|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
di da to nabavim ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi disk u bilo čemu i nosi ga na reklamaciju. Kada te pitaju šta ne valja, reci da baca errore u hd tune. I ne prihvaćaj nikakvo njihovo objašnjenje da je to normalno i slične šprehe. Hard nije ispravan i točka.
![]() |
#33 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
A gle, kome se za***ava, za***avat ce za ambalazu. Kome se ne za***ava, nece te pitat nis makar ga donio u skarniclu za kruh. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Jesam. puno hvala. ![]() ![]() Hvala ekipa |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
i, kak je prošlo?
![]() |
#36 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
I mene zanima ako je regulirano šta u svezi stim..? ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
odnio sam im jucer tamo na reklamaciju... frajer je uzeo, nista nije skuzio, kao opis problema naveo da se neda formatirati :S, i da ce me zvati kad bude gotovo.... sad mi ostaje da cekam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Dečko..obavezno zapali pljugu prije nego što primiš komad hardvera u ruke. ![]()
![]() |
#39 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Nije mi niti najmanje jasno iz kojeg razloga ljudi vole na sva zvona razglasiti da su uspjeli nesto slomiti, potrgati ,spaliti, zaliti termalnom pastom, pritom navesti ime ducana gdje je HW kupljen i mirne duse spavati ne misleci da mozda barem jedan od suglupih servisera ISTOG TOG DUCANA to jednog dana procita i usreci si dan tim. @Tz4r Disk je zaprimljen, slijedi moje testiranje i nakon toga rjesavanje reklamacije, nadam se samo da ovlasteni dobavljac Samsung diskova ne cita ovaj topic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
@daddy: ti radis u linksu ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sta to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
ovo zadnje cemo jos vidjeti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
hehe, ovo je komedija. a netko me jednom pitao zasto sutim ko picka kad nesto s***em i ne spominjem nista dok se reklamacija ne rjesi ![]() ja bi mu sada vratio disk iz jednostavnog razloga - krivi opis kvara (hard disk se DA formatirati). cisto da se nauci pameti. kad ga opet vrati onda bi ga poslao dalje, naravno ako navede ispravan opis kvara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
lol.... ja sam frajeru rekao sto sve ne valja i on je ovo zapisao... vjerojatno mu je ilo jednostavnije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Mozda bi netko na tvojem mjestu sutio od sada nadalje, kaj ti mislis o tome?Mislim meni je svejedno.Slucajno sam si dobar sa manje vise svim deckima u servisima, ko mi brani da malo popricamo o tvom disku.Jedan od servisa je naravno i onaj kamo ide tvoj disk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Mislim ako je tako onda je izlišno uopće diskutirati dal čovjek u servisu čita ili ne jer mehanički udarac je automatski poništavanje garancije (tu čak niti ja nemam primjedbi ![]()
![]() |
#52 |
Premium
|
da rezimiramo..... ja sam se prvi put susreo s ovom situacijom i na forum sam pitao sto da radim.... da sam ja htio jezikove juhe i prodike rekao bi starcima ali meni je trebala pomoc i obratio sam se tu na forumu.... dobio sam neke odgovore ali sada i kritike.... iskreno da vam kazem ako mi ne uvaze reklamaciju disk ce raditi neko vrijeme i kad ce se skupiti novci ici cemo po novi.... ocito sam pogrijesio sto sam pitao ali boli me... kaj mogu sada.... sve je receno i to je to.... kad dobim disk javit cu vam kako je proslo a do tad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#54 |
Premium
|
@daddy: disk je u linksu kod tebe pretpostavljam i cemu sad to kapriciranje i namjerno odugovlacenje... bar sam ja dobio takav dojam po tvom proslom postu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
yup, ja se isto slazem: http://forum.pcekspert.com/showthrea...640#post911640 hebiga, ak nekaj razbijes nemre to na garanciju. slicno kao sa autima, nije isto ak ti auto zakuha sam od sebe nakon mjesec dana sto si ga kupio, ili si killer hladjenja probusio udarcem u neki stup pored ceste... ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
3.14zda ®
|
Ovo je sprdacina, hehe. Dobro pa na Linksovom forumu nisi razglabao o svojoj nervoznoj rukici. Slijedeci put odi malo u kupatilo prije otvaranja kese i malo baci malog u nesvijest da smiris rukicu i zivac. Manje ce ti se havarija dogadjati, believe me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
|
|