Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2008., 14:50   #1
metalac666
Premium
Moj komp

metalac666's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
postavke routera nakon dizanja brzine

postovanje! kao sto je gore navedeno zanima me dali treba sta dostimavat na routeru nakon dizanja brzine imam dsl od t-konja i digao sam brzinu na 8mbita i cekao sam dizanje skoro mjesec dana i potvrdeno mi je kao ovaj tjedan da ce biti nakon zvanja nekoliko puta. e sada imam od uredaja d-link 584t u biridge modu bez dhcp-a na njga je nakacen linksys wrt54gl sa hyper-wrt firmwerom takoder bez dhcp-a i djelim dsl sa kolegom jednim ukljucen qos sa rasporedivanjem bandwitha putem mac adresa a negdje sam bio procitao na ovome forumu samo sto nemogu naci post da je netko imao problema sa vezom da je pucala itd nakon dizanje brzine. kolega me zvao rekao da je wifi spojen al nema prometa nikakvog nemoze nista otvoriti pa me zanima samo posto nemogu sada provjeriti posto sam na poslu dali je to to i sta treba podesiti jer do sada skoro mjesec dana radilo savrseno!

sorry zbog dugackog i naravno gramaticki netocnog posta!

pozz
metalac666 je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2008., 12:52   #2
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
pa, u biti ne trebas nista mjenjati

probaj iskljuciti to bandwith raspoređivanje, te iskljuciti komp od kolege i provjeriti kolika ti je brzina na Internetu

nakon toga odi pogledati na korisničke stranice ispis spajanja, te da li ima puno pucanja veze, odnosno puno konekcija sa kratkim trajanjem

ako ti često puca veza i brzina nije 8 Mbit, vjerojatno ti parica nemoze izdrzat tolku brzinu i morat ce ti pustiti manju brzinu da ti bude stabilno, ako je takav slučaj, kontaktiraj SZK pa ce ti onda oni to prijavit

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.01.2008., 15:11   #3
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Jedini parametar koji bi mogao utjecati je tip adsl veze. Kod D-Linka vidi Advanced - ADSL. Opcija Modulation Type.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno