogotov hrvati... zalosno ali istinito .
![]() |
#1152 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nadalje im pošalji print screen i da jedino Iskon ima sve zadovoljavajuče kriterije za 780 WL , upozori ih da ćeš po ustavu objaviti javno dopis koji su ti poslali i da to smatraš kao zlouporabu zakona i obmanu korisnika i obavezno obavijesti inspektorat. Sva imena i prezimena nadležnih mogu i ovdje objaviti, a postoje i kod mene. Možeš se i pozvati na mene, ja sam flashao sve do čega sam stigao, pa čak i one najjeftinije brandane mobitele, jer ne trpim ograničenja, a već si ograničen sa zahtjevom na 18-24 mjeseca. Oni su neovlašteno ulazili preko routera u tvoje računalo, dokaz je user.ini datoteka i preuređeni template "Amis.tpl.gz " , nemaju nigdje tvoj potpis da si zadužio router sa tim i tim serijskim brojem, odnosno nemaju ništa. Također traži javno izvinjenje, raskid ugovora i prelaz na drugog operatera o njihovom trošku. napomeni im i da po zakonu najduži prijenos broja traje 5 dana, a ne 45 dana kako to oni tumače. Največi dio što ti je potrebno imaš ovdje http://www.telekom.hr/ , a direktne brojeve od svih inspektora i njihove e-mailove kod mene. Dakako mogu te i uputiti na odvjetnika koji će podići tužbu protiv njih i to besplatno (radi na proviziju), ako imaš kakvu materijalnu štetu. Ako hoćeš, možeš im raditi malu djecu po svim pravilima struke. Čudno je zašto meni nisu poslali ništa takvoga, a i ovaj dopis ako su ti poslali u onoj velikoj koverti, a ti nisi potpisao primitak je nevažeći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | ||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Zasad samo upozorenja. Hvala.
![]() |
![]() |
#1154 |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Zanimljiva tema, u svakom slučaju nakon svega pročitanoga radije ću ostati na t-comu i plaćati 300% više novaca za istu (realno gledano i bolju, ali ne želim sad u to ulaziti) uslugu, ali da mi ostane moja privatnost. Ovo neovlašteno remote ulaženje u router mi je posebno zanimljivo, naravno da sa takvim stvarima mogu opstati samo u Lijepoj Našoj, svugdje drugdje bi već odavno završili pod pečatom državnog inspektorata... Također mi nije jasno zašto moderatori ovdje dopuštaju tomifish2002-u vrijeđanje svih forumaša koji su se ovdje oglasili a ne slažu se s njim, nazivajući ih neinteligentnima, retardiranima ili glupima u gotovo svakom svom postu? Zanimljivo je kako svakoga tko imalo pohvali t-com naziva t-scumm fanboyem (ilitiga rozim kišobranom <- fantastično dobra uvreda, to je vjerojatno sam smislio), dok na svaki napad na njegov dragocjeni amis reagira bacanjem sjekira... U svakom slučaju, Amis je tu, tko voli nek izvoli. Ja im mogu samo poručiti: Ne, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Kiflica sa sezamom
|
Ma svi routeri iz t-comove ponude se dosta loše ponašaju zbog lošeg firmwarea koji t-com stavlja na njih. Ako se flashiraju originalnim firmwareom, uređaji su poprilično dobri i pouzdani. I baš u tome i je ljepota, router je tvoj i radi s njim šta hoćeš, ako ti ne valja ni orig. firmware, kupi nešto drugo, prikopčaj i uživaj. Osnovne postavke uvijek možeš dobit od SZK za bilo koji router, tako da nije problem ni podesiti takvo nešto. Dok ovdje moraš koristit router koji ti oni daju, koji je totalno smeće, ne smiješ flashirat firmware da bar neke boljke ispraviš i još ti kopaju po njemu i resetiraju ti postavke ako nešto i uspiješ prilagoditi onako kako tebi odgovara... loše, loše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mihac; prvo i zadnje upozorenje. Ovakav nastup i stav, pogotovo prema moderatoru, se neće tolerirati. A i da proučiš naša pravila znao bi da ih ovdje mi određujemo, a isto tako bi znao da ovdje ne možeš reklamirati nikakve firme ili udruge linkovima u sigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
