|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
SE K320i-brisanje zasticenih datoteka?
Kako obrisati zasticene datoteke u slikama imam datoteku msconf i neda se obrisati. Hvala! Sretna nova svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() mozes s MobyExplorer...nadjes file-> properties->read only (ne smije biti kvacica) koliko se sjecam... i onda delete. . . Zadnje izmijenjeno od: Croamiga. 05.01.2008. u 19:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Kako da ga instaliram? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Kako naci file slike i teme i oznaciti to sto zelim obrisati? nema opcije - properties->read only (ne smije biti kvacica)-> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ne prikaze mi sve slike,teme uopce ne prikaze.Ukljucena opcija da prikazuje skrivene fajlove ali zasticene slike ne pokazuje.Zasto! Zadnje izmijenjeno od: zoranp. 06.01.2008. u 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() evo ti link za verziju 3.0 mozda imas stariju...ovu sam samo instalirao...i izbrisao sto mi nije trebalo...nakon instalacije, otvoris program, izaberes C:\ i onda kad dodjes do datoteke koju trebas izbrisati pritisnes MENU, pa PROPERTIES i stavis kvacicu na na WRITABLE i onda OPCEIJE pa OK , opet MENU, ACTIONS , i napokon DELETE. http://rapidshare.com/files/81744888...lorer.jar.html nadam se da ce ovo pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|