@shotif17 zato se neki tu na forumu ponašaju kao da im mame i tate imaju brdo dionica t-coma i mislim da nitko normalan ne puši ove fore sa zakonima i pravima. možete ti i tebi slični nakenjat kaj hočete na forumu ali nemožete protiv činjenice da brdo ljudi ima amis i sve im radi ok i uštede dosta love mjesečno. tak da vaše teze o zavaravanju i muljažama ne stoje. ak si več tolki frajer i spreman si platit brdo love za super-ultra-mega savršenu uslugu onda zamoli tcom da ti spoje optiku u stan pa uživaj. ali kad več dajete komentare tipa takav smo mi narod , ko ovce i bla bla - neide mi u glavu kako netko može preferirati tcom nakon svega - godina i godina monopolizma , ultra skupe usluge , usporavanja razvoja konkurencije, rezanja kablova , mutnih ugovora s vladom , digli su nam miljune iz džepova i sad vam nude rozi kišobran....e pa dragi moji nakon ovog svega ako su u amisu muljatori (hahahahaahhahahahaha - živa ironija , majke mi) onda vam stvarno nemam drugo za poručit osim onog s velikim rozim kišobranom. sretno! ps. pazite da vam se ne otvori u nezgodnom trenutku ![]()
![]() |
#1158 | |
Kiflica sa sezamom
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
|
ne razumijem. kako amis krade podatke?! otkud ti to? imaš li dokaz da amis dijeli brojeve agencijama za statistiku? (postoje i telefonski imenici tak da nije teško doč do brojeva) btw mene su zvale razne agencije još i prije dok sam bio na tcomu tak da opet imaš loš i netočan argument. i kako točno amis zadire u moju privatnost? reci mi jer me baš zanima. stvarno nisan to znao.
![]() |
#1160 | |
Kiflica sa sezamom
|
Citiraj:
Gle ako sam nisi bio u stanju shvatiti iz stvari navedenih u ovom threadu, nema svrhe ni da ja gubim vrijeme onda pokušavajući ti objasniti. Ja nemam ništa protiv toga da si ti na Amisu, štoviše jako mi je drago ako ti njihova usluga odgovara i ako si zadovoljan. Ja sam također zadovoljan sa svojim ISP-om, i tako smo svi sretni i zadovoljni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni je dosta čim vidim da imam dodatnu IP addressu u routeru (njihov backdoor), odmah se naježim ![]()
![]() |
#1163 | |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ma nije LOL, nego 2 LOLa ....haha Jedina promjena koja je napravljena kod bh telecoma je povecanje brzine,koje ustvari nije jos stupilo na snagu nego ce tek u februaru....a da nepricam kako jos nismo dobili zakon o paricama, pa tako samo bh telecom moze prodavat adsl, ostali provajderi prst u guzu...Znaci monopol do jaja ..elem..ako si ti zasluzan za ovo (a svi znamo da nisi) onda ti svaka cast pazi sada ovo...pazi promjene u paketima stari paket 3GB prometa - brzina 1024/192 - cca 200 kn novi paket 3GB prometa - brzina 2048/256 - cca 170 kn i stvarno moram sada da se sjetim citata nekog lika sa bihnet foruma, citat ide otprilike ovako..." Ljudi sta je ovo!!! 3Gb a duplo veca brzina!!! To je isto ko da su mi dali ferarija s 3 litra goriva, stacu ja s njim??? " ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1165 | |
Premium
|
malo listam ovaj forum i svidjela mi se ova tema, zbog nje sam se i registriro. no u svakom slucaju ja se slazem s tomfishom u potpunosti. imam amis pol godine i prezadovoljan sam s uslugom. usluga je kvalitetna i jeftina. do sad hvala bogu nisam imo nikakvih problema kakvih imaju drugi ljudi. prijatelj mi ima adsl od t coma nije tri dana imo adsl u odredenom vremenskom razdoblju po otprilike 2-3 sata. i onda ljudi o amisu. a kod amisa mi je najvaznija kultura. kad ih ne uspijem dobiti na telefon zbog zauzetosti nazovu me kasnije i pitaju u cem je bio problem. Citiraj:
a od mihaca najvjerojatnije. a i kolko ja sve to znam mihac neznam s kojim se operaterom nije svadio. pardon nije s t-comom. ak nije tak slobodno reci. no sve u svemu jel ima ko kakvih vijesti vezanih uz amis iptv. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Kiflica sa sezamom
|
Citiraj:
Ne govorim ovo samo zbog Mihaca, govorim ovo jer znam ljude koji su na Amis prešli pa su ih odjednom počeli pojačano zvati u vezi nekih anketa tipa koje čokolade vole jest, koje cigarete puše i slične gluposti. Dok su bili na t-comu rijetko kad ih je tko zvao (recimo jednom godišnje), a imali su javne brojeve... Kao što rekoh, uopće nije bitno, meni je dovoljno ovo da vidim da oni meni mogu prčkat po routeru da im kažem doviđenja, to je zadiranje u privatnost samim time što ulaze u moju LOKALNU mrežu, čisto iz razloga što ona nije GLOBALNA nego LOKALNA. Dakle MOJA mreža. Koju nitko nema pravo pipnut. Doviđenja. Nazovi me glupim, ali mi to užasno smeta kad mi netko nešto radi iza leđa. Eto, meni smeta, tebi ne. 100 ljudi, 100 ćudi. 100 žena, 200 sisa. EOD ne da mi se više raspravljat oko ovoga, izrekao sam svoje mišljenje, kome se ne sviđa neka ga ignorira. Ja tvoje mišljenje poštujem, i želim ti puno sretnih trenutaka s Amisom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Zanima me da kad se zove u fiksnoj telefoniji neki broj na području Hrvatske zašto je moguće da se na jedan isti broj dobivaju različite stvari? Na primjer kod Amisa kad se zove 95 dobiva se točno vrijeme ali je očito da to nije ono točno vrijeme iz fiksne telefonije i tako ostajem uskraćen za informaciju o temperaturi Da li je to još jedan od Amisovih pokušaja izbjegavanja plaćanja nekih naknada? Pomalo me strah zvat ne daj bože hitnu pa da dobijem nekakvu veterinu, mada mislim da su 92,93,94 i još neki uređeni nekim posebnim pravilnikom ali opet...ko zna što mogu očekivat sa druge strane linije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
|
shotif17 sorry ali mislim da su ovo što ti pišeš nagađanja a ne stvarni i provjereni događaji i njihovi razlozi. mene odkad sam na amisu nitko nije zvao za te ankete , na tcomu se to rijetko događalo tak da ne to ne znači ako igrom slučaja u nekom periodu netko primi par takvih poziva da je odmah nekakva urota protiv njega i da netko špijunira. hebiga nekad ne dobiš na kladionici 2 mjeseca a nekad dobiš 2 put u 10 dana. slučajnost. nema tu nikakvih urota. btw zašto nitko prije nije na ovom forumu izjavio da ga od prelaska na amis zovu pojačano anketari? malo mi je smiješno što se čudiš što oni mogu vidjeti moje pozive ![]() što se tiče prčkanja po ruteru oni to rade kako bi ga poboljšali i super mi je kaj se ja nemoram zahebavat s tim. nazovem ih , velim oču to i to i oni mi to sami riješe. po meni je to veliki plus i vrlo moderan i profesionalan pristup riješavanju problema koji funkcionira dobro. zaš bi ja gubio vrijeme na nadogradnje i podešavanja? e a kad smo kod tajnog broja ja sam zaokružio da nebude broj u imeniku i gle vraga- nikakvi anketari ne zovu. tak da lijepo molim dosta vas koji sudjelujete u raspravi da iznosite što manje nagađanja i n kojekakvih teorija zavjere i špijunaže
![]() |
#1170 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Prije dok sam imao t-com stalno su me zvali bas za razne ankete , pa sam dobio neke nagrade i slicne marketinske gluposti , ali od 3. mjeseca otkad sam na amisu do dana danasnjeg nije zvao bas nitko iz tih pobuda , tako da mi taj argument da amis prodaje ili dijeli brojeve ne drzi vodu ... a ovo zadiranje u privatnost - mislite da drugi operateri ne znaju sve tko je koga zvao , kolki si na netu i kaj prenosis sa neta ??? dajte budite realni , danas sa obzirom na tehnologiju svi operateri znaju sve sto im rade korisnici , u to sam 100% siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|